Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 14:42 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

:ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 13, 2009 14:54 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Kussad, masz może numer telefonu Romas? Wisi moje pw do niej, pewnie jest poza forum.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lis 13, 2009 15:36 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Niestety nie mam ale może jopop ma :( Już wiem kto ma i czekam na zwrotny SMS z nr telefonu Magdy :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lis 13, 2009 15:53 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

juz mam numer od jopop i wysłałam sms do Magdy. dzięki.
Obrazek

Agneska

Post » Pt lis 13, 2009 20:50 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Wielkie dzieki :-) dziewczyny ,ze dobijalyscie sie tak do mnie.
Jestem z Pania umowiona na telefon po 20stej .Juz dzwonilam ale chwilowo jej nie ma. Bede jeszcze dzwonic ...tak wiec prosze o kciuki mocne,mocne :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt lis 13, 2009 21:24 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Kolezanki tym razem forumowe kciuki nie pomogly. Jakis inny kotek wskoczyl na miejsce Tośka. Widac nie bylo mu pisane .
Dobrze , ze on o tym nie wie :-)
Tymczasem bohater tego watku ,ktory tak dzielnie sobie dzis poczynal z Malutka ,najadl sie teraz gotowanego mielonego kurczaka z ryzem ,marchewka i zoladkami drobiowymi .Co prawda ze dwa razy chcialo mu sie to wrocic ale jakos utrzymal :-)
Jesli chodzi o moje wizyty w łazience to tam sie znamy z Toskiem i lubimy .Jesli chodzi o teren poza łazienka to musze miec jakas monete przetargowa w postaci jego miski lub pilki inaczej stroi smieszne miny i trzyma sie poza zasiegiem dloni.Maly spryciaz :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pt lis 13, 2009 22:11 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Trudno szukamy dalej! Widocznie to nie był jeszcze TEN DOMEK :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob lis 14, 2009 7:53 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Tak masz racje , to nie bylo to :-)
Wiec Tosiek do gory w poszukiwaniu domu a ja do pracy :-) oj losie , losie ...
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Sob lis 14, 2009 8:11 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

:1luvu:

Zapraszam do maluszków z ostatniego banerka.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Sob lis 14, 2009 12:50 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Czekaj spokojnie, Tosiek, jeszcze lepszy dom się znajdzie. :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Sob lis 14, 2009 17:00 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Pewno , ze znajdzie .Nerw mi sie robi ale na zewnatrz spokojna jak indianin :-)

Tosiek jest swinka, gania moja Malutka .Ciekawa jestem podloza takiego zachowania. On jak wiadomo mieszka glownie w łazience.Jak go wypuszczamy i zobaczy Malutka to pedzi do niej i stara sie ja dotknac.Jakis niewychowany natret.Ona syczy a jesli to nie pomaga ucieka.To on ja gania co doprowadza Malutak do paroksyzmow wscieklosci.No i nie ma rady Tosiek wraca do łazienki. Szkoda ,ze nia ma jak mu wyjasnic ze gdyby jej nie ganial to moglby sobie tu chodzic po swobodzie.
On jest bardzo energiczny i pewno chcialby jakiejs akcji ,jakiegos biegania a tu same nudy ....
Strasznie jestem dzis zmeczona po pracy a tu jeszcze trzeba jakas historyjke na bloga wpisac .....zycie pisarza jest ciezkie :-)

Temida75 ja zagladam do Ciebie , zagladam :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Sob lis 14, 2009 18:21 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

zrobilo ci sie bledne kolo.Tosiek gania bo siedzi ciagla w lazience. Jak wylezie to go energia rozpiera i musi ja wyladowac. Najlepiej w towarzystwie. Druga strona warczy bo nie jest zadowolona z natreta i nie przywykla do niego. I kolo sie zamyka.
Oj Tosiek ustatkuj sie!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 14, 2009 20:17 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Miałam wręcz tragiczną sytuację podczas poprzedniej próby integracji z całkowitą izolacją zwierzaków - zamknięcie i izolacja powodowały wzmożone zainteresowanie suki a kot za wszelką cenę usiłował wyjść z pokoju...wypuszczony szalał w całym domu - takie tworzyło się błędne koło...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie lis 15, 2009 8:10 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

Zeby oni tylko szaleli to bym odpuscila .W koncu musza sie wybiegac. Jednak Tosiek straszy Malutka ,przypuszczam dlatego ,ze ona sie daje straszyc .Szkoda mi jej zeby poczula sie we wlasnym domu intruzem. W tej chwili mamy taka metode ,ze ją puszczamy na spacer a jego z łazienki.On bawi sie z psami i traci troche energi .Jestem pewna , ze w koncu Malutka i Tosi sie poznaja jakos i polubia tylko nie moge zbytnio Malutkiej naciskac.
Powiem Wam ,ze Tosiek to jest sliczny kot. Ma takie zywe oczka ,takie bystre spojrzenie .Naprawde jak tu sie troche odpasl to zrobil sie z niego straszny przystojniak.
Tak jak poprzednio w kuwecie bylo rozmazanstwo tak teraz nie ma nic.Wczoraj pusto i na razie dzis tez.Mam nadzieje, ze za chwile nie znajde gdzies za meblami kociej kupy :ryk:
Doszlismy do porozumienia w kwesti glaskania poza lazienka .Mozna posmyrac za uszkiem pod warunkiem ,ze to bedzie krotko i z niezbytnim nachylaniem nad Toskiem :-)

Edit bo straszne byki nastrzelałam
Ostatnio edytowano Nie lis 15, 2009 10:32 przez Romas, łącznie edytowano 1 raz
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie lis 15, 2009 9:52 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! Warszawa

po ludzku to sie z kazdym kotem dogadasz :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]