Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gisha pisze:sabina skaza pisze:biamila pisze:Tak tylko ja podałam proverę mojej Porcelance i jej już nie ma z nami.....
Myślę, że Gishy chodziło o to, że jak Kalipso nie ma być teraz sterylizowana to nie potrzebna jej ta tabletka....
Myślę Sabinko, że nikt nie broni wypowiadania swoich myśli na forum.... za ostro zareagowałaś.... Ja np tam gdzie dokarmiam koty też daję proverę i dwa razy urodziły się "ułomne" kocięta.....mam też znajomą p. doktor, która swoją kotkę, którą kocha nad życie też traktowała hormonami i na moją sugestię o sterylce mówiła, że hormony są ok.....do tamtego roku kiedy to kotka tej pani zachorowała i ledwo wyszła z tego.... oczywiście są koty, którym całe życie podawana jest provera i nic im nie dolega.... ot życie...
beatka- nie zareagowałam ostro, ale czasem drażni mnie ten FORUMOWY ostry ton, że to i to jest złe- a to i to jest dobre. w tym momencie poczułam się jak jakiś zwyrodnialec- który chce zaszkodzić kalipso. majka prosiła o poradę i przyszłą mi na myśl provera, która nie raz ratowała mnie z opresji. i to tyle......
Sabinko, ja ostro poprzednio nie zareagowalam ,
choć muszę przyznac ,że czasami mnie drazni ze piszesz autoratywnie o czyms , zanim pomyslisz![]()
Jeszcze jedno, czy wiesz, ze zjedzenie przez kota zatrutej myszy , niekoniecznie trutki, może spowodowac jego smierć?
To tak a propos trutki na myszy w dozownikach w tej hurtowni.
Agnieszka Marczak pisze:Byłam na ostatnim zastrzyku Jaśków.Są już do adopcji![]()
Nie można złapać rudzielców,pilnie potrzebna klatka łapka![]()
Jeśli ktos może ją przywiezc do Gdańska bo akurat jedzie to bardzo bym prosiła.matkę kociąt nie da sie wysterylizować bo nie zgadza się na to opiekun![]()
![]()
![]()
Nie wiem co by tu wymyślić ale czarno to widzę.Zacofaniec z niego![]()
![]()
kinga-kinia pisze:Byłam dla pik poka kupić myszkę do zabawy i babeczka która tam sprzedaje opowiedziała mi o kocie norweskim leśnym którego właściciel pijak wyrzucił przez okno ...kot jest dokarmiany na dworze ale jest mocno skołtuniony ...może można by było temu kotu pomóc ?
iza5 pisze:Po ile jest klatka łapka i gdzie można kupić?
Orientuje się ktoś?
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Byłam dla pik poka kupić myszkę do zabawy i babeczka która tam sprzedaje opowiedziała mi o kocie norweskim leśnym którego właściciel pijak wyrzucił przez okno ...kot jest dokarmiany na dworze ale jest mocno skołtuniony ...może można by było temu kotu pomóc ?
Zabrać gpo trzeba koniecznie i szukac domu
kinga-kinia pisze:Byłam dla pik poka kupić myszkę do zabawy i babeczka która tam sprzedaje opowiedziała mi o kocie norweskim leśnym którego właściciel pijak wyrzucił przez okno ...kot jest dokarmiany na dworze ale jest mocno skołtuniony ...może można by było temu kotu pomóc ?
Agnieszka Marczak pisze:iza5 pisze:Po ile jest klatka łapka i gdzie można kupić?
Orientuje się ktoś?
Przecież mamy klatkę łapkę pożyczoną od Gishy jest u Sabiny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości