MIGOTYNKA pisze:Halo, zerkam na koteczki, bo mam niestety uz tylko jednegosmutno mi, bo nie wiem co sie z moja kociczka podziało.
Boszsz, co się stało ?
MIGOTYNKA pisze:Halo, zerkam na koteczki, bo mam niestety uz tylko jednegosmutno mi, bo nie wiem co sie z moja kociczka podziało.
MIGOTYNKA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109770&p=7203728#p7203728 tutaj napisałam, na wątku moich koteczków.
Dziś widziałam piękną bazię, taka krąglutką jużrok temu moja (jeszcze nie wiedziałam, że moja) była baziulką a teraz
![]()
Na szczęście jest mój chłopak koci, w kwietniu będzie miał rok.
MIGOTYNKA pisze:Czy Ciamka i ten biały kotek ktorego nazwa na Fjest do adopcji jeszcze?

kotika pisze:Dziś odwieżliśmy Fanszetkę do nowego domu do Gdyni.
Z jej opiekunką, która cierpliwie na nią czekała, zdążyłyśmy się zaprzyjażnić.![]()
Mała w czasie drogi zupełnie bezstresowa, jedynie lekko zaciekawiona podróżą.
W nowym domu będzie miała ciut starszą siostrzyczkę, która była nią bardzo zaciekawiona,
ale narazie panienki jeszcze nieufne wobec siebie.
W mieszkaniu mnóstwo kocich gadżetów, domków, posłanek, miękkich poduszek, fontanna.]
Zrobiłam kilka zdjęć, ale nie wiem kiedy zdążę je wrzucić.
Bądż szczęśliwa maleńka.

mpacz78 pisze:Super jak takie wieści są z ds
meldujemy się znowuKoks już po zabiegu
Bardzo dobrze przeszła operację, na drugi dzień już molestowała Bazyla. Miała przy okazji narkozy robione RTG i badanie krwi. I wszystko z nią w porządku. Ale krzywe łapy chyba jej już zostaną.
Bazyl i Koko
Koko podczas swojego szału zabawy
Mówi się że kota w worku się nie kupuje:
Koks jak śpiWtedy można ją dowolnie molestować

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 11 gości