Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:może ktoś znalazłby miejsce u siebie w domku dla choć jednego kociaka?
http://tablica.pl/oferta/pokochaj-earl- ... DkIld.html
wciąż szukają....pingwinka przygarnie na DT etchom, buraś jest taki słodki, daje się brać na rączki, całować po główce, jest grzeczny, przyjacielski, ma uległy charakterek
echtom pisze:dostał już "kosza" od wielu potencjalnych kandydatek i wydawał się tym faktem nieco rozżalony
Morela80 pisze:Na konto PKDT powinno zaraz wpłynąć 50zł z mojego bazarku: viewtopic.php?f=20&t=133531
Proszę dać znać czy pieniądze doszły.
Marlon pisze:Kurde jak wracalam do domu przed chwila zobaczylam na ulicy kota, był tak głodny, że jadł rozjechana, stara, wysuszona zabe, ktora nawet juz zaby nie przypominala. widzialam go juz 3 razy, za kazdym byl mega glodny, bylo to blisko mnie jakies pol km. Niewiele widziałam po ciemku ale chyba kastrat, ja nie mam gdzie go wziać a idzie zima, pewnie ktos go wypierniczyl z domu, spotykam go w tym samym miejscu
maryjane82 pisze:Nowy kiciuś z Sopotu w wieku ok 5 tygodni jest już dziś u nas.
Przyjechał z Sopotu. Został znaleziony na ulicy w stanie tragicznym.
Zapchlony, wychudzony, ledwo żywy.
Znalazcy zapewnili mu leczenie weterynaryjne. Kiciuś spędził kilka dni w lecznicy, gdzie najprawdopodobniej uratowano mu życie.
Teraz jest w naszej mikro-łazience. Śpi przytulony do termofora, ale najważniejsze, że ma apetyt.
Niestety obawiam się, że kotek jest zagrzybiony. Ma łyse placki na skórze, więc chwilowo muszę go izolować.
Jutro Monika ma wpaść i ocenić swoim doświadczonym okiem stan kociaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości