Z piekła rodem... Foster ['] Fotki od s. 94 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 06, 2012 12:33 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Jedynak na razie. Ale nudzić się nie będzie :wink: Duzi są dużo w domu (nienormowany czas pracy) i jest bardzo rozsądna 9latka nauczona obchodzenia się ze zwierzakami.
Jak sobie przypomnę moje bratanice, to ta dziewuszka jest nawet wyjątkowo rozsądna :mrgreen:
Zresztą akurat Hultaj by sobie poradził nawet z kompletnie postrzelonym dzieciakiem (tylko pytanie, kto by wytrzymał taki tandem? :twisted: )

Edit: Mam smsa, że zaliczył kuwetę i poszedł spać :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 07, 2012 9:23 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Jeżyna cud miód :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt gru 07, 2012 9:56 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

No ba 8)
I jaka zdolna! Tak ładnie rysuje :mrgreen:

OKI

Post » Pt gru 07, 2012 12:20 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Hultaj się błyskawicznie zaaklimatyzował :D
Kocha wszystkich (bo głaszczą), sypia na poduszce, szaleje do 2 w nocy ;)
Robi już bez problemu do kuwety.
Tylko przy michach nie może się nadziwić, że konkurencji nie ma - pani mi to właśnie bardzo obrazowo opisała :lol:
Jak nałożą, to gna na złamanie karku, zjada trochę, potem odchodzi od miski i patrzy z dystansu, że nic nie znika. Potem leci sprawdzić, czy na pewno nie znikło :lol:
A pan leci prosto po pracy do "syneczka" i po raz pierwszy jest punktualnie w domu :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Pt gru 07, 2012 13:32 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

i niech ktoś powie że zwierzęta nie mają wpływu na udane pożycie małżeńskie :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt gru 07, 2012 14:20 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

To ci Hultaj - mieszacz :1luvu: :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt gru 07, 2012 16:23 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

JolaJ pisze:i niech ktoś powie że zwierzęta nie mają wpływu na udane pożycie małżeńskie :D

O! I tu się zgodzę. Zawzse się rozczulam jak mój mąż przemawia czule do naszych kotów :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Sob gru 08, 2012 8:06 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Cisza, spokój...
Po zniknięciu Hultaja jakby ze 3 kotów ubyło :roll:

NiuniaManiunia straciła kumpla do rozbojów i z nudów zaczęła się interesować szwem od sterylki. Chyba zlikwidujemy tałatajstwo, choć wolałabym jeszcze te dwa dni odczekać :roll:

Witalis i Miron jadą dziś na wycieczkę. Kciuki się przydadzą, zwłaszcza za Mirona - on może mieć własne zdanie na ten temat :roll:

Witowe oczko jakby ciut lepiej wreszcie.

Dzieciarnia coraz fajniejsza - Kara i Kirys mruczą jak traktory, Kora potrzebuje troszkę czasu, ale też będzie z niej miziak. Choć zdecydowanie Kara pod tym względem prowadzi ;)
Fajne się robią bambaryłki - okrąglutkie takie całe, na krótkich łapkach, z okrągłymi łepkami, okrągłymi oczkami i okrągłymi brzuszkami :1luvu: :1luvu: Kule puchate :lol:

Muszę się zacząć zbierać do wyjścia, ale właśnie pokazują mapę pogody 8O :strach: :strach: :strach:

OKI

Post » Nie gru 09, 2012 21:31 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

OKI pisze:Cisza, spokój...
Po zniknięciu Hultaja jakby ze 3 kotów ubyło :roll:

NiuniaManiunia straciła kumpla do rozbojów i z nudów zaczęła się interesować szwem od sterylki. Chyba zlikwidujemy tałatajstwo, choć wolałabym jeszcze te dwa dni odczekać :roll:

Witalis i Miron jadą dziś na wycieczkę. Kciuki się przydadzą, zwłaszcza za Mirona - on może mieć własne zdanie na ten temat :roll:

Witowe oczko jakby ciut lepiej wreszcie.

Dzieciarnia coraz fajniejsza - Kara i Kirys mruczą jak traktory, Kora potrzebuje troszkę czasu, ale też będzie z niej miziak. Choć zdecydowanie Kara pod tym względem prowadzi ;)
Fajne się robią bambaryłki - okrąglutkie takie całe, na krótkich łapkach, z okrągłymi łepkami, okrągłymi oczkami i okrągłymi brzuszkami :1luvu: :1luvu: Kule puchate :lol:

Muszę się zacząć zbierać do wyjścia, ale właśnie pokazują mapę pogody 8O :strach: :strach: :strach:

Za Witalisa i Mirona :ok: i pewno pląsy w szeleczkach w programie :ryk:

Ciesz się z tej K trójcy, u mnie duet właśnie rozwala wszystko w zasięgu... Tłuką się, ganiają, zrzucają wszystko z mebli :roll:

Pogoda - suuuper :1luvu: Kocham śnieg :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon gru 10, 2012 22:25 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Liżę rany.
Miron uznał, że imprezy masowe to zdecydowanie nie jego bajka i dał temu wyraz jasno i czytelnie. Na całe szczęście jeszcze zanim impreza się zrobiła bardziej masowa, czyli przed przybyciem tłumów.
Tak się zastanawiam, że ja też nie lubię takich imprez. Może powinnam wziąć przykład z mojego ulubieńca?
To mnie przestaną ciągać? :roll: :roll: :roll:
Wystarczy strategicznie zatopić zęby... :twisted:

Witalis wręcz przeciwnie - jeszcze kilka takich wypadów i będzie brylował niczym gwiazda wybiegów. Był tylko nieco onieśmielony przestrzenią. Ludzie kompletnie nie robią na nim wrażenia ;)
Ze stoickim wręcz spokojem zniósł kilkanaście dziecięcych rączek głaszczących kotecka niemalże pod rząd 8O
Nawet nie syknął ani ucha nie położył :1luvu:
Można go nosić na rękach środkiem dzikiego tłumu i nawet się koteczek nie szarpnie. Wspaniale się zachowywał :1luvu:
A jeszcze wspanialsze było to, że po powrocie do domu padł i nie molestował do późnego wieczora :twisted:
Za dobre sprawowanie dostanie awans - szczegóły w najbliższym czasie 8)

K-kotki stopniowo zapoznają się z większymi przestrzeniami. Na razie paraliżuje je strach i chowają się po kątach. Gupole ;)
Kirys osiąga jakieś megarozmiary, dziewczyny bardziej normalnie rosną.

Jakieś fotki dostałam na maila, ale to już jutro powrzucam ;)

OKI

Post » Pon gru 10, 2012 22:27 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Melduję że pierogi przyjechały 8)
Jak paluch?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon gru 10, 2012 22:31 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Nie pytaj, bo to się w eter nie nadaje :twisted:
Jutro się będę pocieszać pierogami :1luvu:

OKI

Post » Pon gru 10, 2012 22:35 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

Czyżbyś brylowała wczoraj z alix? No i z koteczkami oczywiście...

elaelisheva

Od: Nie wrz 30, 2012 14:08

Post » Pon gru 10, 2012 22:39 Re: Z piekła rodem... Foster ['] H-łobuzy w DS! :)

W sobotę brylowałam, a w zasadzie to usiłowałam nie zakrwawić wszystkiego dookoła :mrgreen:
Wczoraj to już tylko rzucałam mięchem po chałupie usiłując zrobić cokolwiek...
Miron dzielnie odgryzł mi prawy kciuk, więc 'cokolwiek' ma wyjątkowo szeroki zakres :evil:

OKI

[poprzednia][następna]