KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 23:57 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Szalony Kot pisze:No kibelek to już zamykają, bo jakoś słabo się dziewczynom robi choćby na myśl, że ona najpierw tam wchodzi, a potem do łóżka i całuje... :ryk:
:ryk:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 13, 2011 12:35 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

hanelka pisze:
Szalony Kot pisze:No kibelek to już zamykają, bo jakoś słabo się dziewczynom robi choćby na myśl, że ona najpierw tam wchodzi, a potem do łóżka i całuje... :ryk:
:ryk:

:ryk: :ryk: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro mar 16, 2011 18:55 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Pilnie !!!!szukany jest transport dla kota.

Świnoujście = Poznań
Obrazek

cypisek

Post » Pt mar 18, 2011 11:05 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

zacytuję samą siebie z mojego wątku :lol:

Agneska pisze:Zawiozłam wczoraj Miśkę do nowego domu. :D Ma do towarzystwa dwa koty i psa (same biedy ratowane z opałów) oraz Dużą i Małą. 8) Może sobie wybierać miesce do spania w jednym lub drugim łóżku, całe towarzystwo ludzkie i zwierzęce jest wspaniale przyjazne i otwarte na nowego przybysza. :ok:
A ja jestem pod wrażeniem, jak wiele rodzice mogą zrobić, aby już od wczesnego dzieciństwa młody człowiek kochał i umiał postępować ze zwierzętami w domu.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 18, 2011 11:07 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

:1luvu: :1luvu: Jesuuuu super!!!Agneska dziękuję ci. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Pt mar 18, 2011 11:36 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Agneska pisze:zacytuję samą siebie z mojego wątku :lol:

Agneska pisze:Zawiozłam wczoraj Miśkę do nowego domu. :D Ma do towarzystwa dwa koty i psa (same biedy ratowane z opałów) oraz Dużą i Małą. 8) Może sobie wybierać miesce do spania w jednym lub drugim łóżku, całe towarzystwo ludzkie i zwierzęce jest wspaniale przyjazne i otwarte na nowego przybysza. :ok:
A ja jestem pod wrażeniem, jak wiele rodzice mogą zrobić, aby już od wczesnego dzieciństwa młody człowiek kochał i umiał postępować ze zwierzętami w domu.

cypisek pisze::1luvu: :1luvu: Jesuuuu super!!!Agneska dziękuję ci. :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt mar 18, 2011 12:22 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Miśka nawet jednego ogłoszenia nie miała. :lol: Poszła przez Alebowe kontakty "wcześniej-adopcyjne". :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 18, 2011 12:23 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Agneska pisze:Miśka nawet jednego ogłoszenia nie miała. :lol: Poszła przez Alebowe kontakty "wcześniej-adopcyjne". :1luvu:

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra! Dzięki domeczku za Misieńkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt mar 18, 2011 12:30 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

ula-misia pisze:
Agneska pisze:Miśka nawet jednego ogłoszenia nie miała. :lol: Poszła przez Alebowe kontakty "wcześniej-adopcyjne". :1luvu:

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra! Dzięki domeczku za Misieńkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: Niech jej się szczęści.
Obrazek

cypisek

Post » Sob mar 19, 2011 22:04 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Zmieniamy...poczekam na decyzję co z Tigą.
Obrazek

cypisek

Post » Nie mar 20, 2011 20:28 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DS. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Ta Daaaaaam!! 8) 8) 8)

Chciałabym ją zostawić. Bardzo pokochałam tego kotka. Właściciel nie wie, ale jeśli bedzie mial coś przeciwko, to zmienie mieszkanie - mamy tez ostatnio problemy z piecykiem w lazience. Więc albo kot, albo baj :P I on sie chyba tu przymieszkał. Uwielbia laptopy, ładowarki i kaloryfer :P
Mało je, ale w sumie nie wychodzi, wiec nie ma gdzie spalić. Nie rusza sie tez za dużo. Kociego żarcia to nie chce, nawet w ostateczności, czasem jej daje po malych kawalkach, bo z reki to wsuwa, czyli smakuje, a z miski to nie. Ale kupuje jej miesa - jakieś udka, piersi, wątróbke, ryby. Nawet taniej w sumie. I uwielbia mleko, to pije najchetniej. Rozcieńczam wodą, żeby nie było ciężkie (nie wiem, na czym polega, ale tak sie dzieciom robi, zeby lepiej im szło).

Także Tigunia ZOSTAJE! :)
Zaleciłam kontrolną morfologię, co by na nerki zerknąć i może sprawdzić pod kątem cukrzycowym (ona dużo pije), Marta więc wie.
Fajnie :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 20:30 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DS. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

No i super!!! :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie mar 20, 2011 20:36 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DS. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

hanelka pisze:No i super!!! :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Yes, yes...!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance2:
Teraz wielkie kciuki za wyniki Tiguni. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro mar 23, 2011 19:59 Re: )( TIGA MA DS!! MISIA DS. Chmurka DS! Póki co pomagamy innym

Będzie następna tragedia....grozi im schronisko.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Data dodania: Środa [23.03.2011, 16:07]
Kontakt: 79......

oddam w dobre rece rodzenstwo milusinskich kotkow, szary samiec i czarna samiczka, kotki roczne, odchowane, grzeczne, pieszczochy, lubia zabawe ;> lada moment urodzi nam sie synek, no i jednak z dwoma kotkami to spory problem przy maluszku, chetnych zapraszam do odwiedzin, moge wyslac zdjecia na maila. pozdrawiam
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]