GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Potrzebny transport Gdańsk- W-wa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lut 24, 2011 21:46 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

kotika pisze:Kometa pojechała do nowego domu.
Wprost nie wierzę. A dom wydaje się naprawdę super. :D
Oczywiście odwiedzę ją w swoim czasie. Oby sie tylko zaaklimatyzowała. :ok:

Ojej, to ta Kometa? Strasznie się cieszę :) Przepraszam za moją długą nieobecność - jakiś czas zajęłam się tyko swoim podwórkowym poletkiem - mam do sterylki jeszcze dwie kotki - jedna w mojej piwnicy - bardzo chora ale po antybiotyku jest znaczna poprawa. Samo jedzenie dla 20 kotów to jest masakra, teraz jest tak zimno, że jedzą dwa razy więcej. Czy wiadomo coś już o sterylkach na 2011?
"Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota."

Obrazek

Matyliano

Od: Czw sie 23, 2007 8:50

Post » Czw lut 24, 2011 23:33 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Matyliano pisze:

Ojej, to ta Kometa? Strasznie się cieszę :) Przepraszam za moją długą nieobecność - jakiś czas zajęłam się tyko swoim podwórkowym poletkiem - mam do sterylki jeszcze dwie kotki - jedna w mojej piwnicy - bardzo chora ale po antybiotyku jest znaczna poprawa. Samo jedzenie dla 20 kotów to jest masakra, teraz jest tak zimno, że jedzą dwa razy więcej. Czy wiadomo coś już o sterylkach na 2011?

Tak, to ta Kometa. Nieraz robiłaś jej ogłoszenia.
Mam nadzieję, że to właściwy, spokojny dom,
bo właśnie takie sprawiał wrażenie i Kometa będzie tam szczęśliwa.

Co do sterylek, to na pewno lada moment już ruszą.
Słyszałam, że umowy z lecznicami już podpisane.
Nie wiedziałam, że tych kotów tak dużo jest,
koniecznie trzeba resztę wysterylizowac.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw lut 24, 2011 23:39 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Hej. tyle tu macie zdjec malutkich kotkow. Troche sie nie moge polapac w datach. Chetnie przyjme lub kupie taka malutka kotke. Piszcie jakby cos. Caly czas szukam na roznych stronach ogloszen. Szukam kotki malej, tak do 2 miesiecy.

Atha67

Od: Śro lut 23, 2011 19:29

Post » Pt lut 25, 2011 9:04 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

kotika pisze:
Matyliano pisze:

Tak, to ta Kometa. Nieraz robiłaś jej ogłoszenia.
Mam nadzieję, że to właściwy, spokojny dom,
bo właśnie takie sprawiał wrażenie i Kometa będzie tam szczęśliwa.

Co do sterylek, to na pewno lada moment już ruszą.

Jest dużo, bo poprzychodziły jakieś nowe. Dwie kotki są do sterylizacji, w tym ta co u nas w piwnicy mieszka. Ale ciągle leją czymś na drzwi - dobrze, że one są schowane i nie mogą się do nich dostać. Kocura też leczyłam miesiąc temu - ale też się udało. Jeden kot drugiego przyprowadza :) - jak jest zimno muszą jeść dwa razy więcej. Mam taką parkę - kocur i kotka(wysterylizowana) bardzo się lubią i ciągle wszędzie chodzą razem. Moim marzeniem jest im znaleźć wspólny dom. Kocurek przychodzi i się kładzie do głaskania a koteczka już nie ucieka ale jest trochę nieufna - w tamtym roku była całkiem dzika.
Słyszałam, że umowy z lecznicami już podpisane.
Nie wiedziałam, że tych kotów tak dużo jest,
koniecznie trzeba resztę wysterylizowac.

Obrazek

Matyliano

Post » Nie lut 27, 2011 11:05 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Wieści o Milce z jej nowego domu.

Witam Pani :)Milkunia jest kochana-uwielbia zabawę z myszkami i lubi być przytulana:)Zrobiliśmy jej badania na Fiv i inne choroby czy napewno jest zdrowa-wyniki ma bardzo dobre,ma już swoją książeczkę i jest odrobaczona-dbamy o nią i poświęcamy jej dużo czasu.Z drugim kotkiem Milka jak na razie nie potrafi-lub nie chce się bawić-ale to wszystko kwestia czasu:)obserwują sie,chodzą obok siebie ale nie bawią sie razem.Milkunia jest wesoła-podrzuca zabaweczki,zaczepia i bawi sie-Kochamy Ją!!!Serdecznie pozdrawiamy:)) Ilona.

Obrazek

kotika

Post » Nie lut 27, 2011 11:29 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

wiem, że mało wtemacie ale gdybyście kogoś znali, kto marzy o dwóch suczkach yorka to są do adopcji:

http://www.dogomania.pl/threads/203122- ... bl%C4%85ga!
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon mar 07, 2011 13:53 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

A kto marzy o kotku ? Oto Angelo, bezstresowy kociak, wspaniały. :D

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Pon mar 07, 2011 20:03 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

kotika pisze:A kto marzy o kotku ? Oto Angelo, bezstresowy kociak, wspaniały. :D

Obrazek

Cudny :)

Moja z piwnicy znowu zaciążona ... boki grube ... jest już coś wiadomo o sterylkach?

Obrazek

Matyliano

Post » Pon mar 07, 2011 21:41 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Matyliano wysłałam ci pw. :D
Obrazek

kotika

Post » Wto mar 08, 2011 18:31 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

kotika pisze:Obrazek

A oto Fanszetka, co nie chciała Niemca...tak, bo i stamtąd kicia miała propozycje.
Gdy jednak przy dogadywaniu szczegółów Niemcy zaczęli nalegać aby nie wyrabiać jej paszportu,
twierdzili, że sami to zrobią, zrozumiałam, że żałują kasy na to i mała jechałaby
ukryta w bagażu, zestresowana, przerażona. Nie mogłam jej tego zrobić.
Odmówiłam, czym naraziłam się na niezbyt miłe smsy od niedoszłych opiekunów.
Obrazek

kotika

Post » Wto mar 08, 2011 22:43 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

kotika pisze:
kotika pisze:Obrazek

A oto Fanszetka, co nie chciała Niemca...tak, bo i stamtąd kicia miała propozycje.
Gdy jednak przy dogadywaniu szczegółów Niemcy zaczęli nalegać aby nie wyrabiać jej paszportu,
twierdzili, że sami to zrobią, zrozumiałam, że żałują kasy na to i mała jechałaby
ukryta w bagażu, zestresowana, przerażona. Nie mogłam jej tego zrobić.
Odmówiłam, czym naraziłam się na niezbyt miłe smsy od niedoszłych opiekunów.

Jak będzie na forum odbierz maila, którego do Ciebie wysłałam na pocztę ...

Obrazek

Matyliano

Post » Śro mar 09, 2011 9:05 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Jak będzie na forum odbierz maila, którego do Ciebie wysłałam na pocztę ...[/quote]

viewtopic.php?f=13&t=125142

dodaję link do Rudaska

Obrazek

Matyliano

Post » Czw mar 10, 2011 13:58 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

A ja dzisiaj jadę odwiedzić Rudaska bidulka. Co też niektóre koty muszą przeżyć "dzięki" ludziom :evil: . Dobrze że w końcu tafił na Was, dziewczyny.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw mar 10, 2011 21:36 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Halo, zerkam na koteczki, bo mam niestety uz tylko jednego :cry: smutno mi, bo nie wiem co sie z moja kociczka podziało.
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Czw mar 10, 2011 21:42 Re: GDAŃSK.ADOPCJE-STR 1. Prosimy o wsparcie na kastracje/steryl

Czy Ciamka i ten biały kotek ktorego nazwa na F :D jest do adopcji jeszcze?
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

[poprzednia][następna]