OTW10.PILNIE DT/DS dla Grzesia s.99.Czas ma do poniedziałku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 22, 2013 18:03 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

MalgWroclaw pisze:Obrazek

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 22, 2013 18:38 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Mało piszę ,ale cały czas jestem .Wiem co to migrena- współczuję :( Pańska choroba,miewają wybrani :mrgreen: Trzymaj się Asieńko :ok: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie gru 22, 2013 19:08 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

welina pisze:Mało piszę ,ale cały czas jestem .Wiem co to migrena- współczuję :( Pańska choroba,miewają wybrani :mrgreen: Trzymaj się Asieńko :ok: :1luvu:

Witaj Ewuś. Ja mogę i mieć pańską chorobę byleby za tą chorobą precjoza konkretne w typie majątek, kosztowności (i nie mówię tu o kotach :mrgreen: ),zasobne konta bankowe...stały. A tak to mam podwójny ból głowy. Pański i pustostan na kontach :mrgreen:

Chyba Tami jednak poległa po sterylce. Stres i osłabienie swoje zrobiły. Nie podoba mi się. Fluczy i łzawi. Rano już lekko charkoliła potem było ok. Do teraz. Weszła do kuchni jak zombi. Załzawiona, z zatkanym nochalem. Mam receptę zapasową dla niej idę fundnąć jej leki do oczek.
Suri postanowiła być miziakiem i odczepić się od niej nie można. Całuski, mruczanki, Przytulanki, kolanka, ramionka...Opcja szeroka.

Dobra, lecę.Kciuki za dziecko poproszę.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 22, 2013 19:27 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Trzymam kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Hmmmm... jak mało kto wiem co to pustki w kieszeni i pańska choroba :mrgreen: Trzymaj się Asiu. :ok: zrobiłam skromny bazarek dla Twoich bezdomniaczków.Oby kto kupił-zapraszam viewtopic.php?f=20&t=159243

welina

Post » Pon gru 23, 2013 9:43 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Cześć Asiu.
Rozmawiałam dziś ze sprawczynią dóbr kocich i psich.
Karola powiedziała, że na pewno teraz, gdy ludzie się spłukali i są ogarnięci świątecznym szaleństwem, raczej nie będą myśleli o składakach, ale za jakiś miesiąc lub gdyby przyszły mrozy, empatia pozwoli na sięgnięcie do kieszeni.
Trzeba będzie tylko ułożyć jakiegoś ładnego maila powołując się na tę pomoc, która teraz pojechała do Ani Rylskiej.
Jeśli proposal odpowiada Ci, na pw podam maila do niej.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pon gru 23, 2013 9:47 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

welina pisze:Trzymam kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Hmmmm... jak mało kto wiem co to pustki w kieszeni i pańska choroba :mrgreen: Trzymaj się Asiu. :ok: zrobiłam skromny bazarek dla Twoich bezdomniaczków.Oby kto kupił-zapraszam viewtopic.php?f=20&t=159243

Dzięki wielkie Ewuniu.
Zawsze powtarzam ,że zazdraszczam takich zdolności. A Ty niewątpliwie masz wielki talent w dziedzinie robótkowej.

Załatwiliśmy dziś sklep przed pracą. Z listą rzeczy potrzebnych. Płyn do zmywania i płukania, zapachy zabijające zapachy :mrgreen: , pomidorki, masełko, śmietanki dla kota, puszki dla kota, polędwica sopocka...dla kota...Ot rzeczy niezwykle potrzebne by spokojnie święta spędzić. Może jeszcze nerki dowiozą. Jeszcze kupimy chlebek i piwko ... i możemy zaczynać .
No , nie .Nie całkiem zaczniemy. Mięsko wstawimy nie dosoliwszy lub przesoliwszy. Dopiecze się albo i nie. Wieczna loteria. Jeszcze mycie kuwet nas czeka.Takie super świąteczne. Zero choinek, zero prezentów ...
Będąc dziś na lekkim haju po proszkowym mam duży dystans do świata . Do świąt również.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 23, 2013 10:06 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Ujawnia się regularny i codzienny podczytywacz ukradkiem1

Znam migreny z pewnego dystansu - u TZ i mojego syna - Krzysia :( Współczuję i cieszę się, że dziś czujesz się lepiej :ok:
W Wszystkich :ok: :ok: :ok:
Życzymy Wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt, szczęśliwych chwil spędzonych wśród najbliższych!
Obrazek
Ewa& Choco& Nero
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 23, 2013 15:58 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Obrazek

welina

Post » Pon gru 23, 2013 23:11 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Obrazek

Prawdziwie radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz uśmiechu i życzliwości
na każdy dzień Nowego Roku
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto gru 24, 2013 8:15 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Magia Świąt? Przygotowań? Nie, może potem. Jak z pracy wrocę. Bo dla nas ranek jak co dzień. Mozolne dreptanie po osłodzonym szronem chodniu . Pięknie wygląda w świetle latarń. Zagapiłam się na błyszczące cudo pod nogami i mało orła nie wywinęłam. Ślisko. Zmieniłam raźny krok na tanecznie posuwisty.
Patrzę w okna gdzie łyskają światełka choinek już postawionych. W ten świąteczny poranek okna są oświetlone bardziej niż zwykle. Słychać więcej głosów z uchylonych okien. Wilgotne powietrze pełne jest zapachów różnistych. Ale dla kociarzy ranek jak co dzień. Torba załadowana po brzegi. Martwię się czy wody i chrupek za mało nie wzięłam. Martwię się nadchodzącymi dniami. A przede wszystkim dzisiejszymi strzelaniami pasterkowymi. Już wczoraj słychać było pierwsze huki co bardziej niecierpliwych strzelaczy. Kotów mniej przyszło. Jak co roku w porze "polowań" na błyski. Cudem Wigilijnym było by dla mnie by choć tego dnia ludzie zaprzestali strzelać ,myśląc o kotach, ptakach...o innych ludziach. Płot też nie był niższy. Mamunia czekała niecierpliwie stojąc w progu. Chlebem i solą mnie nie powitała. :mrgreen: Tylko warkiem i połajanką.
Miała powód. Miała.
A ja mialam cud swój Wigilijny. Piękny i wzruszający.
Zostało mi przedstawione dziecko Mamuni co nawoływane przez nią przydreptało w mroku dziurzyska. Patrzyło na mnie zw świetle latarki małe kocię. Czarne z białą strzałką na noniu. Głodne i tulące się do mamy. Złapało nerkę i znikło.
Czy mogłam dostać jako kociara lepszy prezent? Nie.
Wiem,że to głupio zabrzmi ale wzruszyłam się bardzo.
Pogadałam sobie z Mamunią. Pochwaliłam dzieciaka, że śliczny i dobrze wyglądający.
Patrzyła na mnie deczko niespokojnie. Dałam im spokój i poszłam dalej.

W domu mamy lekkawą chorobę. Tami i Mikuś są na antybiotyku. Tami dostaje dodatkowo 3 rodzaje kropelek do oczek. Mikuś wymiotuje. Święta jak zwykle ... Jak nie dziecko to koty...
Wiecznie coś.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 24, 2013 8:26 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Obrazek

Kochani Przyjaciele

Życzymy Wam i Waszy Bliskim
pogodnych i spokojnych
Świąt Bożego Narodzenia.
Niech Wam humor dopisuje.
Niech te dni upłyną w rodzinnej atmosferze.
Niech te dni będą czasem odpoczynku i wytchnienia.
Wyciszenia się.

Dziękujemy Wam za obecność w naszym życiu!!!
Za wsparcie, dobre słowo, zaglądanie i dobre myśli jakie do nas ślecie

Wszystkiego najlepszego
:1luvu:

Wszystkim dziękujemy serdecznie za życzenia.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 24, 2013 9:29 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Spokojnych, zdrowych Świąt :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Wto gru 24, 2013 10:11 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kochani!!
Spokojnych, wolnych od trosk i kłopotów, rodzinnych, zdrowych Świąt życzą Zuza i Marcin :love: :love:
Odpoczywajcie :!: :!:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 24, 2013 10:51 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Dużo zdrowia, szczęścia i pieniędzy dla Ciebie a dla kociaków zdrowia i Domów :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 24, 2013 11:28 Re: OTW10:)...życie toczy się dalej...Foty 80 i 82 :)

Obrazek

Dużo zdrowia i radości na Święta i Nowy Rok życzą Noś i Florka.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

[poprzednia][następna]