Czyja to dupka?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MaPi pisze:Na wczorajszym dyżurze wzięłam się za sprzątnie. Były dwa wielkie siki i kilka pawi w różnych miejscach. Dostawiłam jedną kuwetę przy składziku bo tam był jeden szczoch.
Umyłam dwa razy podłogę płynem, którego resztkę z domu przyniosłam - to jest taki płyn, do podłóg jak się ma zwierzęta.
Koty ok. Konstancja ma coraz bardziej opływowe kształty. Agatka była w zabawowym nastroju. Ptysiul rozpracowywał kielich z chrupkami, a Gadka wszędzie za mną łaziła. Franię wymiziałam za wszystkie czasyAlicja głównie zajmowała się swoją toaletą.
pyma pisze:Dyżury:
czwartek (31.12) - mgska
piątek (01.01) - Pietraszka
sobota (02.01) - pyma
niedziela 03.01) - Duszek 686
poniedziałek (04.01) -
wtorek (05.01) -
środa (06.01) - pandap
czwartek (07.01) -
piątek (08.01) -
sobota (09.01) -
niedziela (10.01) -
poniedziałek (11.01) -
wtorek (12.01) -
środa (13.01) -
ganesa pisze:A zdradzisz mi nazwę tego płynu? Bo właśnie czegoś takiego szukam do swoich podłóg
Pinezkowa pisze:echm, Julkaaaa, słuchaj, a nie mogłabyś wziąć dyżuru we wtorek? moja kicia ma we wtorek umówiony zabieg czyszczenia zębów i ja już mam sraczkę z tego powodu (wiem, że to nic takiego, ale ja jestem panikara). więc mogłabym przyjść w poniedziałek - przynajmniej bym nie siedziała w domu i nie lamentowała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości