Bumiś pisze:[']
ile lat miał Pawełek?
Ciężko powiedzieć , może z 2, 3 jak był wzięty na tymczas. To był taki wielki mądry kot. Kiełki mu się nie mieściły w buźce..

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ile lat miał Pawełek?
ile lat miał Pawełek?
Bumiś pisze:No tak, wszystko jasne. Miałam nie pisać, żeby nie uprzedzać niespodzianki, ale około środy lub czwartku odwiedzi was Mikołaj
Czytałam na wątku zajedniowym, że koty jedzą ciepłe posiłki, no jesteście dziewczyny niesamowite![]()
![]()
cypisek pisze:Ja w tym roku nic nie dostałam..pewnie nie grzeczna byłam.
Domi32 pisze:Witam , ja w sprawie Angeliny![]()
Mam białego persa imieniem Śnieżek(adoptowany z bydgoskiego schroniska - w lutym miną 3 lata jak jest z nami ) kot ma bardzo pogodne usposobienie , b. spokojny i pieszczoch z niego
Adopcja przeprowadzona z p. dyrektor schroniska (miłośniczką persów). Wygraliśmy casting
![]()
mamy też suczkę Sonię , również przygarniętą - z ulicy , przyszła za mną do domu chyba z 10 lat temu , wcześniej podobno błąkała się kilka dni po osiedlu , nie jest agresywna wobec kotów![]()
mieszkamy na 3 piętrze w bloku (3 pokoje) , balkon - osiatkowany![]()
jeśli adopcja aktualna proszę o kontakt
P.S. na to forum trafiłam za radą koleżanek z innego forum - dietowegogdzie masa kotomaniaczek również jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości