;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 20:38 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Bumiś pisze:[']
ile lat miał Pawełek?

Ciężko powiedzieć , może z 2, 3 jak był wzięty na tymczas. To był taki wielki mądry kot. Kiełki mu się nie mieściły w buźce.. :) ile to dodawało mu uroku.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob gru 08, 2012 21:57 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Bumiś pisze:[']
ile lat miał Pawełek?

Ciężko powiedzieć. Jak do mnie przyjechał to wg Pani Jadzi miał ok. 2 lat. Tylko, że jak pojechałam z nim do weta na pierwszy przegląd to oni mi powiedzieli: "Pani Lidko, 2 lata to on miała ale jakieś 4-5 lat temu..." Przyznam jednak, ze nie miało to dla mnie znaczenia. Pawełek to był Pawełek.

Smarti, weci raczej wykluczyli zatrucie. W wynikach wyszły bardzo podwyższone wskaźniki nerkowe, wątrobowe i trzustkowe. Morfologia była bardzo podwyższona. Podobno w probówce wytrąciło się jakieś żółte coś / przepraszam ale nie pamiętam co oni mówili/ wskazujące na żółtaczkę ale w wynikach i np. na oczkach tej żółtaczki jeszcze nie było widać... Oni raczej stawiają na jakiś proces nowotworowy, który się wcześniej nie ujawniał. Fakt, apetyt Pawełek miał ostatnio gorszy ale ja to odbierałam tak, że nie ma ochoty na karmę nerkową, którą dostawał / bo już wcześniej w wynikach wyszły nam podwyższone wskaźniki nerkowe/ bo wszystko inne zajadał aż miło...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Nie gru 09, 2012 13:10 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

podobno po nerkach, jeśli nie uda się opanować zawsze wali, zaraz potem wątrobę :cry:

śliczny był Pawełek['] :cry:

kocham czarne koty..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 09, 2012 22:44 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Nno, u nas zima , nawaliło śniegu po kolana. Przebrnąć teraz do kociaków, graniczy z cudem..zrobiłam parę fotek , zobaczcie jak to wygląda.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PROSZĘ NIE ZAPOMINAJCIE O NAS>
Ostatnio edytowano Nie gru 09, 2012 22:46 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 09, 2012 22:46 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

te bidaki mają jakieś schronienie, budkę?
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Nie gru 09, 2012 22:48 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

To są takie bardzo gęste krzaki. Mają kartony..Te które są dobrze schowane przetrwają , te widoczne są systematycznie wywalane. Ot. :(
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 09, 2012 23:02 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

No tak, wszystko jasne. Miałam nie pisać, żeby nie uprzedzać niespodzianki, ale około środy lub czwartku odwiedzi was Mikołaj :D
Czytałam na wątku zajedniowym, że koty jedzą ciepłe posiłki, no jesteście dziewczyny niesamowite :!: :!: :!:
Obrazek

Bumiś

Post » Nie gru 09, 2012 23:21 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Bumiś pisze:No tak, wszystko jasne. Miałam nie pisać, żeby nie uprzedzać niespodzianki, ale około środy lub czwartku odwiedzi was Mikołaj :D
Czytałam na wątku zajedniowym, że koty jedzą ciepłe posiłki, no jesteście dziewczyny niesamowite :!: :!: :!:

hehe, no jedzą i mleczko piją. Kurcze tylko jakoś widelcem nie nauczone. :)

Mikołaj ? o mamuniu!!!! Kociaki się ucieszą .

Ja w tym roku nic nie dostałam..pewnie nie grzeczna byłam. :oops:
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 09, 2012 23:30 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

cypisek pisze:Ja w tym roku nic nie dostałam..pewnie nie grzeczna byłam. :oops:

Wiesz, że na takich niegrzecznych jak Ty trzyma się ten cały ziemski świat :ok:
a Mikołaje...czasem się spóźniają
Obrazek

Bumiś

Post » Nie gru 09, 2012 23:31 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

:oops: :oops: :oops:
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 13, 2012 3:31 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Witam , ja w sprawie Angeliny :D

Mam białego persa imieniem Śnieżek :1luvu: (adoptowany z bydgoskiego schroniska - w lutym miną 3 lata jak jest z nami ) kot ma bardzo pogodne usposobienie , b. spokojny i pieszczoch z niego :P
Adopcja przeprowadzona z p. dyrektor schroniska (miłośniczką persów) :cat3: . Wygraliśmy casting :wink:

mamy też suczkę Sonię , również przygarniętą - z ulicy , przyszła za mną do domu chyba z 10 lat temu , wcześniej podobno błąkała się kilka dni po osiedlu , nie jest agresywna wobec kotów :)

mieszkamy na 3 piętrze w bloku (3 pokoje) , balkon - osiatkowany :-D

jeśli adopcja aktualna proszę o kontakt :)

P.S. na to forum trafiłam za radą koleżanek z innego forum - dietowego :wink: gdzie masa kotomaniaczek również jest :D

Domi32

Od: Pon kwi 16, 2012 18:34

Post » Czw gru 13, 2012 4:54 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

wszyscy śpią, a dobre duszki pracują, może do Angeliny uśmiechnie się szczęście :D
wstałam wcześnie i wiedziałam gdzie zajrzeć aby przeczytać dobre wiadomości, trzymam :ok: i czekamy na cypiska.
Obrazek

Bumiś

Post » Czw gru 13, 2012 5:15 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Domi32 pisze:Witam , ja w sprawie Angeliny :D

Mam białego persa imieniem Śnieżek :1luvu: (adoptowany z bydgoskiego schroniska - w lutym miną 3 lata jak jest z nami ) kot ma bardzo pogodne usposobienie , b. spokojny i pieszczoch z niego :P
Adopcja przeprowadzona z p. dyrektor schroniska (miłośniczką persów) :cat3: . Wygraliśmy casting :wink:

mamy też suczkę Sonię , również przygarniętą - z ulicy , przyszła za mną do domu chyba z 10 lat temu , wcześniej podobno błąkała się kilka dni po osiedlu , nie jest agresywna wobec kotów :)

mieszkamy na 3 piętrze w bloku (3 pokoje) , balkon - osiatkowany :-D

jeśli adopcja aktualna proszę o kontakt :)

P.S. na to forum trafiłam za radą koleżanek z innego forum - dietowego :wink: gdzie masa kotomaniaczek również jest :D

kciuki za Angeline :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw gru 13, 2012 12:20 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

jestem już zakręcona i nie wiem-wysyłałam Ci "zalecenia dołączania nowego kota do stada" czy też nie ?
jakby co to daj znaka, bo jeśli Państwo chcą mieć gwarancję udanego dokocenia to powinni zastosować się do tych zasad.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 13, 2012 17:36 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Niech napiszę pw do mnie.Chyba ,że ją sama znajdę .
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]