KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 11:04 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za Miśkę :ok:

Zaś jeśli chodzi o Tigunię, to Wam powiem, że Marta już na wstępie, jak zobaczyła Tigę i to, jak się zachowuje - to powiedziała, że nie chciała zapeszać, ale w pewnym sensie myślała o kotku na stałe, ale charakter jest bardzo istotny przez to, że nie mieszka sama... No ale Tiga jest boska :>
Więc zobaczymy, co z tego wyniknie :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 06, 2011 11:11 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Cieszę się ze Tiga jest taka proludzka. :ok:

Martwi mnie Misiaczek, schronisko dało jej się we znaki, biedna Misia. Taka kochana kotka, tyle już przeszła. Cieszę się ,że jest w tak dobrych rękach jak u Agneski. :1luvu:
wiem ,że jesteś zapracowana, zaganiana, ale tak nie śmiało poproszę o jakąś fotkę Misiaczka. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie mar 06, 2011 13:46 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Cypisku, na pewno Miśka potrzebuje wiecej czasu z człowiekiem, jestem pewna, że gdyby miała kogoś dla siebie na wyłączność - błyskawicznie okazałaby się najcudowniejszą koteńką na świecie.
Ale, co zrobić, trzeba czekać na taki dom, tylko jeszcze dziewczyna musi wyzdrowieć, żeby mogła pójść do adopcji.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie mar 06, 2011 13:56 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

:1luvu: :1luvu: Kochany Misiaczek.
Widzę,że ma pyszczek mokry to leci jej ślina przez te ząbki?. Agneska ile ona w końcu ma tych zębów?? :wink:
Trzymam mocne kciuki za zdrowie Misi/tyle tylko mogę :oops: /
Obrazek

cypisek

Post » Nie mar 06, 2011 14:21 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Pani ze Świnoujścia oddaje 2 dorosłe cornishe. Może zna ktoś z was dobrych ludzi , którzy uwielbiają tą rasę i by chcieli takie kotki. Sprawa nie jest na cito, ale rozsyłam , bo wiadomo im więcej ludzi wie tym szybciej o domki.

Kontakt: 601891016

Kotka i kocur (kastraty) rasy cornish rex - rodzeństwo, poszukują kochających opiekunów i ciepłego pełnego czułości domu, w którym mogłyby, dając szczęście swoim opiekunom spędzić resztę kociego życia. Kotka była kotką hodowlaną, uwielbia ludzi - niestety nie zgadza się z resztą stada... Kocur jej brat, straszny pieszczoch jest z nią bardzo zżyty i dlatego chcielibyśmy aby ktoś zaadoptował oba koty. Przez wzgląd na kotkę, szukamy domu wolnego od innych zwierzaków. SERDECZNIE PROSIMY O MOCNO PRZEMYŚLANE I ODPOWIEDZIALNE OFERTY. KONTAKT TELEFONICZNY 601891016 W GODZ. 19.00 - 21.00
Obrazek

cypisek

Post » Nie mar 06, 2011 14:47 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Nie pytam o powody, ale, sądząc z tego, jak piszą, musiało być coś naprawdę poważnego. :(

Misiek przesłodki. Aż serce przyspiesza, jak się na nią patrzy... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 06, 2011 16:01 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

każda kotka o imieniu Misia-to cudo w pięknym futerku :kotek: :P
Wiem coś o tym -moja Misia[*]
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie mar 06, 2011 21:15 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

ula-misia pisze:każda kotka o imieniu Misia-to cudo w pięknym futerku :kotek: :P
Wiem coś o tym -moja Misia[*]

Masz rację , Miśki są słodkie,oby szybko wyzdrowiała. :ok: Zapraszam na bazarek.

viewtopic.php?f=20&t=125056

viewtopic.php?f=20&t=125059
Obrazek

cypisek

Post » Pon mar 07, 2011 0:06 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

cypisek pisze:Pani ze Świnoujścia oddaje 2 dorosłe cornishe. Może zna ktoś z was dobrych ludzi , którzy uwielbiają tą rasę i by chcieli takie kotki. Sprawa nie jest na cito, ale rozsyłam , bo wiadomo im więcej ludzi wie tym szybciej o domki.

Kontakt: 601891016

Kotka i kocur (kastraty) rasy cornish rex - rodzeństwo, poszukują kochających opiekunów i ciepłego pełnego czułości domu, w którym mogłyby, dając szczęście swoim opiekunom spędzić resztę kociego życia. Kotka była kotką hodowlaną, uwielbia ludzi - niestety nie zgadza się z resztą stada... Kocur jej brat, straszny pieszczoch jest z nią bardzo zżyty i dlatego chcielibyśmy aby ktoś zaadoptował oba koty. Przez wzgląd na kotkę, szukamy domu wolnego od innych zwierzaków. SERDECZNIE PROSIMY O MOCNO PRZEMYŚLANE I ODPOWIEDZIALNE OFERTY. KONTAKT TELEFONICZNY 601891016 W GODZ. 19.00 - 21.00

Może wrzuć to na hodowców, załóż nowy wątek..?

Szalony Kot

Post » Pon mar 07, 2011 7:48 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Dzień doberek. Jakieś nowe wieści? :P
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pon mar 07, 2011 8:38 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

hanelka pisze:Nie pytam o powody, ale, sądząc z tego, jak piszą, musiało być coś naprawdę poważnego. :(

Misiek przesłodki. Aż serce przyspiesza, jak się na nią patrzy... :1luvu:

Jestem z tą panią w stałym kontakcie sprawa nie jest poważna ani pilna
pani jest hodowczynią i bardzo fajną osobą szuka dla Dafne nowego domku ze względu na to że kicia zle czuje się w towarzystwie innych kotów toleruje tylko swojego braciszka dlatego pani dla dobra kota postanowiła wyadoptować je w parze. Szuka dla nich najlepszego domu i ma duże wymagania
tutaj jest wątek Dafne na miau
viewtopic.php?f=13&t=123834&p=7185842#p7185842
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon mar 07, 2011 14:23 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

ula-misia pisze:Dzień doberek. Jakieś nowe wieści? :P

Jest do adopcji ok. 2 letnia kotka syjamka /w typie syjama/.
Może jakiś zaufany dom szuka takiej kici. Kotka nie jest wysterylizowana, więc przed adopcją zostanie poddana zabiegowi. Kotka została wykupiona od ,,pijaczka,,z tego co wiem , bardziej toleruje mężczyzn.
Obrazek

cypisek

Post » Pon mar 07, 2011 16:53 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

cypisek pisze:
ula-misia pisze:Dzień doberek. Jakieś nowe wieści? :P

Jest do adopcji ok. 2 letnia kotka syjamka /w typie syjama/.
Może jakiś zaufany dom szuka takiej kici. Kotka nie jest wysterylizowana, więc przed adopcją zostanie poddana zabiegowi. Kotka została wykupiona od ,,pijaczka,,z tego co wiem , bardziej toleruje mężczyzn.

My ostatnio znajdowaliśmy domy dla syjamów, w sumie wydaliśmy ich sześć, nie było tak źle, same odpowiedzialne domki - ale to znowu Wawa...

Co do Tiguni - charakternie jest kochana, ale skubie niewiele. Łazi, zwiedza, przenosi się z kolan na kolana, ale jedzenie tyka tylko tyle, żeby żyć - przytyć to ona nie przytyje. Bardzo chętna jest na jedzenie ludzkie (szynka, masło, mleko), no ale wiadomo, że tym kota karmić nie wolno :/
Zasugerowałam bielucha i Royal Canin dla wybrednych, bo moją kotkę to ruszyło.
Serca drobiowe zignorowała, rybę obwąchała i polizała jedynie kilka razy.
Kupki już się normują, jedna na dzień, ale jeszcze trochę rzadka.

Szalony Kot

Post » Pon mar 07, 2011 17:27 Re: )( TIGA MA DT!! MISIA DT. Szukamy domków!!!!!. Chmurka DS!!!

Trzeba zapytać Grażyny, ona miała Tigę 2 tyg. jak u niej było z jedzeniem./jakie jadła porcje/. Pamiętam jak właścicielka mówiła ,że Tiga jest wybredna, lubi dobrą szyneczkę... :roll: tam ona jadła też saszetki whiskasa i winstona./ takie kupowane w sklepie Rossman. Piła także mleko, ponoć rybka gotowana.Te saszetki winstona Tiga jadła od zawsze..

Co do syjamki, domek znajdzie się zapewne na miejscu,pomijając ,że będzie pełno telefonów od nawiedzonych....
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]