Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 10:28 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Co do faceta mordercy - można podac go do sądu o zabijanie kotów. Potrzebni są świadkowie.
Ostatnio jeden taki głup zabił kota - trafiła do więzienia. Zaraz psozukam w necie.
W tej chwili trochę inaczej traktuje się takich morderców.

http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,7301284,Zabil_kotka__pojdzie_siedziec.html
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 30, 2009 14:29 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Kotka z Klonowej właśnie się sterylkuje. Niestety, nie wypaliło DT i nie ma co z nią zrobić. Chyba jedyna szansa to hotelik, o ile w ogóle dziewczyny zgodzą się ją przetrzymać.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon lis 30, 2009 16:55 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Jak 1 facet może terroryzować wszystkich?kilku innych razem powinno sie zebrać w kominiarkach i napedzić gościowi stracha.Nie rozumiem jak mozna godzic sie na zło?trzeba działać!inaczej zawsze będzie bezkarny i górą.

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pon lis 30, 2009 19:40 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Kurczę, Szydłówek ... Moje dawne sąsiedztwo :evil: :cry:

Domek Falko czeka na wizytę :lol: Ja nie znam nikogo z Krakowa :( Wiem że ktoś się oferował nam pomóc w tej kwestii. Pamiętacie?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pon lis 30, 2009 21:22 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Niteczko, wyslij mi namiary na domek ;) Zadzwonie do wpółdotrzeciej i poprosze o wizytę ;)

Szukamy tez kogos kto sprawdzi domek dla Idril w Wieliczce. Odpisałam juz Pani zainteresowanej.

Odpisałam tez do Pani zainteresowanej adopcja kotki Ady z Warszawy.

Jest dt dla kotki imieniem kicia w Katowicach. Dobrze sie składa bo dziewczyna bez dt. Oferta dt z forum dogomainia. Bedzie bazarek (fanty na bazarek przesłał dt) i będziemy zbierac pieniążki na przetestowanie kici pod kątem białaczki, pniewaz dt ma brytyjczyki ;)

I zobaczymy co wyjdzie z domkiem dla Ady we Wrocławiu.

Strasznie smutno, ze Reska i Rumka zostały na lodzie :( I to juz nie pierwszy raz :(

Kotka którą w piatek zabralismy na sterylkę jest juz po zabiegu. Gem wynegocjował w Amicusie hotelik za 5 zł plus karma. Jest jednak szansa, że koteczka pójdzie jutro do normalnego dt ale to się okaze jeszcze. Wszystko zalezy od tego czy rezydenci zaakceptuja Tigę ;)
Jutro tez beda fotki dziewczynki.
Niestety nikt nie ma sumienia wypuscić ją na ulicę.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon lis 30, 2009 21:45 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Byliśmy tez dzisiaj u weta z kotami.
Bezo juz po zabiegu i mam nadzieje, że problem z odleżyna odejdzie w niepamięć, chłopak został tez ciachnięty przy okazji.

Laura miała prześwietlenie i niestety nie ma jeszcze zrosu. Wg mnie zrost jest tylko minimalnie wiekszy w porównaniu z przeswietleniem które było robione miesiac wczesniej. Koniecznie musze iśc z tymi zdjęciami na konsultacje do weta, który robił zabiego bo nie badzo mi się to podoba :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon lis 30, 2009 22:20 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 85 Potrzebna pomoc!

fiona.22 pisze:Musimy tez koniecznie się spotkać !!
Kobitki ustalmy jakis termin
:kotek:

Ja codziennie po 15 jestem do dyspozycji i w weekendy się postaram, choć ciągle szukamy Leona... :( Szybciutko musimy się spotkać :!:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto gru 01, 2009 0:17 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Niteczko jak Ty w tym tygodniu z czasem stoisz ??
Mam nadzieję, że nie zabraknie też ciotki smoczycy :mrgreen:
Dajcie znac jak czasowo stoicie. Oczywiście wszyscy chętni do pomocy sa zaproszeni na spotkanie. Termin podamy na pewno wczesniej na wątku.

Zapomniałam dodac jeszcze, ze dzisiaj kastrował się tez Iton :mrgreen:
Gem zapłacił za zabieg z własnej kieszeni.
Kastracje i zabieg Bezo pokryła P. Ela, która wczesniej dokarmiała Bezo na ulicy. Wyszło za chłopaka 130 zł

Niteczko zapomniałam jeszcze zapytać co z potencjalnym domkiem dla Mozy ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto gru 01, 2009 10:49 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Domek Mozy się nie odezwał :(
Mam wolne popołudnie w czwartek i może być sobota lub niedziela.

Napiszę do domku po namiary i wyślę na pw bo konto mam zablokowane :evil:

Fiona a Ty nie masz tego w ankiecie?

Domek zainteresowany Fifi jest z Rembertowa, ale Pani wypuszcza swoją kotę codziennie. Nie mam ankiety jeszcze. No i jest domek zainteresowany Arielką, ale czekam na info o zabezpieczeniach.

Niteczka 1

Post » Wto gru 01, 2009 11:11 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Jesli o mnie chodzi, najpewniejszy byłby czwartek :oops:

koko_

Post » Wto gru 01, 2009 11:14 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

fonja pisze:Jak 1 facet może terroryzować wszystkich?kilku innych razem powinno sie zebrać w kominiarkach i napedzić gościowi stracha.Nie rozumiem jak mozna godzic sie na zło?trzeba działać!inaczej zawsze będzie bezkarny i górą.

...oj moze, moze... jak ja mialam problemy z patologiczna rodzina z gory i ich sasiadem to wszyscy sie litowali ale zeby ktos mnie wsparl i zadzwonil na policje, to wajs :?
tak samo bylo niedawno jak przed operacja oka dwa psy bez kagancow napadly mojego psa w kagancu i szelkach. miejscowe szczuny maja te psy i teraz specjalnie wypuszczaja w moje rejony bez kaganca -wielki owczarek niemiecki i mieszanka rotweilera z czyms tam.
myslicie ze ktos pomogl, zareagowal? ha. zdziwilabym sie gdyby bylo inaczej. a policjant mnie prawie wysmial jak dzwonilam :| :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 01, 2009 11:46 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

A w tak zwanym międzyczasie pochwalę się moją Sońką :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czwartek pasuje :lol: Fiona wysłałam namiary na domek Falko na pw
Ostatnio edytowano Wto gru 01, 2009 11:48 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz

Niteczka 1

Post » Wto gru 01, 2009 11:47 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: piękna jest... I ma oczy jak Itonek :1luvu:

koko_

Post » Wto gru 01, 2009 11:49 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

Dziękujemy bardzo :lol: Mnie też od razu przypominała Itona :lol:

Niteczka 1

Post » Wto gru 01, 2009 13:27 Re: Koty z Kielc-uwięzione w piwnicy !!! str 86 Potrzebna pomoc!

A Itonek miał wczoraj kastrację. Wszystko poszło dobrze, ale oczywiście kocurek przez cały dzień był senny i apatyczny. Dopiero wieczorem wyszedł na mały spacer po domu ;)
Dziś Iton zachowuje się jak zwykle, czyli rozrabia razem z Inkym ;) Jeśli nawet odczuwa żal za straconymi szansami na seks, to starannie owo uczucie ukrywa ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

[poprzednia][następna]