Koty z Hucianego Grodu cd. Frodo wrócił.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 30, 2021 7:16 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Dzisiaj ma być 18 stopni w cieniu 8O
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob paź 30, 2021 7:52 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Dzisiaj ma być 18 stopni w cieniu 8O

W Warszawie ok 15, już jest 8 i słoneczko ładnie świeci.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob paź 30, 2021 8:15 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Gosiagosia pisze:
ewar pisze:Dzisiaj ma być 18 stopni w cieniu 8O

W Warszawie ok 15, już jest 8 i słoneczko ładnie świeci.

ale jeszcze tylko 3 dni ma być tak ładnie :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 30, 2021 10:08 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Rano wyszłam nakarmić ptaki i do sklepu. Na parkingu biegały dwa małe kotki. Co miałam zrobić? Zabrałam, są na razie u Reni, ona się kilka dni nimi zajmie, zanim wyjedzie. To cudne, miziaste, domowe kotki. Zadbane, rozmruczane, kuwetkowe, sama słodycz. Rudy marmurek i dziewczynka trisia. Renia zrobiła już zdjęcia, wkleję, jak mi prześle.
Nie ukrywam, poryczałam się, ale co miałam zrobić? Zostawić je na pastwę losu?

ewar

Post » Sob paź 30, 2021 11:18 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

O rany!!!!!

One Cię specjalnie szukają, te maluchy… Wieść się wśród nich rozniosła… ;)

Oby były zdrowe!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Sob paź 30, 2021 11:59 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Wyglądają na zdrowiutkie, Renia jest właśnie z nimi u weta. Są przesłodkie i prześliczne.

ewar

Post » Sob paź 30, 2021 12:03 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

:ok: :201461 :201461
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob paź 30, 2021 12:14 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Ktoś je wyrzucił? Ja też bym wzięła bo na pastwę zostawić to szkoda malizn. One niczemu nie winne są.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob paź 30, 2021 12:16 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Dzisiaj piękna pogoda, były trzy Kulki. Kocia mama mało nóżek nie połamała, tak biegła za rowerem :lol: Zjadła mnóstwo całe, podobnie Sreberko. Lila jakoś miała mniejszy apetyt, ale zjadła, ile chciała. Kotki wyglądają ślicznie. Trochę tam posprzątałam i jest naprawdę nieźle. Dołożę ścinków polarowych i niestraszna będzie zima. Zresztą kotki mieszkają gdzieś w piwnicach, mają tam ciepło, ale Sreberko siedzi w domku, kiedy jest zimno i czeka na posiłek. Aha, kocia mama coraz bardziej mi ufa :ok: Naprawdę bliziutko podchodzi.
aga66, tak na pewno wyrzucone. Poproszę o sprawdzenie monitoringu, ale marne szanse, że się uda ustalić tego zwyrodnialca. Renia jest kotkami zauroczona.

ewar

Post » Sob paź 30, 2021 13:22 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Dzisiaj piękna pogoda, były trzy Kulki. Kocia mama mało nóżek nie połamała, tak biegła za rowerem :lol: Zjadła mnóstwo całe, podobnie Sreberko. Lila jakoś miała mniejszy apetyt, ale zjadła, ile chciała. Kotki wyglądają ślicznie. Trochę tam posprzątałam i jest naprawdę nieźle. Dołożę ścinków polarowych i niestraszna będzie zima. Zresztą kotki mieszkają gdzieś w piwnicach, mają tam ciepło, ale Sreberko siedzi w domku, kiedy jest zimno i czeka na posiłek. Aha, kocia mama coraz bardziej mi ufa :ok: Naprawdę bliziutko podchodzi.
aga66, tak na pewno wyrzucone. Poproszę o sprawdzenie monitoringu, ale marne szanse, że się uda ustalić tego zwyrodnialca. Renia jest kotkami zauroczona.

moze kocia mama chce się dać złapać?
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 30, 2021 14:55 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

W to akurat wątpię, ale będę się starała coraz bardziej ją oswoić, może wtedy uda się ją złapać na transporterek. To może potrwać, ale lepiej późno, niż wcale.

ewar

Post » Sob paź 30, 2021 16:33 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Byłam u Reni, zaniosłam coś dla kotków. One są CUDOWNE :1luvu: Chodzą po mieszkaniu z podniesionymi ogonkami, czują się tak, jakby od dawna tam mieszkały. Renia mówiła, że powitały ją w przedpokoju, kiedy wróciła do domu, ucieszyły się na jej widok. Na razie są to kluseczki, mają jakieś 3, może 3 i pół miesiąca. Świerzb w uszkach, ale poza tym zdrowe. Dostały stronghold na kark. Za jakiś czas już ja wezmę je do lecznicy na szczepienie i kontrolę. Teraz czekam na zdjęcia. Aha, kotka waży ok.1,7 kg, a chłopczyk jest mniejszy, ok.1,4 kg. One są większe od Bratka, ale myślę, że on nadgoni.

ewar

Post » Nie paź 31, 2021 6:55 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Spróbuję przez jakiś czas funkcjonować wg starego czasu, bo nie znoszę zmian :evil: Koty już po śniadaniu, leki podane, mam chwilę na poranną kawę. Ciekawa jestem jak minęła noc u Reni, jak się miewają kociaki. Zaniosłam im zabawki, powinny być zadowolone. Po świętach czeka mnie bieganie do weta, ale poradzę sobie. Przede wszystkim muszę odrobaczyć Bratka. Stronghold to jednak za mało. Potem szczepienia trójki malców.

ewar

Post » Nie paź 31, 2021 9:03 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Spróbuję przez jakiś czas funkcjonować wg starego czasu, bo nie znoszę zmian :evil: Koty już po śniadaniu, leki podane, mam chwilę na poranną kawę. Ciekawa jestem jak minęła noc u Reni, jak się miewają kociaki. Zaniosłam im zabawki, powinny być zadowolone. Po świętach czeka mnie bieganie do weta, ale poradzę sobie. Przede wszystkim muszę odrobaczyć Bratka. Stronghold to jednak za mało. Potem szczepienia trójki malców.

powodzenia we wszystkim :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie paź 31, 2021 12:41 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Przedstawiam Venus (ew. Wenus) i Draco, kociaki zgarnięte wczoraj spod bloku Ewy. Kotki są prze-słod-kie! Mruczące, miziaste, ufne, kuwetkowe na 100%, a do tego śliczne. Mają apetyt, pięknie bawią się kulkami, czasem się mordują, włażą w każdą szparę. Do spania przejęły ulubione miejsce Orlando pod stołem. Dzisiaj wyprodukowały dwie idealnie ukształtowane i wcale nieśmierdzące kupy. Są tak ufne, że jestem pewna, że urodziły się i do wczoraj przebywały w domu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

[poprzednia][następna]