Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Dzisiaj ma być 18 stopni w cieniu
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Dzisiaj ma być 18 stopni w cieniu
W Warszawie ok 15, już jest 8 i słoneczko ładnie świeci.
ewar pisze:Dzisiaj piękna pogoda, były trzy Kulki. Kocia mama mało nóżek nie połamała, tak biegła za roweremZjadła mnóstwo całe, podobnie Sreberko. Lila jakoś miała mniejszy apetyt, ale zjadła, ile chciała. Kotki wyglądają ślicznie. Trochę tam posprzątałam i jest naprawdę nieźle. Dołożę ścinków polarowych i niestraszna będzie zima. Zresztą kotki mieszkają gdzieś w piwnicach, mają tam ciepło, ale Sreberko siedzi w domku, kiedy jest zimno i czeka na posiłek. Aha, kocia mama coraz bardziej mi ufa
Naprawdę bliziutko podchodzi.
aga66, tak na pewno wyrzucone. Poproszę o sprawdzenie monitoringu, ale marne szanse, że się uda ustalić tego zwyrodnialca. Renia jest kotkami zauroczona.
ewar pisze:Spróbuję przez jakiś czas funkcjonować wg starego czasu, bo nie znoszę zmianKoty już po śniadaniu, leki podane, mam chwilę na poranną kawę. Ciekawa jestem jak minęła noc u Reni, jak się miewają kociaki. Zaniosłam im zabawki, powinny być zadowolone. Po świętach czeka mnie bieganie do weta, ale poradzę sobie. Przede wszystkim muszę odrobaczyć Bratka. Stronghold to jednak za mało. Potem szczepienia trójki malców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości