OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2016 12:58 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

ASK@ pisze:Widać Ewa, że nie przebrnęłaś przez "rozdział" opisujący moje kulinarne wyczyny.[...]

przebrnęłam
codziennie czytam Twoje wpisy
są boskie
a nie które nawet mniam
jakoś tak wychodzi, że te kulinarne czytam kiedy jestem głodna
i to jest dramat!
ślina na klawiszach połyskuje i kurz łapie (potem muszę kłamać, że to od farby na palcach są brudne)
w szkole tylko mam komputer, więc footra tu na szczęście nie ma...
zoopa ląduje na blogu
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon paź 03, 2016 13:53 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

No nie, po jakie licho zajrzałam tutaj :mrgreen: :twisted:
W Gawroszku zakochałam sie kilka tygodni temu, ogłoszenie na olx wpadło mi w oko. Myślałam, że taki piękniś szybko sie gdzieś zadomowi, a tutaj taka niespodzianka. Ech....i cóż począć, pisałam ja, klasyków :1luvu: wielbicielka.

Gawroszku, buziaczki w nochalka przesyłam :1luvu:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Pon paź 03, 2016 19:32 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Niutek pisze:No nie, po jakie licho zajrzałam tutaj :mrgreen: :twisted:
W Gawroszku zakochałam sie kilka tygodni temu, ogłoszenie na olx wpadło mi w oko. Myślałam, że taki piękniś szybko sie gdzieś zadomowi, a tutaj taka niespodzianka. Ech....i cóż począć, pisałam ja, klasyków :1luvu: wielbicielka.

Gawroszku, buziaczki w nochalka przesyłam :1luvu:

Gawroszek nie tylko jest śliczny. On do tego ma cudny charakter. Choć mocno upierdliwy w nocy. Ma tendencję do tortur. Torturuje namolniactwem okrutnie. Śpi na mnie. Całuski rozdaje. Mruczy zaje...No nie da rady spać tylko głaski rozdawać.
Były o niego pytania.
Pani co nic nie miała zabezpieczonego. Ale uparcie wpraszała się do nas, bo od spotkania z kotem oczekiwała "kopa pierwszej miłości". Kopa do zabepieczeń nie poczuła.Może jakby u nas siatki obaczyła :mrgreen:
Była pani co wszystko miała. I kota drugiego, i przetestowanego, i wszystko zabezpieczone. Bajka się skończyła jak o wizycie usłyszała. W niemanie się wsio zamnieniło. A moje "wymogi" w pierdolenie i umysłowe porąbanie.
I tak mogę wymieniać, wymieniać...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 03, 2016 19:50 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

burości :mrgreen:

kulinarnie hołduję prostocie jednogarnkowej/salaterkowej
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon paź 03, 2016 20:10 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Kinnia pisze:burości :mrgreen:

Moje zupy można jeść nożem i widelcem bez większych problemów. A wszystko w jednym garnku :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 03, 2016 20:12 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

ASK@ pisze:

Moje zupy można jeść nożem i widelcem bez większych problemów. A wszystko w jednym garnku :wink:

witaj bratnia duszo :lol:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon paź 03, 2016 20:13 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

U mnie najlepiej szybko i w minimalnej ilości garów. Ostatnio hitem jest makaron z kurczakiem, imbirem i sosem sojowym albo ryba w zielonym sosie. Do tej ostatniej niestety koty startują...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 03, 2016 21:25 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Alienor pisze:U mnie najlepiej szybko i w minimalnej ilości garów. Ostatnio hitem jest makaron z kurczakiem, imbirem i sosem sojowym albo ryba w zielonym sosie. Do tej ostatniej niestety koty startują...

o widzisz, szybkosć, prostota i minimalizm
:mrgreen:

stawiam garnek -a najlepiej duzy wook- i wrzucam po kolei, co się nada do aktualnego pomysłu :twisted:

edit
zapomniałam dodać, że od kilku lat, gotuję gdy muszę, tzn. gdy nie mam juz drogi ucieczki ani sposobu ewakuacji
Obrazek

Kinnia

Post » Wto paź 04, 2016 8:05 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Wracałam z pracy inszą drogą niż zwykle. czyli obok domu gdzie koty urzędowały a potem bezdomni. To ten dom ,jeśli ktoś pamięta, od kadłubka i klikających pośladków. Dom został wystawiony na sprzedaż. Wsio zabite dechami zostało, płot ogrodzony, kłódy założone. Jednak ile razy tamtędy idę to zawsze oko zapuszczam. To samo robiłam i w chwili powrotu. Więc zauważyłam jak facio kiknął, po rozejrzeniu się , w kierunku krzalunów i znikł. Nie wyglądał elegancko więc zaświtało mi ,że złamano "kody" i "zamieszkano" w ruderze. Wiem, to rasizm ubraniowy :wink: ale nastawiona jestem na koty i mam jednotorowe myślenie. Moze płot przecięli, może dechy wyrwali, może znów bytują ludziska. A jak ludziska to może i koty przybyły. Oczki na ostrość nastawiłam i już z dala rozbiegły mi się po okolicy. Tam chaszczorów dostatek to teren do oblukania ciężki jest. Jak podeszłam to już cięgiem rozbieganym wzrokiem monitorowałam. Szyjka wyciągła mi się jak żyrafie, wzrok sokoli ale ... No szlag. Gdzie facio znikł?! Płot cały, za płotem go nie widać. Przed płotem też. Nie przeciął sobie drogi skrutowo bo bym go uwidziała. Taki bystry w chodzie nie był by wyrobić się przed mą lustracją. Stoję, klnę w duchu i idiotkę z siebie robię. Wszak to chodnik publiczny i troszkę mnie osób omijało. Wzrokiem też omijali bo nie wyglądałam mądrze. Raptem widzę ,że drzewo się ruszyło. Raptem widzę ,że to facio odkleja się od pieńka. Co do mnie mrugło nie powiem bo zapiął facio ... spodnie. Urody też nie uwidziałam bo za szybko to zrobił. Prawie oko mu przyciął. :wink: O rzesz orzeszku. :strach: Ja to mam jakieś szczęście wątpliwe w tej okolicy. Wzrok faceta bezcenny. Lico czerwone mu się zrobiło a wzrok wyrażał tylko jedno słowo zboczka . :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 04, 2016 9:03 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

ja zwykle wtedy bardzo głosno mówię - o kolejny Pan sra po krzakach :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto paź 04, 2016 10:05 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Asiu, ty to masz szczęście :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 04, 2016 11:53 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Alienor pisze:Asiu, ty to masz szczęście :mrgreen:

goowniane :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 04, 2016 12:08 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

:ryk:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Wto paź 04, 2016 13:10 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Kinnia pisze:
ASK@ pisze:

Jako niedoszły kucharz, cierpię gdy to czytam :lol:
Ksz.

sqbi90

Od: Śro sie 31, 2016 2:17

Post » Wto paź 04, 2016 13:37 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

sqbi90 pisze:
Kinnia pisze:
ASK@ pisze:

Jako niedoszły kucharz, cierpię gdy to czytam :lol:

Wu
itaj Andrzeju w zwariowanym deczko wątku.

Ze mnie kucharz jak z kociej doopy trąbka ale dajemy sobie radę.
Ja z pichceniem mąż z jedzeniem. :twisted:
Dziś rano gotowałam kartoflankę.
Dlaczego?
Bo tylko ziemniaki były w dużych ilościach dostępne.
Należało szybciusio je zjeść by nie wyszły na spacerek. :mrgreen:
Na skrzydle indyka, które MiłaPaniOdWątróbki mi wcisnęła jak promocja była.
Powstrzymałam się przed wrzuceniem zacierek :roll:
Powstrzymałam się przed skarmieniem kotów tym że skrzydłem.
Ale tylko dlatego,że już czasu nie stało. :smokin:
Praca :?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]