chyba właśnie dlatego i nigdy nie ma dość czasu aby ją do bólu wygłaskaćKocuria pisze:jaka smutna helmutka... czemu ona ma takie smutne oczka?
(poza oczywistym, czyli czekaniem na człowieka)
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
chyba właśnie dlatego i nigdy nie ma dość czasu aby ją do bólu wygłaskaćKocuria pisze:jaka smutna helmutka... czemu ona ma takie smutne oczka?
(poza oczywistym, czyli czekaniem na człowieka)
BarbAnn pisze:tja
Tunisia pisze:uuuu dziwna sprawa
kotka teraz tak zaczęła wydziwiać z tymi kupami na łóżku czy od początku miała z tym problem?
Barb , też mam laserekten z Marsjanek nie jest taki zły jakby się mogło wydawać i poza jednolitym strumieniem ma opcje świetlne typu: gwiazdka, kwiatuszek, kometa i coś co wygląda na podłodze jak rowerek
![]()
jak pochłonę opakowanie marsjanek z kompleksem immunoaktive to żadna świńska grypa mnie nie zmorzy![]()
Grubcia miała odwiedziny
daggie pisze:Laserek? Gratis do Marsjanek? Ile takie coś kosztuje i gdzie to można znaleźć?
Tunisia pisze:daggie pisze:Laserek? Gratis do Marsjanek? Ile takie coś kosztuje i gdzie to można znaleźć?
tak, teraz w limitowanej serii zamiast kosmoszpiega - laserek, do kupienia w aptekach,
przeciętna cena w aptece wynosi ok 42- 45 zł, po promocji - 26,40 (kilka aptek w Krakowie ma promocje, ja kupuję za tą niższą tam gdzie pracuję) + 100 pastylek pysznych Marsjanek
Lunszpik pisze:Psotnik zbyt długo siedział zamknięty na kwarantannie. Już tam rozsadzała go energia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości