p.Elżbieta oczywiście karme otrzymała, była zachwycona. Ogromnie sie cieszy z takiej pomocy, przeszczęsliwa byłaby jak będa talony jakby chociaz jeden sie znalazł..
No i 1 % jak bedzie duzy to dzieki niej

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Angel_ pisze:no z tego Juliana mój mąż pewnie byłby zachwycony![]()
p.Elżbieta oczywiście karme otrzymała, była zachwycona. Ogromnie sie cieszy z takiej pomocy, przeszczęsliwa byłaby jak będa talony jakby chociaz jeden sie znalazł..
No i 1 % jak bedzie duzy to dzieki niejRozdala wszystkie ulotki jakie dalysmy wtedy swoim znajomym i sasiadka, w szole i było sporo teklaracji
Betbet pisze:Sabina bo się pokłócimy!! Gdybym mogłą to bym wszystkim te klatki za darmo rozdawała. Żadne 100 zł tlyko 80 zł, bo jak przelejesz więcej to będę miała dodatkową robotę robić przelew na Vivę![]()
MAm nadzieję, że będzie dobrze służyć:)
sabina skaza pisze:informuję z wielka przykrością, ze kotka skórka u dr kasprzyka dziś została uśpiona- skóra odchodziła jej od ciała, antybiotyk nie zadziałał. była śliczna![]()
![]()
śpij koteczku, spij kochany snem wiecznym, już się nie będziesz męczyła. dzięki marlence zaoszczędzono jej bólu i cierpienia- to ona "wywlekła" ją z piwnicy.
kotka sabina pojechała do adopcji zamiast maszy- menial znalazła jej dom na wsi wychodzący. powinnam skakać ze szczęścia, a ja jej szukam, płacze, tęsknię- straszny dla mnie to dzieńa jeszcze ten gronkowiec u stoczniowców w wolierze.......dół jak stąd do krakowa.
sabina skaza pisze:w sprawie barnaby dałam kontakt do moniki kwiatkowskiej i do agi lendas one maja mozliwość przewozu kota do szczecina.
kinga-kinia pisze:Koty z trąbek wielkich o matko a jakim cudem one się u ciebie znalazły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości