Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw cze 23, 2011 14:15 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

meksykanka pisze:Szansa wygrania jest tak minimalna, że jednak wolę te pieniążki przeznaczyć na oranie morza.

Może ktoś ma jednak więcej zapału, zagra i wygra, byłoby wspaniale.
Kurcze szkoda ,że ja też nie gram bo szkoda mi kasy na granie zawsze to jakaś puszka dla kotów.Jadę do Gracji podać zastrzyk.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw cze 23, 2011 16:14 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Wróciłyśmy od Gracji i odpukać koteczka wygląda lepiej niż wczoraj,zjadła sama trochę paszteciku Royala,pije ze strzykawki rozrobiony convalescence support,ładnie się załatwia i zaczęła się bawić,a do wczoraj leżała tylko i prawie się nie ruszała,więc chyba idzie ku dobremu.

W zeszłym roku wyciągnełyśmy ze schroniska maluchy z ropniami i wszystkie szybko doszły do siebie po takim samym leczeniu jak w tym przypadku,dlatego myślę,że te kicie złapały dodatkowo jakiegoś wirusa w schronisku,bo za TM odeszła w schronisku kotka,która nie miała ropni.

Trzymajcie kciuki za Grację,mam nadzieję,że mała wyjdzie z tego.Boję się tylko,żeby nic się nie wydarzyło,bo Florka jednego dnia jadła i wyglądała nieźle,a drugiego nagle zaczęła wymiotować i przestała jeść :cry:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw cze 23, 2011 16:24 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

A wiesz co to moze być za wirus? To bardzo ważna wiedza która może kociakom uratować życie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 23, 2011 18:34 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

świat nie jest doskonały.Każde dziecko czy kocie,inne czy ludziowe nie powinno trafiac do schronów,ochronek i takich tam. Żal każdego maleństwa.
Basiu :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw cze 23, 2011 21:53 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

ASK@ pisze:świat nie jest doskonały.Każde dziecko czy kocie,inne czy ludziowe nie powinno trafiac do schronów,ochronek i takich tam. Żal każdego maleństwa.
Masz rację Asiu świat nie jest doskonały a szkoda.Ja niestety i tak mam doła.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt cze 24, 2011 5:58 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Martwię się, boję się zadzwonić, ciepło myślę o Gracji.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 24, 2011 6:55 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

horacy 7 pisze:
ASK@ pisze:świat nie jest doskonały.Każde dziecko czy kocie,inne czy ludziowe nie powinno trafiac do schronów,ochronek i takich tam. Żal każdego maleństwa.
Masz rację Asiu świat nie jest doskonały a szkoda.Ja niestety i tak mam doła.

dół to choroba zawodowa kociarzy :wink: Ledwo człek wygrzebie się na powierzchnię,ledwo pazurki o rant zahaczy i kawałek nieba zobaczy a znów spada. Ale co zrobić.Mogę tylko wirtualnie przytulić :oops: :1luvu:
Jak kocie?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt cze 24, 2011 8:20 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

meksykanka pisze:Martwię się, boję się zadzwonić, ciepło myślę o Gracji.

Nie tylko Ty... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt cze 24, 2011 8:27 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Z koteczką jest źle :(
Basia zwalnia się z pracy. Jedzie z nią do Olsztyna, bo do weta w Szczytnie nie ma zaufania.
Nie wiemy co będzie. Błagam trzymajcie kciuki. Gracjuniu kochana, błagam Cię, nie daj się :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 24, 2011 8:45 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pt cze 24, 2011 8:45 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Są kciuki i ciepłe myśli. Walcz malutka :(
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 24, 2011 8:53 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

meksykanka pisze:Z koteczką jest źle :(
Basia zwalnia się z pracy. Jedzie z nią do Olsztyna, bo do weta w Szczytnie nie ma zaufania.
Nie wiemy co będzie. Błagam trzymajcie kciuki. Gracjuniu kochana, błagam Cię, nie daj się :1luvu:

hmm... szkoda że tak późno.. kota żal.. obawiam się, że podróż nawet w jej stanie dzisiaj może być zbyt dużym wysiłkiem dla schorowanego ciałka.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt cze 24, 2011 8:57 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Bardzo prosimy tylko o dobre myśli, szczególnie w tej chwili... oraz o szacunek dla tych kochanych koteczków co odeszły, także przez wzgląd na te, które sami mamy w bolesnej pamięci, której nie chcemy żeby nam ktoś brukał.

Kotuniu kochana, myślimy, nie zapeszamy, modlimy się :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 24, 2011 9:01 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

meksykanka - ja naprawdę nie brukam - po prostu napisałam, że może być juz za późno. W ich stanie, o którym czytałam w niedzielę, trzeba było od razu inaczej działać. Bo inaczej radzi sobie z tą samą chorobą organizm kociaka a inaczej kota dorosłego, nawet bardzo schorowanego. To kolejny raz kiedy horacy7 zaowdzi się na swoim wecie w Szczytnie. I nic z tego nie wynika.

ja też Was i Ciebie bardzo proszę o nie tak negatywne nastawienie do mnie i do tego co piszę.

za małą trzymam kciuki od niedzieli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt cze 24, 2011 9:43 Re: Biało rudy Tajfun - kto da dom? Szczytno-nadal potrzebne DT.

Bardzo przepraszam, jeśli ktoś już zdążył przeczytać tekst, który właśnie edytuję...

Jestem głupia i rządzi mną rozpacz...
O czym mam pisać?
Czy o tym, że wczoraj przez cały czas płaczemy?
Że Basia ma wyrzuty, że wzięła dwa w najgorszym teoretycznie stanie a inne kociątka umarły?
O tym, że czuje się katem?
O tym, że sama się wini, ale jeśli będzie miała siły to pewnie ta rozpacz powtórzy się jeszcze wiele razy... bo pracuje na etacie, że musi się zwalniać z pracy, żeby jechać do Olsztyna...
O tym, że nie mamy już pomysłu ani gdzie te kociątka umieszczać ani.... niestety o pieniądze tak jak wszędzie też chodzi...

W zaistniałej sytuacji wyciągnięcie jakiegoś zwierzątka ze schroniska wymaga też ogromnej ekwilibrystyki... nie chcę tego nawet na forum omawiać, bo to na pewno nie pomoże sprawie...

Przepraszam, znowu bełkoczę, po prostu gardło mam ściśniete to i łapy głupie klawisze wciskają.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]