Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
yammayca pisze:sabina skaza pisze:maju wspaniała jest ta opcja z powiększaniem zdjęć
Wiem, też się nią jaramTeraz możecie wysyłać ogromne zdjęcia, które się będą powiększały w nowym oknie i będzie dokładnie widać kotka, a nie takie minaturki
Jednak będę prowadzić tę stronkę cały czas osobiście, bo to moje dziecko i nie potrafię się z nią rozstać
kinga-kinia pisze:UWAGA na ten nr tel 587-762-210 baba chciała ode mnie rudego kociaka bo wczoraj pies jej zagryzł kota
sabina skaza pisze:kinga-kinia pisze:UWAGA na ten nr tel 587-762-210 baba chciała ode mnie rudego kociaka bo wczoraj pies jej zagryzł kota
ale jej własny pies zagryzł jej kota?????????????????????
biamila pisze:Mam pytanie, czy mogę prosić o umieszczenie na stronie pkdt dwóch kociąt. Pani zaopiekowała się dwoma maluszkami i teraz nie ma koncepcji jak im szukać domku.
hyka pisze:biedna Gracja......z iloma kotami siedziala w schronie? na pewno z mniej niz 30stoma.Biedna,biedna kotka,stala sie zawada,wiec dostanie ja kazdy,kto chce.Pani Beata powinna sie przede wszystkim leczyc i Wy o tym wiecie,a nie brac kolejne koty.Wyadoptowana,odfajkowana-tak to wyglada dla mnie.Wiecie,chyba lepiej ja odstawic do schronu,bo adopcje do kociar-z problemami psychicznymi nigdy sie nie udaja.Znam taka jedna-tez ma już 30.I tez sie leczy na depresje,lepiej dla jej kotow,aby nigdy nie stanela na ich drodze....
Serio wierzycie,ze wsrod tylu kotow ktos zadba,aby kotka dostawala odpowiednia karme?Czym to miejsce bedzie sie roznilo od schroniska?Wieksza ilościa kotow i nowymi wirusami?Ze schroniskowymi wirusami jakos kotka sobie poradzila,skoro tyle czasu zyla w schronie,moze nowe ja dobija i bedzie mozna ze wspołczuciem postawic świeczke na wątku Gracji,ktora odeszla do utylizacji POKOCHANA (sarkazm)
m&j pisze: Powiedziała tak: Nie było łatwo ale wiem, że Sandra jest już gotowa by mieć nowego przyjaciela...
I tak szukam dla niej kotka od dzisiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości