halbina pisze:jeśli zorganizujecie dla pingwinka transport do Zabrza, wezmę go na dt.
Super

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
halbina pisze:jeśli zorganizujecie dla pingwinka transport do Zabrza, wezmę go na dt.
OlaLola pisze:O nie! Będzie pod opieką Szarej Przystani...
![]()
Trzymam kciuki.
Dark Angel pisze:Dzień dobry!
Rozmawialam w piątek przy okazji szczepienia kociej młodzieży z panią wet, z która omawiałam wyniki echa Buddyńka. Powiedziała, że skoro nie zdążyliśmy nawet dojechać do weterynarza, to pewnie zrobił mu się zakrzep, bo to częste u kotów z kardiomiopatią przerostową. I wtedy nic już nie można zrobić
Z tematów wesołych: Krzyś i Kubuś drugie szczepienie przesli pomyślnie, obaj zdrowi i chętnie wbijają ząbki i pazurki w opiekunówTylko nie chca mi z Royal Canin zejść za nic :/ A tam tyle świństwa, tj. zbóż itp. Chciałam, żeby jadły Applaws, ale za cholerę na dłuższą metę nie chcą wcinać wersji Kitten - zjedzą parę ziarenek i z powrotem wyjadają z miski RC. Co ciekawe, jak im lekko namoczę, to jedzą, aż się uszy trzęsą. Spróbuję z wersją Adult (mam po opakowaniu mięsnego i rybnego), a potem to chyba się poddam i będą jadły to przereklamowane paskudztwo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości