persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2014 10:14 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

halbina pisze:jeśli zorganizujecie dla pingwinka transport do Zabrza, wezmę go na dt.

Super :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 02, 2014 10:16 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

O nie! Będzie pod opieką Szarej Przystani...
:ryk:

Trzymam kciuki. :ok:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie lis 02, 2014 10:26 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

OlaLola pisze:O nie! Będzie pod opieką Szarej Przystani...
:ryk:

Trzymam kciuki. :ok:

Zakładam, że skoro Ty nie pośredniczysz i Halbina jest w organizacji, nie będzie takich historii jak z Sivir i nikt nie zabierze jej kota i nie wyda komuś kogo pierwszy raz zobaczył na oczy, prawda? :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie lis 02, 2014 10:28 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

No chyba nie... bo przecież w adopcji Sivir też nie pośredniczyłam...
ten przytyk Ci nie wyszedł... sorry.

OlaLola

Post » Nie lis 02, 2014 15:12 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

halbina pisze:jeśli zorganizujecie dla pingwinka transport do Zabrza, wezmę go na dt.

7 listopada z Łódzi do Siemianowic Śląskich jedzie mój kot
myślę, że drugi też mógłby pojechać
trzeba pogadać z JoannElle lub jej TeŻetem
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie lis 02, 2014 16:20 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Niestety, nie mam dobrej wiadomości,
Olaf (tak go nazwałam) za TM :( :( :(
miał fip :( :( :(

Halbino bardzo dziękuję, że chciałaś dać DT

:(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lis 02, 2014 16:23 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Olafie[*] :( . Tak mało brakowało :( ...

Alienor

Post » Nie lis 02, 2014 16:35 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Olaf [*] koteńku :cry:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lis 02, 2014 17:57 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Strasznie przykro... :(

OlaLola

Post » Nie lis 02, 2014 21:50 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

:cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon lis 03, 2014 12:17 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Dzień dobry!

Rozmawialam w piątek przy okazji szczepienia kociej młodzieży z panią wet, z która omawiałam wyniki echa Buddyńka. Powiedziała, że skoro nie zdążyliśmy nawet dojechać do weterynarza, to pewnie zrobił mu się zakrzep, bo to częste u kotów z kardiomiopatią przerostową. I wtedy nic już nie można zrobić :(

Z tematów wesołych: Krzyś i Kubuś drugie szczepienie przesli pomyślnie, obaj zdrowi i chętnie wbijają ząbki i pazurki w opiekunów ;) Tylko nie chca mi z Royal Canin zejść za nic :/ A tam tyle świństwa, tj. zbóż itp. Chciałam, żeby jadły Applaws, ale za cholerę na dłuższą metę nie chcą wcinać wersji Kitten - zjedzą parę ziarenek i z powrotem wyjadają z miski RC. Co ciekawe, jak im lekko namoczę, to jedzą, aż się uszy trzęsą. Spróbuję z wersją Adult (mam po opakowaniu mięsnego i rybnego), a potem to chyba się poddam i będą jadły to przereklamowane paskudztwo...

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Pon lis 03, 2014 12:42 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Biedny Olafek [*] a myślałam ,że FIP to przypadłość młodych kotów :( bardzo przykro
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lis 03, 2014 18:05 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Olaf był młodziutki sądząc po ząbkach,
ale starsze koty też odchodzą... nie ma żadnych reguł w tej koszmarnej chorobie :( :(

przerażające jest to, że ktoś pewnie wiedział,
że jest chory (miał wygolone łapki, jak do pobrania krwi, lub do kroplówki)
i tak się go pozbył?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 03, 2014 18:19 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

serce pęka że takich ludzi nosi ziemia :cry: :cry:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon lis 03, 2014 21:11 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Dark Angel pisze:Dzień dobry!

Rozmawialam w piątek przy okazji szczepienia kociej młodzieży z panią wet, z która omawiałam wyniki echa Buddyńka. Powiedziała, że skoro nie zdążyliśmy nawet dojechać do weterynarza, to pewnie zrobił mu się zakrzep, bo to częste u kotów z kardiomiopatią przerostową. I wtedy nic już nie można zrobić :(

Z tematów wesołych: Krzyś i Kubuś drugie szczepienie przesli pomyślnie, obaj zdrowi i chętnie wbijają ząbki i pazurki w opiekunów ;) Tylko nie chca mi z Royal Canin zejść za nic :/ A tam tyle świństwa, tj. zbóż itp. Chciałam, żeby jadły Applaws, ale za cholerę na dłuższą metę nie chcą wcinać wersji Kitten - zjedzą parę ziarenek i z powrotem wyjadają z miski RC. Co ciekawe, jak im lekko namoczę, to jedzą, aż się uszy trzęsą. Spróbuję z wersją Adult (mam po opakowaniu mięsnego i rybnego), a potem to chyba się poddam i będą jadły to przereklamowane paskudztwo...

Z suchym Applaws'em uważaj, bo chociaz ma niby dobry skład, czytałam na wątku hodowców, że u dużej liczby kotów wywołuje biegunkę. I to naprawdę sporo osób pisało.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

[poprzednia][następna]