Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
[url=http://tiny.pl/hfl6k][IMG]http://i.imgur.com/bCfS7.gif[/IMG][/url]
lalka999 pisze:W tym Cafe Anioł, podaja tylko Cafe... czy jakies inne sprawy też:D:D bo jak tylko Cafe to nie przyjde![]()
Sabina, jesli chcesz dłużej być na Dukanie to polecam badania krwi raz w tygodniu<dopytam w jakim kierunku> . Moja mama byla jakis czas na tej diecie, schudła pięknie, piła duzo wody tak jak trzeba zeby sie nie zabiałkować czy cos;p no i dopiero jak dentystka zobaczyła dziąsłą mojej mamy, to sie dowiedziała ze trzeba krew badac jak jest sie na tym dłużej.
W OPECu pomieszczeń już nie ma.
Ja tak sie odchudzalam, chodziłam na pieszo z Karwin na Witomino co 2 dzień... Ale po tym jak schudłam 3 kg to sie tak ucieszyłam, że musiałam się nażreć.... kumpela z którą zaczełam w 19 dni schudła 6kg. Ja chyba musze od początku zacząc.
Aaaa powiedzcie mi jak walory smakowe Sanabelli? Bo chce zamówić 10 kg, a nie wiem czy będą jeść. Bo póki co kupuje opakowania karmy małe to mi kg Royala idzie w 4 dni, a teraz jak mam te małe to jest dobrze jak starczy na 3 dniwięc myśle ze to bedzie dla mnie ogromna oszczednosc
lalka999 pisze:Aaaa powiedzcie mi jak walory smakowe Sanabelli? Bo chce zamówić 10 kg, a nie wiem czy będą jeść. Bo póki co kupuje opakowania karmy małe to mi kg Royala idzie w 4 dni, a teraz jak mam te małe to jest dobrze jak starczy na 3 dniwięc myśle ze to bedzie dla mnie ogromna oszczednosc
jak na maluchy wyjątkowo dużo jedza
lalka999 pisze:To chyba ją zamówie, droższą troszeczke, to już mi nie robi różnicy, jeśli ja na ten moment na sucha karme wydaje 150zł za jakies 6kg i to dla tylko licząc na moje koty, nie licze już tymczasów które jakoś jak na maluchy wyjątkowo dużo jedza. Plus 150zł to są puszki, bo mam 2 puszkowe maniaki i do tego liczmy ze 3zł dziennie za mięsko, a to plaster wołowiny a to serca, a mielone z indyka... więc niestety gdzieś musze przyciąc wydatki i wydaje mi się, że jak kupie wielką karme to lekko zaoszczędze. Nawet jak by miała 180zł kosztować 10kg, to jest to 10kg czyli prawie 2 miesiące a nie 6kg...
![]()
![]()
własnie to podliczyłam i moje koty maja chyba większa stawke żywieniowa dzienną niż ja, bo więcej wydaje na ich jedzenie niż moje.... to wyjaśnia czemu jestem ciagle głodna i myśle o jedzeniu. Natomiast czemu one sa chude a ja nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 15 gości