KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 11:44 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

Malutka pojechała

oczywiście ryczę,bo kochana taka i płakała w koszyczku..
z nadzieją na nowy szczęśliwy i dobry dom na całe życie trzymam kciuki
powodzenia malutka Tigusiu
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pt mar 04, 2011 11:47 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

Serce zawsze pęka, jak sobie idą...
Bądź szczęśliwa, Maleńka! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt mar 04, 2011 12:18 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

Dziewczyny, przepraszam za offa, ale dziś córka przekazała mi informację, że w Warszawie, w samym centrum, przy wyjściu z metra, gdzieś koło stoiska z książkami z hasłem 'Cała Polska czyta dzieciom' jest mama z 3 kociakami. Maluchy plączą się między ludźmi, są dość ufne, a tam zaraz ulica!!!! Czy ktoś mieszkający w pobliżu mógłby tam pojechać i zobaczyć jak to wygląda? Ja mieszkam w zachodniopomorskim, niewiele mogę, poza przekazaniem informacji. :roll:

pola53

Od: Nie lut 27, 2011 17:25

Post » Pt mar 04, 2011 13:50 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

Tiguniu jak minęła podróż?? jak się czujesz??

Chciałam wszystkim podziękować za pomoc. Pomoc finansową i pomoc w znalezieniu Tiguni DT. Bez was wszystkich Tiga wylądowała by w schronisku. Ona jest naprawdę wyjątkowym kotem. :kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt mar 04, 2011 13:52 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

pola53 pisze:Dziewczyny, przepraszam za offa, ale dziś córka przekazała mi informację, że w Warszawie, w samym centrum, przy wyjściu z metra, gdzieś koło stoiska z książkami z hasłem 'Cała Polska czyta dzieciom' jest mama z 3 kociakami. Maluchy plączą się między ludźmi, są dość ufne, a tam zaraz ulica!!!! Czy ktoś mieszkający w pobliżu mógłby tam pojechać i zobaczyć jak to wygląda? Ja mieszkam w zachodniopomorskim, niewiele mogę, poza przekazaniem informacji. :roll:

Pola53, proszę dowiedz się koniecznie o dokładne miejsce - w centrum Warszawy jest kilka stacji metra.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 04, 2011 13:59 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Ja wiem, gdzie jest to stoisko z ksiazkami, to przy metrze centrum.

Tylko kompletnie nie mam pomyslu, co robic???
Nie mam zupelnie doswiadczenia w takich sprawach,
mam 5 kotow w kawalerce, wiec nie moge wziac kotki z malymi do siebie :(((
Czy jest juz osobny watek tych maluchow???
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt mar 04, 2011 14:10 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

Agneska pisze:
pola53 pisze:Dziewczyny, przepraszam za offa, ale dziś córka przekazała mi informację, że w Warszawie, w samym centrum, przy wyjściu z metra, gdzieś koło stoiska z książkami z hasłem 'Cała Polska czyta dzieciom' jest mama z 3 kociakami. Maluchy plączą się między ludźmi, są dość ufne, a tam zaraz ulica!!!! Czy ktoś mieszkający w pobliżu mógłby tam pojechać i zobaczyć jak to wygląda? Ja mieszkam w zachodniopomorskim, niewiele mogę, poza przekazaniem informacji. :roll:

Pola53, proszę dowiedz się koniecznie o dokładne miejsce - w centrum Warszawy jest kilka stacji metra.

To to miejsce co wtedy...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 04, 2011 14:13 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

8O
ja nawet nie wiem gdzie to jest.
Zosia wiesz coś? jakie miejsce 'co wtedy"?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 04, 2011 14:28 Re: )( TIGA MA DT!! JEDZIE DO WARSZAWY!!!!

ASK@ pisze:

8O
ja nawet nie wiem gdzie to jest.
Zosia wiesz coś? jakie miejsce 'co wtedy"?

To chyba Kaprys2004 coś z tym robiła. Też były kicie pod Pałacem Kultury :( To jest przy wyjściu z tzw. Patelni w kierunku Centralnego. Bardzo ruchliwe miejsce... Podjechałabym tam, ale ze mnie dupa nie łapacz...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 14:30 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

faktycznie coś było.Moze do Kaprys zadzwonić?
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 04, 2011 14:31 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

ASK@ pisze:faktycznie coś było.Moze do Kaprys zadzwonić?

No mówię, ja wiem, gdzie to mniej więcej jest, ale ja w życiu kociaków nie łapałam. I miejsca też nie mam (6 kotów plus Braciszki)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 14:33 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

łapałam,alem za daleko :cry:
ciekawe jak małe?Bo jak mało małe to DS teraz szybko.
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 04, 2011 14:38 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

ASK@ pisze:łapałam,alem za daleko :cry:
ciekawe jak małe?Bo jak mało małe to DS teraz szybko.

Może tamtędy przejadę w drodze do domu i oblukam? Ale z tym łapaniem, to nie wiem... Wolę - przyznam się pitbula za ryj trzymać, niż łapać kotecka...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 14:46 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Witajcie, w październiku była tam podobna historia viewtopic.php?f=1&t=118358&start=0 - skończyła się szczęśliwie. Śledziłam ją wtedy, bo dokładnie w tym samym miejscu, tylko miesiąc wcześniej, znalazłam moją Zazi i nawet miałam podejrzenia, że to jej rodzinka. Dokładnie to było w miejscu jak wychodzi się przejścia podziemnego, mija wyjście z metra i zaraz po prawej jest alejka w stronę Pałacu Kultury. Od tej pory boję się tamtędy przechodzić.
Ze mnie też łapaczka jak z koziej d... trąba.... jeśli kot wejdzie mi na ręce to złapię. Kiedyś próbowałam łapać na pożyczoną klatkę łapkę i nic z tego nie wyszło :oops: Jeżeli chodzi przechowanie rodzinki, też niestety nie wcisnę już nawet pół futra....
Ale może skontaktować się z osobami, które wtedy organizowały łapankę?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 04, 2011 14:47 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Agneska ma miec chyba dziś łapke. Ale ona nie wiem jak stoi z czasem.
Ale idź ,oblukaj i podsyp jakąs puchę. Jak miłe to w garść i w kieszeń :mrgreen: Bo to krążenie maluchó między ludźmi to raczej świadczy o ludzio lubnym charakterze.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]