Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 16:08 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ja tez sie mocno wstydze jak osmielam sie kołderke uchylić i nónie wcisnąc bezbolesnie. Mój wsty nie zna granic ale...spać sie chce! :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lis 10, 2009 16:34 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

A mój wsssssstyd nie zna granic, kiedy rozbudzam łóżkowców co rano wstawaniem do pracy.. :oops: Niestety, czują się w obowiązku iść za mną i sprawdzać czy wszystko dobrze czynię, co - oczywista - skraca ich bezcenny w końcu sen i wypoczynek :oops:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lis 10, 2009 16:51 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Jedyna czynność, której jakość wykonania moje sprawdzają nad ranem, to jest dawanie żarcia. :mrgreen:
I wtedy ja przestaję się wstydzić. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lis 11, 2009 18:08 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

http://jm2543610.fotosik.pl/albumy/700678.html
Dostałam na maila!Zapoznajcie sie z rodziną Daszka i Jasia. Jak zobaczyłam pysia daszkowego to poryczałam sie a jak Jasia to juz wogle rozkleilam. Wiem sa szczesliwi ale tak mi chlopakow brakuje!!!
Oni cala rodzine rozkochali w sobie i ciesze sie ze jest w tym kropelka niewielka mojego i mojej rodziny uczucia. Takie koty wypuscilam z reki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 11, 2009 19:11 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Jakie słoneczko malunie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ASK@ pisze:http://jm2543610.fotosik.pl/albumy/700678.html
Dostałam na maila!Zapoznajcie sie z rodziną Daszka i Jasia.

Coś Ci się chyba linki pomyliły. :wink: Toż to Bombelek, słodzinka :D

ASK@ pisze:Jak zobaczyłam pysia daszkowego to poryczałam sie a jak Jasia to juz wogle rozkleilam. Wiem sa szczesliwi ale tak mi chlopakow brakuje!!!
Oni cala rodzine rozkochali w sobie i ciesze sie ze jest w tym kropelka niewielka mojego i mojej rodziny uczucia. Takie koty wypuscilam z reki :mrgreen:

Wcale się nie dziwię, że się rozklejasz i ciężko Ci bez nich. Bo to nie była kropelka, tylko wielki ocean, tak ogromny, że chłopaki potrafią być szczęśliwi i uszczęśliwiać innych. Cudnie, że domek na nich zasługuje. To tak naprawdę jedyna pociecha. I radość największa :D
Bardzo dzielna z Ciebie kobitka :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 11, 2009 19:44 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

http://kwiatek5.fotosik.pl/albumy/706468.html
mowilam,zem blondyna zatwardziala.Ja wogle na lobcym sprzecie nie kumata a i bez prawdziwej myszki to nijak o kotach pisac!
no teraz to wlasciwe.A TAMTO Z bOMBLEM TO ZA DARMO W PROMOCJI :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 11, 2009 21:12 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:bez prawdziwej myszki to nijak o kotach pisac!

no, ba!

ASK@ pisze:no teraz to wlasciwe.A TAMTO Z bOMBLEM TO ZA DARMO W PROMOCJI :lol:

Ech!
Fajne te Daszkowo-Jaśkowe ludzie, :D A te zdjęcie powinny służyć jako materiał edukacyjny dla potencjalnych domków. Ze co dwa koty, to nie jeden! Piękne, piękne zdjęcia. Szczęśliwe koty w szczęśliwym domku z dobrymi człowiekami... ech... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Coś mi się okular zaszrania...
No dobra, poryczałam się...
Warto było zaczekać na taki domek! (Aśka, nie masz jeszcze paru w zanadrzu?)
A bombelkowy bonusik... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lis 12, 2009 11:40 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

oj takie domki to jak Filip z konopii wyskakuja!
Juz nie wierzyła,że trafi sie taki kochjacy i akceptujacy chłopców tak od reki!!!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 12, 2009 15:11 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

podrzuce kociaste do góry przed wyjściem do domku!!!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 12, 2009 17:55 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

jak ja lubię takie fotki....ale Daszek to się chyba pakuje na jakiś wyjazd lub wysyłkę :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Czw lis 12, 2009 18:13 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

wydra pisze:jak ja lubię takie fotki....ale Daszek to się chyba pakuje na jakiś wyjazd lub wysyłkę :lol:

Prawda,ze fajne!Ja niestety poryczalam sie widzac ich pysie.Ale sa szczesliwi to widac!
Z ta wyprowadzka prawie sie zgadza, Domek mi opowiadal,ze chlopaki zaczely z upodobaniem siedziec pod drzwiami wejsciowymi i Pancia na prawde wystraszyla sie,ze chca isc od niej.Sytuacja wyjasnila sie po glebszej analizie.W tm miejscu schodzily sie w podlodze rurki od kaloryferow i chlopaki tylki grzaly :ryk: a Dom juz w lekkiej panice byl!!!

Dziewczyny pomyslcie cieplo i zapalcie swiatelko kici.Musialam podjac decyzje i odprowadzilam ja za TM :cry: Pozbieralismy ja z ulicy ale juz bylo za późno! Odeszla na moich rękach.Tak strasznie mi Kotenko przykro.
[*][*][*]
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 13, 2009 7:52 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

przypomnimy o kotach p.Ady-ciagle szukaja domku!
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 13, 2009 12:04 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Panowie budujący nasz piękny, wiekopomny most przecięli mi wczoraj kabel z prądem. Dopiero zaległości odrabiam...

Kochany ten daszkowo-jaśkowy domek!

Koteńko ['] ['] [']
Dobrze, że Cię Aśka choć na koniec znalazła, bidulko...
Obrazek

hanelka

Post » Pt lis 13, 2009 15:22 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

przed weekendem jeszcze raz zamelduję gotowość kotów do adopcji!
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 14, 2009 18:07 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

a co to nikogo nie widac u kociastych?
podskoczymy po domeczki dla nich!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]