Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:Rozmawiałam właśnie z Panią Justyna od Agatki i są nią zachwycenii dziwią sie, że nikt jej nie chciał
![]()
Agatka się mizia, przytula, ale oczywiście pokazuje różki. Ale już widzą po oczach i ogonie kiedy Agatka ma dość
dilah pisze:mgska pisze:Rozmawiałam właśnie z Panią Justyna od Agatki i są nią zachwycenii dziwią sie, że nikt jej nie chciał
![]()
Agatka się mizia, przytula, ale oczywiście pokazuje różki. Ale już widzą po oczach i ogonie kiedy Agatka ma dość
![]()
![]()
kochana gAgacia
![]()
![]()
uwielbiam tego kota
Pinezkowa pisze:Bardzo fajne wieści o Agatce, wiedziałam, że jak ktoś jej da szansę, to zyska superowego kota![]()
Co do dyżurów, to ja się od razu przyznam, że nie wpisuję się dlatego, że obawiam się, że w pojedynkę nie będę w stanie podać leków Fiołkowi, więc nie ma sensu, żebym kogoś błagała, żeby podjechał mu podać. Ewentualnie mogę przyjść do kogoś do pomocy w czwartek lub piątek, ale sama dyżuru nie wezmę, przepraszam...
pyma pisze:...
Zaczynamy mieć problem z obstawieniem dyżurów
Prośba o zapisy
Pinezkowa pisze:Co do dyżurów, to ja się od razu przyznam, że nie wpisuję się dlatego, że obawiam się, że w pojedynkę nie będę w stanie podać leków Fiołkowi, więc nie ma sensu, żebym kogoś błagała, żeby podjechał mu podać. Ewentualnie mogę przyjść do kogoś do pomocy w czwartek lub piątek, ale sama dyżuru nie wezmę, przepraszam...
Pinezkowa pisze:Bardzo fajne wieści o Agatce, wiedziałam, że jak ktoś jej da szansę, to zyska superowego kota![]()
Co do dyżurów, to ja się od razu przyznam, że nie wpisuję się dlatego, że obawiam się, że w pojedynkę nie będę w stanie podać leków Fiołkowi, więc nie ma sensu, żebym kogoś błagała, żeby podjechał mu podać. Ewentualnie mogę przyjść do kogoś do pomocy w czwartek lub piątek, ale sama dyżuru nie wezmę, przepraszam...
Pinezkowa pisze:No to czwartek ten nieobstawiony.
Wiecie to nie jest tak, że ja jestem dupa wołowa i nie umiem podawać piksów kotu, umiem. Ale Fiołek jakoś tak od razu się drze jakby go ze skóry obdzierali i ja się spinam, że mu krzywdę robię. No tak mam, no...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości