Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lut 16, 2013 18:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:
strix pisze:Kocica zostaje u mnie, już jej nikomu nie oddam, mam wyrzuty sumienia i tak :P

Chodzi o mamusie rudych maluslich persików?

Jaką mamusię? Moja kotka jest sterylizowana, ja nie rozmnażam zwierząt. O tym, co się z nią działo przed schroniskiem nie wie nikt, wet podejrzewa pseudo.

Dziękuję serdecznie za oferty pomocy. Póki co radzimy sobie, kocica jest w dobrym stanie (odpukać), weta też mamy fajnego. Ale domu już jej akurat nie będę szukać. :P Znam siebie i wiem, że ciągle bym się zamartwiała po takim doświadczeniu.

strix

Od: Śro lut 13, 2013 22:51

Post » Sob lut 16, 2013 18:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

strix pisze:Jaką mamusię?

Chodzi o ciężarną kotkę Balbinkę z tego wątku (1 strona), która urodziła kocięta. Twoja jest spoza wątku (nie jest kotem z tej "meliny") i dlatego powstało pewne zamieszanie.
Ostatnio edytowano Sob lut 16, 2013 19:00 przez ManfredkotTusi, łącznie edytowano 1 raz
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Sob lut 16, 2013 18:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kocięta już mocno samodzielne, ale jeszcze z mamą.
Mają sześć tygodni dopiero...

DZIEWCZYNY!!!

Znacie kogoś z Lublina???
Potrzebujemy PA właśnie tam.
Najlepiej,żeby to była jakaś Wasza dobra znajoma, sprawdzona w boju itp.
Darii kroi się fajny dom, potrzebna PA!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 16, 2013 19:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ManfredkotTusi pisze:
strix pisze:Jaką mamusię?

Chodzi o ciężarną kotkę Balbinkę z tego wątku (1 strona), która urodziła kocięta. Twoja jest spoza wątku (nie jest kotem z tej "meliny") i dlatego powstało pewne zamieszanie.

Aaaaa. Ok ;) To już się nie wcinam. :)

strix

Od: Śro lut 13, 2013 22:51

Post » Sob lut 16, 2013 21:09 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A wcinaj się:-) co to komu szkodzi.........

Balbina na razie nie ma domu........ale mieć będzie. kiedyś.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lut 16, 2013 22:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kciuki za dom dla Darii :)

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Sob lut 16, 2013 22:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Znacie kogoś z Lublina???
Potrzebujemy PA właśnie tam.

Katarzyna 1207

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lut 16, 2013 23:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Zadzwoniła do mnie koleżanka. Do jej znajomej przybłąkała się kilkumiesięczna kotka (one oceniają na ok. 4 mies., choć mi ze zdjęcia wydaje się trochę starsza). Na szczęście pręgowana ruda z białym gorsem (ale podobno kotka). Kobieta nie może jej zatrzymać, bo już ma wystarczającą liczbę kotów. Gdybyście usłyszały o jakimś fajnym domu, to dajcie znać. Teraz kotka jest pod Gdańskiem, ale może zostać przywieziona do Warszawy, bo często jeżdżą.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie lut 17, 2013 9:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kotki są czesto - biało rude, cała ruda to jest rzadkość.

Naprawdę tak się porobiło, ze nie ma tymczasu dla biało - rudego dzieciaka? NIEMOŻLIWE!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie lut 17, 2013 14:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

PA w Lublinie załatwiona- Kasia się zgodziła (DZIĘKI!!!!)

To genetyka Neigh, rude jest zdaje się dominujące u samców...
Rudą w całosci kotkę-dachówkę widziałam raz w życiu.
A Wy?

kotkins

Post » Nie lut 17, 2013 14:54 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Coś w rodzaju tymczasu ma (choć oczywiście lepszy byłby taki doświadczony w adopcjach - ale te doświadczone są raczej zapchane), chodzi już o DS. Oczywiście gdyby znalazł się doświadczony DT w Trójmieście/okolicach lub Warszawie, to byłoby fajnie.

koteczekanusi

Post » Nie lut 17, 2013 14:55 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

PS. A są jakieś sensowne zgłoszenia dla Lukrecji?

koteczekanusi

Post » Nie lut 17, 2013 14:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ja widziałam dwie, z jednych terenów działkowych :mrgreen: ale wtedy zgarnięto do JoKota chyba z 9 kotów, z czego 5 było rudych/ rudych z białym, jedna tri, jedna szylkretka, a dwa długowłose...

Mandarynka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Marmolada: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 17, 2013 15:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Lukrecję robi Slifkova na FB.
Kurcze no- mamy propzycję dla Darii, nawet o Tomaszka ktoś pyta.
I Lukrecja znajdzie , ale na razie nie ma nic.

A jak ona się miewa?

kotkins

Post » Nie lut 17, 2013 16:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:PA w Lublinie załatwiona- Kasia się zgodziła (DZIĘKI!!!!)

To genetyka Neigh, rude jest zdaje się dominujące u samców...
Rudą w całosci kotkę-dachówkę widziałam raz w życiu.
A Wy?

Widziałam śliczną rudą dachówkę. Z prawdopodobnie złamaną łapką po skoku z trzeciego piętra :evil: . Opiekunki przyniosły ją do weta, akurat ja też czekałam w kolejce. Na spokojnie zrobiłam im wykład o siatkach zabezpieczających, wydawały się zainteresowane, mam nadzieję że coś tak dotarło do móżdżków :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]