persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 28, 2014 21:14 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

AbraNN pisze:Aha, nie wiedziałam. Myślałam, że to taka zbiorówka transportowa.

A podaj mi kontakt do tego faceta co kursuje na trasie Łódź - Świdnik. A znasz może jego nazwisko?

Wiesz co? Jak masz płacić za transport ekstra, to chyba się bardziej opłaca wziąć taksówkę z Lublina do Łodzi. Serio zupełnie to piszę. Wyjdzie taniej, albo porównywalnie.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto paź 28, 2014 21:29 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

AbraNN pisze:Jutro będę dzwoniła do pani doktor w sprawie tej kotki i jej rokowań zdrowotnych :
http://www.schronisko.sosnowiec.pl/bigP ... hp?id=5413

Jest taka młoda a tyle nieszczęścia i przykrości ma za sobą

Napisz do Tereni01, ona ją odłowiła .
Kotka ma o ile się nie mylę spore problemy zdrowotne.
Ale nie jestem pewna a pw już usunęłam.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto paź 28, 2014 21:35 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Już rozmawiałam z p Teresą albo z drugą z pań. Kotka miała liczne guzy listwy mlecznej, otwarte rany a w nich larwy muszę. Poza tym jest "ujemna", zdrowa, wysterylizowana. Jutro mam dzwonić do pani doktor prowadzącej kotkę aby dowiedzieć się jakie są rokowania, tzn czy ten nowotwór był złośliwy czy nie.

Jakie są Wasze doświadczenia? Często się odnawiają takie guzy?

AbraNN

Od: Czw lip 26, 2012 6:21

Post » Wto paź 28, 2014 21:44 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

AbraNN pisze:Już rozmawiałam z p Teresą albo z drugą z pań. Kotka miała liczne guzy listwy mlecznej, otwarte rany a w nich larwy muszę. Poza tym jest "ujemna", zdrowa, wysterylizowana. Jutro mam dzwonić do pani doktor prowadzącej kotkę aby dowiedzieć się jakie są rokowania, tzn czy ten nowotwór był złośliwy czy nie.

Jakie są Wasze doświadczenia? Często się odnawiają takie guzy?

Ale co w związku z tą koteczką? Maciuś nadal aktualny?

casica

Post » Wto paź 28, 2014 21:48 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Maciuś to Maciuś. Nic się nie zmienia w jego sprawie. Tzn dwoma łapkami jest już mój.

Tylko na początku zobaczyłam tego niebieskiego chłopaczka z Sosnowca i zakochałam się bo marzę o niebieskim płaskonosym od dawna. Potem wyszedł temat Maciusia. Myślałam, żeby wziąć ich dwóch po prostu. Albo jeżeli nie chłopaka blue I Maćka to Maćka i tę kotkę.

Jakie jest Wasze zdanie?

AbraNN

Post » Wto paź 28, 2014 21:52 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

AbraNN pisze:Maciuś to Maciuś. Nic się nie zmienia w jego sprawie. Tzn dwoma łapkami jest już mój.

Tylko na początku zobaczyłam tego niebieskiego chłopaczka z Sosnowca i zakochałam się bo marzę o niebieskim płaskonosym od dawna. Potem wyszedł temat Maciusia. Myślałam, żeby wziąć ich dwóch po prostu. Albo jeżeli nie chłopaka blue I Maćka to Maćka i tę kotkę.

Jakie jest Wasze zdanie?

Kotka śliczna i w ogromnej potrzebie, Maciuś też.
Jeśli Cię stać na zapewnienie im opieki i masz warunki, to bierz.
Spytaj lekarki czy usunięte guzki poszły na badanie histopatologiczne.

casica

Post » Śro paź 29, 2014 7:37 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

casica pisze:
AbraNN pisze:Aha, nie wiedziałam. Myślałam, że to taka zbiorówka transportowa.

A podaj mi kontakt do tego faceta co kursuje na trasie Łódź - Świdnik. A znasz może jego nazwisko?

Wiesz co? Jak masz płacić za transport ekstra, to chyba się bardziej opłaca wziąć taksówkę z Lublina do Łodzi. Serio zupełnie to piszę. Wyjdzie taniej, albo porównywalnie.

Za 30 czy 35 zł dojedziesz do Lublina i spowrotem?

Ja do tych ludzi nie mam namiarów, tylko wiem, że jest coś takiego. Trzeba się z nimi kontaktować przez stronę.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 29, 2014 11:10 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

wkleiłam na watek transportowy, zaglądajcie tam.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro paź 29, 2014 11:34 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Ufffff.....

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Maciek będzie u mnie w poniedziałek wieczorem 3 listopada :1luvu:

Ten Pan z BlaBlaCar co jeździ samochodem dostawczym na trasie Łódź-Świdnik ma tylko dwie miejscówki więc jakby była jakaś osoba to klatka z Maćkiem nie miałaby już miejsca :( Dlatego uzgodniłam z panem kierowcą, że te dwie miejscówki są zarezerwowane i wykupione tylko dla Maćka 8) .

Czyli Król Maciuś I rządzi - z moją niewielką pomocą wykurzył 2 osoby z przejazdu żeby mu nikt nie przeszkadzał i żeby miał pełen komfort ;)

DZIĘKI DZIEWCZYNY !!!!!!!

P.S.
Cholernie się denerwuję czy nas polubi i czy będzie chciał z nami zostać :roll:

AbraNN

Post » Śro paź 29, 2014 12:08 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

AbraNN pisze:[...]Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Maciek będzie u mnie w poniedziałek wieczorem 3 listopada :1luvu:

to ekstra!
AbraNN pisze:[...]Czyli Król Maciuś I rządzi - z moją niewielką pomocą wykurzył 2 osoby z przejazdu żeby mu nikt nie przeszkadzał i żeby miał pełen komfort ;)

Obrazek

AbraNN pisze:P.S.
Cholernie się denerwuję czy nas polubi i czy będzie chciał z nami zostać :roll:

a będzie mijauł inne wyjście?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro paź 29, 2014 19:40 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

suuuper :ok: :ok:
będzie dobrze AbraNN :ok:
Antoś trzyma łapki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 29, 2014 22:10 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

Pomożemy:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw paź 30, 2014 20:14 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

taki kocurek, trafił dziś do schroniska, nie chce jeść :(
chudy, ma na łapce ślad po wenflonie lub pobieraniu krwi...
trafił z rejonów Widzewa (to dla łodzian info)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw paź 30, 2014 20:26 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

piękny pingwinek, ruru może pokazać jego zdjęcie w lecznicach blisko Widzewa, może któryś wet pozna biedaka.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lis 02, 2014 0:38 Re: persy i INNE,..Maciuś:(12lat-pilnie transp.Łódź-Lublin!!

jeśli zorganizujecie dla pingwinka transport do Zabrza, wezmę go na dt.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]