*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2011 18:08 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Amika6 pisze:To może załóż sobie na KŁ własny wątek do marudzenia, zamiast w kolejnym się popisywać i płoszyć jego czytelników.
Jak przychodzisz do kogoś w gości, to też jesteś taki upierdliwy i nie miły
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
Webdeveloper/*NIX admin szuka zleceń.

Od: Śro sie 24, 2011 21:32

Post » Nie wrz 18, 2011 18:17 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

default pisze:
Amika6 pisze:To może załóż sobie na KŁ własny wątek do marudzenia, zamiast w kolejnym się popisywać i płoszyć jego czytelników.
Jak przychodzisz do kogoś w gości, to też jesteś taki upierdliwy i nie miły
Obrazek
Obrazek, w czym?
Własnego wątku nie potrafisz założyć? :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie wrz 18, 2011 18:22 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Amika6 pisze:Obrazek, w czym?
Amika6 pisze:Jak przychodzisz do kogoś w gości, to też jesteś taki upierdliwy i nie miły
Amika6 pisze:Własnego wątku nie potrafisz założyć? :twisted:
viewtopic.php?f=1&t=132663

Post » Nie wrz 18, 2011 18:28 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Kochani plizzz, nie klóccie sie, prosze, tu jest wątek LT... wazny bo rozne kociebiedy potrzebują pomocy, domków itp zobaczcie, kwiatkowej nikt nie odpowiada, czemu?
Zaśmiecamy wątek, żaluje, że sie tu odezwałam.

Załoze watek osobny np. Kocia klika ze Świdnika... albo cos w tym guście, oki?

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Nie wrz 18, 2011 18:49 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

vincent_vader pisze:kwiatkowej nikt nie odpowiada, czemu?

Bo napisałem do niej na priv i sprawa jest załatwiona.

Post » Wto wrz 20, 2011 19:10 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Mały, partykularny interes mam niekoci. :oops:
Może ktoś ma na składzie kuchenkę gazową, może być taka z samymi palnikami. ??
Kupiłabym tanio albo pożyczyła na czas jakiś.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro wrz 21, 2011 3:26 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

An... może w anonsach by coś znalazł? albo dać tam ogłoszenie. Coś uradzimy, tylko prosze przyjedz, zwlaszcza, że Paw. w czwartek wyjeżdza.

Ja mam chyba nowy problem, tym razem z Viciem... wraca mu ZAPALENIE PRZYZĘBIA! :cry: :cry: :cry: Trzeba mu zajrzeć w paszcze fachowym okiem, czy to poważny stan już, po mojemu dziąsła są zaczerwienione. Chociaż je normalnie, tylko mniej chętnie suche chrupki. Jak pójde do wetki to znowu da masc ze strydem, a ona, ta maść, słabo pomaga, długo trzeba smarow2ać... no i znowu ten steryd :(

A jak sie bedzie odnawiać to schorzenie (bo ponoc na tle alergicznym on to ma) to wetka powiedziała, że trzeba mu bedzie okroić dziąsła, a w ostateczności USUNĄĆ WSZYSTKIE ZĘBY! :cry: :cry: :cry: A to taki młody kotecek, czym bedzie jadł... same papki do konca zycia?
An... może jakieś kuleczki homeo masz i dałoby rade, poki co, tym go podleczyć??? Jakoś bardziej naturalnie. CO MOZNA ZROBIĆ? HELP!

Nienawidze jak koty chorują :cry:

vincent_vader

Post » Śro wrz 21, 2011 8:54 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Natychmiast podaj Traumeel s (krople lub tabletki) - dwa razy dziennie pół tabletki rozpuszczonej lub 5 kropli na wodę
Jeżeli dostaniesz ArnicaHeel to też dwa, trzy razy - to na przewlekłe dziąsła jest super i na ostre też.
Jak chcesz to Ci prześlę artykuł - Homeopatia a stomatologia, Bill Wolfe, D.D.S., N.M.D.
Będę dzisiaj.

Anda

Post » Śro wrz 21, 2011 9:55 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

można jeszcze roztworem chlorheksydyny płukać i najzwyklejszą wodą utlenioną. rozrobiony nadmanganian potasu też jest ok.
żeby nie było - to nie moje wymysły tylko standardowe zalecenia dr Polkowskiej :)

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Śro wrz 21, 2011 11:06 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

novacianka pisze:można jeszcze roztworem chlorheksydyny płukać (...)

Albo kupić w lecznicy stomadhex i przyklejać tabletkę do dziąsła.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro wrz 21, 2011 13:28 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

ok, Traumeel nabyłam, już zapodałam krople. ArnicaHeel zamówiłam na jutro bo nie mieli. Płukanki to nie wiem jak robić :oops: bo jak mu psikne do paszczy, to on to na pewno wypluje? A jak połknie, to mu nie zaszkodzi?
Fajna by była taka tabletka przyklejana do dziąsła, jak bede w okolicy to podejde do wetki zapytam czy ma. Musze sie uzbroic w leki, tylko... cichosza w domu, bo moj antyhomeo... fanatyk za czary żywcem na domowego ogniska stosie mię spali :(

vincent_vader

Post » Śro wrz 21, 2011 13:35 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Płukanka i tabletka na dziąsła nie jest homeo fcale a fcale.

Anda

Post » Śro wrz 21, 2011 21:59 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

kwiatkowa, co z kociakiem? masz już? Tatarczaki się rozmnożyły :( są czarnuszki i bure grubo pręgowane - nie wiem w jakim są stanie, wyglądają na zdrowe. zabrać spod bloku można już.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw wrz 22, 2011 7:37 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Dla zainteresowanych: http://www.barfnyswiat.org/ :D

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Czw wrz 22, 2011 8:35 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

A w języku angielskim ten skrót ma zabawną(?) konotację: http://ling.pl/barf :lol:

[poprzednia][następna]