Charakterny 3 łapek Czort juz 5 lat czeka na dom. Tychy .

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lut 11, 2011 13:42 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Maniek , Czort i Rysiek dostawali dziś Zylexis .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lut 18, 2011 14:00 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

W środę Czort dostał Insol bardzo drogi lek na grzybice koszt to 300 zł a przed Insolem dostał 3 razy Zilexis to ponad 150 zł :x Na samego Czorta wychodzi ponad 450 zł :x Czy ktoś pomoże :? Jakiś czas temu prosiłam o pomoc osobę która mi dała znać o nim . Usłyszałam że nawet jak go uśpię to nikt do mnie nie będzie miał żalu :roll: , fakt że koszt leczenia ogromny , ale czy tak łatwo mam sie poddać , czy mam postępować tak jak na schroniskach bo się nie opłaca takiego nie adopcyjnego kota leczyć , nie wiem jak to spłacę a przecież jeszcze inne zwierzęta sa na leczeniu :x
Błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:
Najpóźniej jutro rozliczę styczeń .

Dziś na sterylizacji jest Lussi .
Czy ktoś może zrobić bezpłatne ogłoszenia dla Ediego , Czarnej , Kikuni i Lussi , nie mam z czego ich opłacić :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 27, 2011 21:40 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Rozliczenia za miesiąc styczeń , przepraszam że dopiero teraz :oops: :oops: :oops:

Przychody

Miau.pl

Kociara 82 bazarek kosmetyczny cz 2 ----------- 125 zł
LSVC Koci bazarek na tyskie mruczki ------------ 105 zł
Izydorka -------------------------------------------------- 25 zł
Malix23 dla Matyldy ----------------------------------- 100 zł
Mar9 dla Eustachhego ------------------------------- 20 zł
IZAZET dla Eustachego ----------------------------- 100 zł
Bozena 640 --------------------------------------------- 20 zł
Miłka dla Raffiego ------------------------------------- 50 zł
Kociara 82 bazarek kosmetyczny ----------------- 90 zł
P Beata dla Majeczki --------------------------------- 20 zł
Honda 11 dla Bony ------------------------------------ 30 zł

RAZEM :
685 ZŁ

Dogomania.pl

Myszka
Monika z Katowic -------------------------------------- 16 zł
An-na ----------------------------------------------------- 40 zł
Agata51 -------------------------------------------------- 20 zł
Monika z Katowic -------------------------------------- 9.77 zł::
RAZEM:
-------------------- 85.77 zł

Pedro
Bico ------------------------------------------------------ 10 zł
Izzie 1983 ----------------------------------------------- 10 zł
RAZEM
----------------------- 20 zł

WSZYSTKO RAZEM:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: 790.77 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI

WET -------------------------------------------- 100 zł
Zwirek ------------------------------------------ 150 zł
Purina dla kociat 15 kg -------------------- 140 zł
Puszki 3 pack Felix x 20 szt -------------- 129 zł
Serca wieprz -------------------------------- 34.16 zł
Mieso drobiowe ---------------------------- 60.54 zl
Pampersy x 3 po 25.95 zł ----------------- 77.85 zł
Apteka ----------------------------------------- 57.12 zł
Ręczniki papierowe ------------------------ 27.98 zł
Gurmet dla Matyldzi ------------------------ 27.90 zł

Razem 804.55 zł
Nie liczę pieczywa , pszenicy , kaszy , ryżu , karmy dla gryzoni ...

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc, za każdy grosz , za pomoc w adopcjach , za podnoszenie wątków , za to ze jesteście moi kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo chce tez podziękować wspaniałym lekarzom weterynarii dr Juli i Michałowi Mazur oraz dr Karolinie Włodarczyk z lecznicy FAUNA UL Żwakowska 48 w Tychach za leczenie moich zwierząt , za to ze zawsze moge na nich liczyć ,za to że cierpliwie czekają na dług :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo też dziękuje sklepom zoo które robią zbiórkę karm :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 18, 2011 11:34 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Cięzka jest walka z tym grzybem :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 18, 2011 11:34 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Bardzo was prosze przeczytajcie to :
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... &width=120
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 19, 2011 22:22 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

ROZLICZENIE LUTY :

MIAU.PL

Kropeczka i Dorota dla Mańka , Rysia i Mati ----------------------------------- 500zł
Taizu dla Eustachego ------------------------------------------------------- 80 zł
LSVC kocie bazarki ---------------------------------------------------------- 100 zł
Izydorka -------------------------------------------------------------------- 25 zł
Kropeczka -------------------------------------------------------------------- 200 zł
Wątek Fundusz Pokrzywkowy ------------------------------ 196 zł
Pan Robert ------------------------------------------------------------------- 200 zł
Mar9 dla Eustachrego -------------------------------------------------------- 20 zł
IZAZET dla Eustachego ------------------------------------------------------ 100 zł
Miłka dla Raffiego -------------------------------------------------------------- 50 zł
Pani Marta dla Czorta --------------------------------------------------------- 50 zł
Pani Hanna dla Czorta -------------------------------------------------------- 500 zł
Izydorka bazarek --------------------------------------------------------------- 15 zł
Pani Beata dla Majeczki ------------------------------------------------------ 20 zł
Honda 11 dla Bony -------------------------------------------------------------- 30 zł
Kropeczka WET --------------------------------------------------------------- 150 zł

RAZEM 2236 zł

DOGOMANIA.PL
MYSZKA
Maks --------------------------------------------------------------------- 10 zł
An-na ------------------------------------------------------------------- 40 zł
Agata51 ---------------------------------------------------------------- 20 zł
Monika z Katowic ------------------------------------------------------- 25 zł

RAZEM 95 ZŁ
PEDRO
Bico --------------------------------------------------------------------- 10 zł

RAZEM 10 zł

:1luvu: :1luvu: :1luvu: RAZEM WSZYSTKO 2341 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI
Wet --- 1000zł + 196 zł od Fundusz Pokrzywkowy + 150 zł od Kropeczki + 300 od KPdZ dla Myszki = 1646 zł
Zwirek ----------------------------------------------------------------------- 150 zł
RC mieszanka 20 kg --------------------------------------------------------- 200 zł
RC Urinary HD 5 kg ---------------------------------------------------------- 80 zł
Puszki 30 szt ----------------------------------------------------------------- 104 zł
Gumety 30 szt --------------------------------------------------------------- 83.7zł
Mieso drobiowe i podroby ------------------------------------------------- 124 zł
Pampersy 3 paczki ---------------------------------------------------------- 77,85 zł
Ryż , kasza , makaron , pieczywo przecenione ------------------------------ 46 zł
Reczniko papierowe mega 2 szt ----------------------------------------- 33.98 zł
Apteka --------------------------------------------------------------------- 57 zł

RAZEM 2602 zł

Bardzo chce Wam podziękować za ogromna pomoc dla moich podopiecznych , za pomoc finansową , za ogłoszenia , za robienie bazarków , za podnoszenie wątków i kibicowanie , za wszystko co robicie dla nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szczególne podziękowania dla Komitetu dla zwierząt w Tychach Przystani Ocalenie za pomoc finansową i rzeczową , oni się ze mną dziele mimo iż sami borykają się z poważnymi problemami , bardzo i to bardzo Wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Możemy wplacac 1 % podatku , szczegóły w moim podpisie :lol: :lol: :lol:

Bardzo i to bardzo chce tez podziękować wspaniałym lekarzom weterynarii dr Juli i Michałowi Mazur oraz dr Karolinie Włodarczyk z lecznicy FAUNA za walkę o życie mojej ukochanej Myszuni , za walkę o każde zwierze które mam pod opieka ,

Pomagają tez nam sklepy zoologiczne którym chce bardzo podziękować :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 21, 2011 0:46 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Od 2 lat wpłacam 1% dla właśnie Przystani Ocalenie - wielki szacunek dla tych ludzi, za ich wiarę, za siłę, za każdą podjętą walkę o istnienie :1luvu:

Zawsze daje namiary znajomym by właśnie na Przystań Ocalenie oddali ten 1 %.

:ok:

I już wędruję na wątek Przystani ....
MIKUŚ

Post » Wto mar 22, 2011 13:19 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Koty i psy powinno się odrobaczać, odpchalać profilaktycznie chociaż 2 razy w roku , moje stado dawno tego nie miało A za jakieś 2 - 3 tyg po tym trzeba by całe stado zaszczepić na wirusówki , a jak to zrobić jak to wszystko takie drogie

Dług u weta mamy już na ponad 500 zł a dziś zamówiłam stronchold (na pchły , robaki i świerzb ) na kwotę 450 zł i obroże na pchły dla psiaków na kwotę 56 zł .
Już wiele razy was prosiłam o pomoc i mam nadzieje że i tym razem mogę
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 25, 2011 10:16 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Z Czortem jade do weta , nadal ma problem ze skórą , ale tez jest dla niego nadzieja na dom , ale cicho sza aby nie zapeszać :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 25, 2011 12:44 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

8O , no to cicho sza. :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt mar 25, 2011 17:03 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Przyyszły piersze piniązki 10 zł z :1luvu: tego bazarku
viewtopic.php?f=20&t=125378&start=15
Zapraszam , jak nie możecie nic kupic to bardzo Was prosze o podnoszenie :lol:

Po wizycie u weta :
Czort goi sie :ok: , choc wolno :roll: .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 28, 2011 21:50 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

Hej wszystkim,

Właśnie wracam z moich pierwszych odwiedzin u Justy i jej pupilków.
Wszystkie są kochane, ale Czorcik mnie kusi już od momentu jak zoaczyłam go na forum..ehh..
Trzymam kciuki za jego domek..a jak mu się nie uda...to może za parę latek wzięłabym go do towarzystwa dla moich dwóch kotek ...trochę testosteronu mogłoby im się przydać.

Justa- pozdrawiam baaardzo cieplutko i życzę Ci jak najwięcej wsparcia ..jak tylko będę mogła postaram się pomóc..

zmol

Od: Pon mar 28, 2011 21:39

Post » Pon mar 28, 2011 22:06 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

zmol witaj na miau.
Czort i mnie skradł serce. Pomimo jego charakterku uwielbiam go.
Ostatnio edytowano Pon mar 28, 2011 22:06 przez Petka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon mar 28, 2011 22:06 Re: Trzyłapek Czort błaga o DS i wsparcie fin. (leczenie 200zł)

zmol pisze:Hej wszystkim,

Właśnie wracam z moich pierwszych odwiedzin u Justy i jej pupilków.
Wszystkie są kochane, ale Czorcik mnie kusi już od momentu jak zoaczyłam go na forum..ehh..
Trzymam kciuki za jego domek..a jak mu się nie uda...to może za parę latek wzięłabym go do towarzystwa dla moich dwóch kotek ...trochę testosteronu mogłoby im się przydać.

Justa- pozdrawiam baaardzo cieplutko i życzę Ci jak najwięcej wsparcia ..jak tylko będę mogła postaram się pomóc..

Zmol witaj na wątku przystojniaka Czorciaka :1luvu:
Bardzo dziękujemy za odwiedziny tyskich mruczków i za transporterki :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]