Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Asiu nie ma szans by kobieta sie kotow nie pozbyla,nie chce kupek na dzialce.Ona ma duzo mozliwosci by te koty zostawic lecz nie chce ich i juz.I tak sie ich pozbedzie,moge ew.sprobowac by partycypowala w kosztach utrzymania bo pieniadze to u niej nie problem.Problem lezy w podejsciu,kastracja to dla niejcos dziwnego.Twierdzi ze koty sa oswojone leczniewiele o nich wie.Do nas nie podeszly ,patrzyly z daleka,zawsze razem ,wygladalo to wzruszajaco mi zmiekly nogi i tylko desperacja i dbalosc o koty dala mi sile by nie powiedziec jaka ta baba jest glupia.Rudy juz w drugim mtdt ,nistety od wczoraj nie oddal moczu.Brzuch jak balon,martwie sie.
wat pisze:horacy 7 pisze:Asiu nie ma szans by kobieta sie kotow nie pozbyla,nie chce kupek na dzialce.Ona ma duzo mozliwosci by te koty zostawic lecz nie chce ich i juz.I tak sie ich pozbedzie,moge ew.sprobowac by partycypowala w kosztach utrzymania bo pieniadze to u niej nie problem.Problem lezy w podejsciu,kastracja to dla niejcos dziwnego.Twierdzi ze koty sa oswojone leczniewiele o nich wie.Do nas nie podeszly ,patrzyly z daleka,zawsze razem ,wygladalo to wzruszajaco mi zmiekly nogi i tylko desperacja i dbalosc o koty dala mi sile by nie powiedziec jaka ta baba jest glupia.Rudy juz w drugim mtdt ,nistety od wczoraj nie oddal moczu.Brzuch jak balon,martwie sie.
Basiu, może on nie umie korzystać z nieznanego żwirku do kuwety może mu podsypać na wierzch czegoś jak najbardziej podobnego do ziemi czy zwykłego piasku albo spróbować z papierem toaletowym albo odwrotnie z trocinami. Może go wyrzucili za sikanie i teraz się boi.
raiya pisze:No i co, niby te kociaki maja ludzi, ktorzy je karmia, zorganizowali schronienie, no ale.. nie przestane myslec teraz o nich:((
Sprobuje sie tam dzis przejsc, gdy Ci ludzie wroca z pracy, zorientowac sie w temacie.
Basiu, tak to juz jest, ze jesli masz oczy otwarte na kocie nieszczescia, to zwyczajnie je widzisz. I Twoja wrazliwosc nie pozwala Cie przejsc obojetnie. Trzymam kciuki tez za Ciebie, nie tylko za kociaste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości