50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 15:19 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

zawsze mogła dać symboliczną 1zł :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sty 18, 2012 16:53 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

lub 1 gr. na szczęście :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 18, 2012 16:57 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

wracając do info w temacie- na dzień dzisiejszy wybieram się w przyszły czwartek rano do Katowic (z Warszawy) - jeśli ktoś mi koło 8 rano podrzuci stwora (czy sprzęt) na dw. Wschodni, polecam się :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sty 18, 2012 22:26 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

kinia098 - na wątku o którym w banerku mega-pilnie poszukują telefonu Szalonego Kota- możesz pomóc? ( wiem, że masz kontakty, że Kot się do Ciebie wybiera , plisss :1luvu:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Śro sty 18, 2012 22:34 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

Dzięki :1luvu: :1luvu:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw sty 19, 2012 10:31 Re: 50kotów Darłowo- potrzebny transport do Katowic !

XAgaX pisze:wracając do info w temacie- na dzień dzisiejszy wybieram się w przyszły czwartek rano do Katowic (z Warszawy) - jeśli ktoś mi koło 8 rano podrzuci stwora (czy sprzęt) na dw. Wschodni, polecam się :)

Aga dzięki za propozycję :1luvu: ale Martyna ma już tyle zwierzów do przewozu, że nie będziemy nic zmieniać :mrgreen:

Miałam sterylizować 4, a będą 2 i robię na miejscu, trudno. Nie było kotów :( Dzikich nie udało mi się połapać na czas, te 3 koteczki szukające domu są za malutkie, a jednej Pani nie chciało się dowieźć kotki do mnie na 8 rano :evil: Szkoda no, ale nie będę trzymała wieczność tych dwóch kotek, a poza tym wetka jutro idzie na urlop i będzie po 30 :?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw sty 19, 2012 11:23 Re: 50kotów Darłowo-chcę ciąć,ale koty nie chcą współpracować:)

no to nie masz wyboru raczej ..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 22, 2012 17:42 Re: 50kotów Darłowo-chcę ciąć,ale koty nie chcą współpracować:)

Kotki wycięte na miejscu. Koszt to 240zł. Jutro jedna kotka dostanie jeszcze tylko ostatni zastrzyk z antybiotykiem.

Pojechały do swoich domów :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wszystko dzięki Szalonemu Kotu/Kotowi ? :ryk: :1luvu: :1luvu: Bardzo dziękuję Martynie za pomoc w transporcie kiciuchów, bo inaczej nic by się nie udało :1luvu: Oraz dziewczynom wizytującym domki :) :1luvu:

Tiger pojechał do mamy forumowej klauddyna :) Będzie miał domek wychodzący z dwoma kotami i psiakiem ;) Zamieszkał aż pod Katowicami :lol: :1luvu:

2 czarnuszki zamieszkały we Wrocławiu u forumowej Aga.k :1luvu:

A Bella ma dom wychodzący w Poznaniu z dwoma pieskami :1luvu: Dzięki pomocy Animal Security została przeprowadzona wizyta przed adopcyjna i koteczka zostanie wysterylizowana już na miejscu :ok: A dodatkowo dziewczyny dały panu do adopcji swojego szczeniaczka, bo okazało się, że też właśnie szukał towarzystwa dla swojego owczarka :) :mrgreen:

WYDATKI:
-30zł- Fiprex S dla psa, Castal x2, antybiotyk po kastracji - Tygrys,
-10zł- karta do tel. ( wybaczcie, zawsze ładowałam ze swoich, ale tym razem naprawdę nie miałam już za co... a telefon potrzebny był mi do ogarnięcia całej wyprawy 4 kotów teraz do DS'ów :oops: )
-6zł + 32zł- Castal dla Kici i Kicia + Fiprex dla kota x2,
-40zł- bilety dla Szalony Kot za dowóz Tygrysa, Kici, Kicia i Belli do DS'ów,
-240zł- sterylizacja "nowej" kotki i wioskowej mamusi "kotków do uśpienia",
-5,19zł- taśma do budek ( kupiłam w Inter Marche, to samo a taniej o prawie 3zł 8O ),

WPŁATY:
-20zł- Zytta z bazarku :arrow: viewtopic.php?f=20&t=137469

No, także na razie znowu trzeba przystopować, bo środki się skończyły :roll: :mrgreen:

edit:

Ja również proszę o pomoc dla Animal Rescue. To DS "mojej" Drapuli i DT zjawiskowego Diabola, któremu nie możemy znaleźć domu mimo, że jest niespotykanie umaszczony.
:arrow: viewtopic.php?f=13&t=138156
Obrazek

kinia098

Post » Wto sty 24, 2012 9:54 Re: 50kotów Darłowo- 4 koty w DS :)

Szalony Kot pisze:Ufff, ale się działo :mrgreen:
Dobrze, że już tyle kotulów w swoich domach :ok: :ok: :ok:
Oby tak dalej!

O tak, oby tak dalej :D :ok:
Ale może teraz lepiej niech dzikie panienki dadzą mi się połapać na sterylki :evil:
Bo pieniądze są, a kotów nie ma :? :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Wto sty 24, 2012 10:46 Re: 50kotów Darłowo-chcę ciąć,ale koty nie chcą współpracować:)

kinia098 pisze:No, także na razie znowu trzeba przystopować, bo środki się skończyły :roll: :mrgreen:

Kinga, to ja może bazarkowo podziałam. Na pewno ze 2 telefony zalegają mi w szufladzie, zupełnie sprawne i niezniszczone. Jest też trochę fantów z mojego pierwszego bazarku i mam jeszcze takiego jednego asa w rękawie..... 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto sty 24, 2012 18:15 Re: 50kotów Darłowo-chcę ciąć,ale koty nie chcą współpracować:)

Betelgeuse pisze:
kinia098 pisze:No, także na razie znowu trzeba przystopować, bo środki się skończyły :roll: :mrgreen:

Kinga, to ja może bazarkowo podziałam. Na pewno ze 2 telefony zalegają mi w szufladzie, zupełnie sprawne i niezniszczone. Jest też trochę fantów z mojego pierwszego bazarku i mam jeszcze takiego jednego asa w rękawie..... 8)

Jeśli możesz, to będę bardzo wdzięczna :D :1luvu:

W Warszawie nadal czekają ciuchy na bazarek, niektóre ponoć markowe, prawie nieużywane i nie ma się tym kto zająć :(

Szalony Kot pisze:Kinia, to co Ci aktualnie szuka DT i DS? Bo może tu w Wawie poogłaszać?

Na razie mam jakieś rezerwacje, ale co z tego będzie, w sumie nie wiadomo :roll:

Na pewno DT szukają 2 maluchy z szopki... ale przymierzam się, żeby je zabrać do siebie 8O
Obrazek

Szukam wstępnie transportu do... Szczecina !!!

Doszło 50zł od Aga.k :1luvu: :1luvu: ale przelałam od razu 40zł do DS Dyzia, bo tak się umawiałyśmy z pierwszym szczepieniem.
Obrazek

kinia098

Post » Wto sty 24, 2012 20:54 Re: 50kotów Darłowo- 4 koty w DS :)

Szukam transportu do Szczecina i Bydgoszczy ;)

Łapka praktycznie cały czas śpi. Wygląda na smutną. Czasami zdarza jej się nasikać niestety nie do kuwety... co badać ? Co jest najważniejsze w takim wypadku ? Cukier, mocz ? Bo z kasą teraz naprawdę ciężko, a ten no... trza się spieszyć.

Kotka Mania w DS już po sterylce :)
Obrazek
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]