OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 19:24 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Asiu-czytam Twój wątek z ogromną przyjemnością, i choć nie zawsze bywa wesoło,to tak potrafisz to wszystko opisać,że aż chce sie czytać!

Obrazek

Za jutrzejszą wizyte oczywiście przeogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: -za obie panienki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 28, 2011 21:39 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Dobry wieczorek Kasiu :1luvu:
Dzięki za miłe słowa i miłego kociaka :lol: W różowym zawsze kociakowi dopyszcznie :1luvu:

Jutro Niusia jedzie na sterylkę.Zabieg wyznaczony na 10. Potem TZ jedzie z Nastką i wracajac odbierze (jak on to mówi na małą :roll: ) zakonnice :wink: .Danka stwierdziła,ze Niusię obraża :mrgreen:
Siedze cicho dziś w domku jak nie ja. Nie drażnie Pana i władcy.Nie mogę urwac sie z pracy bo biegła przebiegła :wink: postanowiła nas uziemić nowymi wymogami .Czyli ma pomysła.A ja mam szlaban.
Sam będzie wozić,rozwozić...
Więc kciukasy mocno potrzebne.
Bo musimy jeszcze głód stada przeżyć. Mocno głodnego stada+Niusię co to za dwa je.
fajna kobietka ta biegła :wink:
Właśnie Nastkę odkarmiłam.Jestem jak plasticzana kotka karmiąca.Teraz ona myje sobie pysio,a ja idę prać spodnie. Nie dam rady wylizac :wink: plam z dżinsu. :mrgreen: Obie jesteśmy w jednym daniu wyciepane.

TayToyka zjechała na moment z fotela.Celem przyjęcia gościa. A chwila odprowadzenia gościa do drzwi i sprawdzenia czy nie wróci :mrgreen: wystarczył strażakowi. Fotel zalany :cry: a koty grzecznie śpią na swych miejscach.
Atrakcja w postaci Duzej drącej fotel i gebę nie zrobiła duzego wrażenia.Przywykły.

Ide zbierać michy :mrgreen: I nie jest to złośliwe działanie z mojej strony :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt kwi 29, 2011 5:23 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

nie je :cry:
Burej małej też dziś nie było.Za to rudy kawaler wygłaskac sie nie mógł.Dziś ja dziury zatykałam bo na świeżej ziemi ślady psich łap były.A istniejacy już otwór był rozgrzebany wyraźnie przez psy.
Kciuki za dzień dzisiejszy mocno potrzebne.
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 29, 2011 6:31 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt kwi 29, 2011 6:45 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

Jestem Asiuniu - oj, masz ty te kocie szachy - nigdy nie znamy zasad a grać musimy.
Trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 29, 2011 6:49 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

:kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pt kwi 29, 2011 6:55 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

meksykanka pisze:Jestem Asiuniu - oj, masz ty te kocie szachy - nigdy nie znamy zasad a grać musimy.
Trzymam :ok: :ok: :ok:

dla mnie szachy są ...za logiczne. :x Albo za mało logiczne :wink: .Nigdy pojac nie mogłam dlaczego koń tak skacze :mrgreen: Więc odpuściłam sobie naukę.
Gdyby tak koty ustawić na polach... :roll: Kto wie ile do mnie by trafiło :wink:

Niusia darła mordę i nie spuszcza oczu z obecnego w kuchni.Czy to kot czy ludź.A ja w pracy :lol:
Nastusia jadła chetnie aż strzykawke przegryzła.Zostawiona sam na sam z miską dała sobie spokój. Powinnam ja może przegłodzić ale nie mam sumienia.Nosek ciągle zapchany. Jest taka podobna do Tulika.Nawet sposóp jedzenia/gryzienia strzykawki taki sam.I gruchanie. Ciągle myślę czy to nie mama.
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 29, 2011 7:14 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

Za Nastkę :P I za babony, żeby wreszcie poszły spać :evil:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt kwi 29, 2011 7:16 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

Trzymam kciuki za Niuśkę (Asiu, zmień tytył wątku, bo niby chorego kota chcesz ciachać :wink: ). Ciabattka jest umówiona na sobotę, łączę się z Tobą w stresie. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt kwi 29, 2011 7:25 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Niusia ma dziś cich!Kciuki!

:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt kwi 29, 2011 7:27 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Nastka ma dziś cich!Kciuki!

Agneska pisze:Trzymam kciuki za Niuśkę (Asiu, zmień tytył wątku, bo niby chorego kota chcesz ciachać :wink: ). Ciabattka jest umówiona na sobotę, łączę się z Tobą w stresie. 8)

A co :mrgreen: Nie dość,ze chorego to już wyciętego :roll: . Ale ja znana jestem jako sadystka :mrgreen:

Dzieki Aga :lol: .Nerwy mamuni puszczaja :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 29, 2011 10:42 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Niusia ma dziś cich!Kciuki!

Jestem cały czas z :ok: za Ciebie i całe stado.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 29, 2011 15:40 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Niusia ma dziś cich!Kciuki!

Asiu-i jak?-juz po?????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 29, 2011 15:55 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Niusia ma dziś cich!Kciuki!

My też czekamy na kociowieści
i nadal nie puszczamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 29, 2011 18:51 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:(Niusia ma dziś cich!Kciuki!

Asiu wpadam na chwilę. Kciuki trzymam za ciachaną pannę. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]