Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:Za Hrywnę![]()
![]()
koteczekanusi pisze:Super. Cieszę się, że adopcje ruszyły pełną parą - i to przed wakacjami.
I tradycyjnie poproszę o aktualizację stanu, bo jak zwykle nie mogę doliczyć się, kto poszedl, a kto został.
ASK@ pisze:koteczekanusi pisze:Super. Cieszę się, że adopcje ruszyły pełną parą - i to przed wakacjami.
I tradycyjnie poproszę o aktualizację stanu, bo jak zwykle nie mogę doliczyć się, kto poszedl, a kto został.
Upraszam o wybaczenie. Muszę się wreszcie zebrać bo mam spore zaległości.Ale ciągle coś. Jak mam chwilkę to wolę ogłoszenia "walnąć" niż zaszłości prostować. Obu nie lubię robić ale ogłoszenie jest ogłoszeniem.
ASK@ pisze:Jak chciałam łapać na jesień to wszystko robiono by koty do łapki nie weszły. Znaczy się nakarmione były. Choć wcześniej tygodniami żarcia nie dostawaly. Tylko dwa udało mi się ciachnac.
koteczekanusi pisze:ASK@ pisze:Jak chciałam łapać na jesień to wszystko robiono by koty do łapki nie weszły. Znaczy się nakarmione były. Choć wcześniej tygodniami żarcia nie dostawaly. Tylko dwa udało mi się ciachnac.
A teraz pytanie z serii głupio-naiwnych: a nie da się tak złapać cichaczem, żeby się nawet nie zorientowali co do planów? Jak rozumiem, skoro nie karmią regularnie, to nie plączą się tam codziennie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości