OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 30, 2013 7:33 Re: OTW8-Żuk[*]......

Bisiu, Bisiątko kochane :1luvu: Zdrowiej :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 30, 2013 8:25 Re: OTW8-Żuk[*]......

Asiu, musi byc dobrze! Bisio przetrzyma, jak zwykle!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob mar 30, 2013 9:41 Re: OTW8-Żuk[*]......

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob mar 30, 2013 9:41 Re: OTW8-Żuk[*]......

kciuki wciąż zaciśnięte :!: :!: :!: :!: :!:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob mar 30, 2013 9:48 Re: OTW8-Żuk[*]......

Trzymamy ciocie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za kocia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob mar 30, 2013 10:08 Re: OTW8-Żuk[*]......

Niech Wam te Święta przyniosą spokój i zdrowie wszystkim (za szczególnym uwzględnieniem chorutkiego...)

Kciuki trzymam od początku :ok: (pomiędzy jednym garem i drugim - u mnie śniadanie na 12 osób).
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob mar 30, 2013 10:46 Re: OTW8-Żuk[*]......

ASK@ pisze:Ma to być POTEM z Bisem.Żywym i zdrowym.
Koniec. Kropka.
Odpocznijcie w święta
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob mar 30, 2013 11:36 Re: OTW8-Żuk[*]......

Obrazek

Wszystkiego najlepszego (a przede wszystkim zdrowia) na Święta i na po świętach dla ASK@, Jej rodziny i podopiecznych życzy Alienor z ferajną :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 30, 2013 17:57 Re: OTW8-Żuk[*]......

Dzięki za pamięć i życzenia.
Jesteśmy po kroplówce.Latałam jeszcze po dopalacze na dziś. Bisek zniósł wszystko spokojnie, nawet mierzenie temp.Co nie jest fajnym objawem.Latałabym co godzina i dbała o niego dokarmiając i ...strasząc. Muszę się powstrzymać przed zbytnią troską. Wszak koty zdrowe też siedzą sobie grzecznie i nie szwendają się po domu.U Biska teraz jego nieruchliwość mi przeszkadza. Nie wiem dziewczyny co będzie.Bisek to twardy facio ale już kilka razy się wywinął śmierci.Teraz weci mocno mnie nastraszyli.Sam Bisek też.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 30, 2013 18:05 Re: OTW8-Żuk[*]......

Dostaliśmy takie fajne życzonka.
Wszystkim kociarkom tego życzę. :1luvu:
Kotków na wierzbie!!!

Obrazek
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 31, 2013 5:48 Re: OTW8-Żuk[*]......

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bisiątko, zdrowiej, proszę :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
pogody ducha życzę, nie tylko od święta;
myslimy o Was :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie mar 31, 2013 6:24 Re: OTW8-Żuk[*]......

Dzień jak co dzień tylko ja galopkiem podyrdałam do dzikunów.Miałam nadzieję zdążyć przed dzwonami. Nie dało rady. Wiele osób już w pośpiechu dreptało ,ciągnąc za sobą smugę perfum ,w jednym kierunku. Ja też z w śród nich dreptałam, tylko w odwrotnym . Jakże marnie wyglądałam odziana po kociemu,ciągnąc za sobą ciche pobrzękiwanie słoików. Moja czerwona,wytytłana od samochodów kurteczka nijak się miała do wymyślnych paltocików. Koafiury na głowach okryte kapelutkami też mnie, okapturzoną , lekko zawstydzały.Spóźniłam się i tyle.Dziś tak jak nigdy ,widać było moją inność.Dziś więcej osób niż zwykle zawieszało na mnie zdziwiony wzrok. Pomodliłam się w ich intencji przed Figurką.Niech wzrok odzyskają.

Smutno mi się zrobiło bo koty głodne mocno, choć w miskach pełno "jedzenia". Dobry "ludź" zapakował im w drodze do śmietnika ocyckane kości drobiowe , kości z golonek i nóżek, łby ryb i ich grzbiety, zjełczały tłuszcz i jeszcze coś co mi trudno było określić... Dobry ludź jedzenia nie zmarnował.Uczęstował nim koty. Oby nie zjadły! Sprzątając nadziałam się na hak samochodu.I mam swoją karę. Kuleję i siniak się szykuje.Cała się wytytłałam mocno bo auta prawie na płocie postawili.

Obudziliśmy sie w komplecie. Brzuszek Bisia chyba nie jest większy.Chyba. Bo on unika mnie jak może. Karmienie "siłowe" odbyło się rankiem bladym i Bisek przypłacił je znów palpitacją i stratą oddechu. A ja znów musiałam się od gacić bo wsio pływało.I oczy wytrzeć.Też pływały. Mam wrażenie,że dziś wzmógł się mu katar. Jakby bardziej zaziębiony był.Ciągle nosek "wyciera" oblizując się.Oczy załzawione. Bisiu,odpuśc sobie proszę.

Jego szczególnie miałam w wielkiej uwadze stojąc przed Figurką.Może choć w dzisiejszym dniu me prośby dotrą do wyżyn i wysłuchane zostaną. Może zauważy Ten co na górze siedzi mikrą postać w lichym odzieniu. Choć nie byłam o tej wzniosłej porze tam gdzie reszta świata. Stałam osnuta oparami kocimi i jak głupia płakałam. Żal wielki ostatnio nie opuszcza mnie.Tyle niepotrzebnej śmierci w około. Tyle cierpienia. Jaki w tym wszystkim jest cel?

Dziś szczególnie Maryjka gościła w mych myślach.Dziecko ,nieodmiennie mi z Żuniem się kojarząca. Edytko, nie gniewaj się za to porównanie. Wiesz,że chodzi mi o ich hart, waleczność, silny charakter i umiłowanie życia.
Panie, zsyłasz nam Anioły, ale czy na pewno one są na Twe podobieństwo ukształtowane? Może Twoimi Aniołami są Dzieci. Dzieci szczególnie wyjątkowe.Tylko my w swej ignorancji uważamy,że Anioł ma być naszym odbiciem. A to Marysia jest Twym anielskim odbiciem.
Marysiu :1luvu:
Basiu, Ty też proszę nie poddawaj się :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 31, 2013 6:53 Re: OTW8-Żuk[*]......

Asiu wciąż podczytuję, a nie piszę, bo co tu mądrego mogę napisać.....
Jesteś bardzo dzielna, trzymaj się, a my z Januszem wciąż zaciśnięte kciuki za Bisia trzymamy :!:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie mar 31, 2013 8:33 Re: OTW8-Żuk[*]......

kciuki i ode mnie...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie mar 31, 2013 9:14 Re: OTW8-Żuk[*]......

Za to, że jesteś inna :1luvu:
Za wszystkie dzielne istoty, dwu i czteronogie :ok: :ok: :ok:

U nas też dobrzy ludzie karmią koty. Nawet papierowy talerzyk nie wchodzi w rachubę. Ot, ciepią odpadki w plastikowych workach przy kocich miejscach...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]