Schronisko KRK - kciuki za dom dla Krystiana:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 19:16 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

czyli tak dla podsumowania domy mają:
Miłosz, Aldonka, Ka i Puki, Bruno, Piksi, Lara, Gumia
a Gabryś to DT, pod jego zdjęciem na fb ktoś jest zainteresowany i nie bardzo wiem co napisać (urlopik)

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Czw gru 27, 2012 19:32 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Mruczeek pisze:czyli tak dla podsumowania domy mają:
Miłosz, Aldonka, Ka i Puki, Bruno, Piksi, Lara, Gumia
a Gabryś to DT, pod jego zdjęciem na fb ktoś jest zainteresowany i nie bardzo wiem co napisać (urlopik)

Jeszcze czarny Puszek ma dom, jego zdjęcie jest jeszce na fb.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Czw gru 27, 2012 19:41 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

z fb o Aldonce

No narazie to wypluła połowę lizyny i kilka razy stuknęła głową w scianę. Póki co nie korzystała jeszcze z kuwety co mnie martwi....reaguje na głos i moje ruchy. Póki co jestem z nią sama w domu i nie mogę nawet pójść do toalety bo umościła się na dywanie i próbuje spać a jak ja wstaję to ona też

mk999

Post » Czw gru 27, 2012 21:39 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

A do domu poszły jeszcze Bączek, Komandos i Abdul

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Czw gru 27, 2012 21:44 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

mk999 pisze:z fb o Aldonce

No narazie to wypluła połowę lizyny i kilka razy stuknęła głową w scianę. Póki co nie korzystała jeszcze z kuwety co mnie martwi....reaguje na głos i moje ruchy. Póki co jestem z nią sama w domu i nie mogę nawet pójść do toalety bo umościła się na dywanie i próbuje spać a jak ja wstaję to ona też

To z początku może tak być,może ją trzeba zabierać ze sobą,gdzie się idzie, żeby czuła
bliskość swojej Dużej i czuła się bezpieczna.Mam na myśli oczywiście dom.

Lila_iwa

Post » Pt gru 28, 2012 10:38 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

mk999 pisze:z fb o Aldonce

jak ją karmiłam to ona zjadała malusie porcje
Może ona nie może przełykać?Może coś ma w pyszczku?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt gru 28, 2012 17:38 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Miga i Maga mają wspólny dom, dobrze bo już były obie na mag.5 i chodziły na kroplówki.
Dom też ma bury Tygrys z garażu 1A i kotka Ewusia.

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 26_max.jpg
Ewusia.

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 54_max.jpg
Tygrys

BarbAnn to jest ten niedobry co fukał na początku , wzięła go starsza Pani a mąż jej troszkę się go bał. Tygrys jest po zmarłym właścielu i ma dopiero trzy lata.
Dawał się głaskać , on tylko musiał być w wielkim stresie.

mk999

Post » Pt gru 28, 2012 18:19 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Litewskie zwierzaki mają już 128 312 misek

Lila_iwa

Post » Pt gru 28, 2012 18:23 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

mk999 pisze:Miga i Maga mają wspólny dom, dobrze bo już były obie na mag.5 i chodziły na kroplówki.
Dom też ma bury Tygrys z garażu 1A i kotka Ewusia.

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 26_max.jpg
Ewusia.

http://www.schronisko.krakow.pl/files/o ... 54_max.jpg
Tygrys

BarbAnn to jest ten niedobry co fukał na początku , wzięła go starsza Pani a mąż jej troszkę się go bał. Tygrys jest po zmarłym właścielu i ma dopiero trzy lata.
Dawał się głaskać , on tylko musiał być w wielkim stresie.

Za Migę,Magę i pozostałe koty :piwa:

Lila_iwa

Post » Pt gru 28, 2012 22:07 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Żeby jeszcze Pusia i Agatka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob gru 29, 2012 12:43 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

mb pisze:Żeby jeszcze Pusia i Agatka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I ja za to mocno trzymam :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie gru 30, 2012 15:32 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

mahob pisze:
mb pisze:Żeby jeszcze Pusia i Agatka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I ja za to mocno trzymam :ok: :ok:

To bylo z serca i mocno trzymane bo Pusia i Agatka poszły dzisiaj do jednego wspólnego domu,
Pani odeszly dwie 12 - letnie kotki , przyjechała z mężem do schroniska aby zabrać jakieś dwa koty najbardziej potrzebujące pomocy.
Dom dzisiaj też znalazła szylkretka Myszka.

Dom ma Gwalbert, Juwenia,Gabi, Miluś, Farida i Luksja poszły do wspólnego domu.

Dużo psich adopcji oby szczęśliwe. :1luvu:

mk999

Post » Nie gru 30, 2012 15:57 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

no to naprawdę dobre wieści :ok:

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Nie gru 30, 2012 16:52 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Czy w krakowskim schronisku znajdzie się jakieś małe czarne kocię dla starszej, samotnej kobiety? :)

Vin

Od: Śro mar 28, 2007 21:37

Post » Nie gru 30, 2012 17:45 Re: Schronisko KRK - pilnie domek dla staruszki Pusi po oper

Vin pisze:Czy w krakowskim schronisku znajdzie się jakieś małe czarne kocię dla starszej, samotnej kobiety? :)

A może być takie trochę starsze "kocię"? Na przykład dwunastoletnia czarna Kalwaria, kot bezprolemowy, a więc idealnie nadający się dla starszej, samotnej osoby? Nie wiem, czy bardzo młody kot dla starszej osoby to taki dobry pomysł, zwłaszcza jeśli ta osoba mieszka sama :? .
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

[poprzednia][następna]