Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:Bumiś-nie wiem jakie mokre masz na mysli ale najlepiej wychodzi mokre w puszkach 800 g-ma takie Jus87 w swojej hurtowni w cenie zooplusa, czasem też bywa też w zzoplusie,
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... bne/314103 -takie tylko w puszkach 800 g.
no i te:
np.http://www.maxizoo.pl/oferta/kot/pokarm ... olik-800g/
http://www.skapiec.pl/szukaj/w_calym_se ... kota/oceny
tylko o ile animonda ma 40 % mięsa i jest chyba ok 2 zł droższa na puszce, o tyle kitekat i inne mają tylko po 4 % mięsa więc o wiele słabiej zasycają więc wychodzi ich więcej
u mnie puszka animondy 800 g starcza po paszki-nie do przejedzenia na 16 kotów na jeden posiłek (fakt że oprócz tego mają suchego ful)
ale po mniej procentowo mięsnych są dużo szybciej głodne.
Szalony Kot pisze:Cypisku,
Staraj się robić foty w świetle dziennym, bez flesza. Takie fotki są naprawdę mało adopcyjne![]()
![]()
smarti pisze:Bumiś, Justkę napadłam ale wszystko się wyjaśniło-zadzwoni do Ciebie w tygodniu aby się wytłumaczyć![]()
mala1996 pisze:Jak będę mogła to oczywiście dalej będę pomagała
cypisek pisze:mala1996 pisze:Cieszę się ze mogłam pomóc. A ile masz tam kotów do wykarmienia?
Ciężko powiedzieć , koty też schodzą się z okolic. Teren jak już pisałam wcześniej jest wielkości boiska sportowego. Na dodatek porośnięty po pachy, więc nawet nie widzę ile kotów jest ukrytych w zaroślach. Bytują też pod blokami.
Dziękuję wszystkim pomagającym w nakarmieniu kocich brzuszków. Najgorsze jest , to że karma idzie jak woda, i boję się dnia ,żeby kociaki nie jadły suchego , spleśniałego chleba ...jak już bywało.
Tu piękna kotka , bardzo łaskawa, nadawała by się do domu. Coż domy pękają w szwach.
Już nie patrzę nawet kotom w oczy...co im powiem...przeież niczego nie mogę im obiecać...
Od 3 dni jestem chora, zapalenie oskrzeli, ucha..dopiero dziś do nich pojechałam...nieraz mam pretensję do losu...ten spadek po p. Jadzi jest dla mnie czasami przekleństwem. Dlatego jestem tu i proszę , proszę dla nich. Bez was nie ma nic. Dziękuję.
cypisek pisze:Kicia , nie ma fb, ja w tym też zielona. Jutro także wkleje tę kicię co płakała i zawodziła , gdy ,,dobry pan,,ją wyrzucił. Przemiła , kontaktowa , kuwetkowa kicia.
smarti, nie wiem jak się odwdzieczę, wiesz za kogo..![]()
Może ktoś słyszał ,jest do oddania w dobre ręce kotka w typie persa..tri. która została wyciągnięta z naszego schroniska, po rocznym pobycie.
Angelina.
Bumiś pisze:Cypisku !!! czy ty to wszystko widzisz![]()
![]()
![]()
Andrzej780 jak to dobrze, że nas znalazłeś
Kaprys2004 pisze:inga.mm pisze:znam osobę, która jest bardzo biegła w persach. Nie tak dawno umarła jej 14-letnia persiczka. Szuka nowego nieszczęścia, żeby dać mu dom. Z jednym mankamentem - w domu są psy.
Być może znamy tę samą osobę![]()
Asia bardzo jest zainteresowana adopcją tej koteczki. Miała hodowlę persów przez wiele lat, a chyba dwa tygodnie temu odeszło ostatnie kocie stworzenie, pozostały tylko psy (też hodowla).
Z kim mogłaby się kontaktować w sprawie adopcji?
Ogromnie się cieszę, że choć kilka stworków znalazło domki..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości