Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Konin pisze:ostatnio byl u nas kocurek prawdopodobnie pogryziony.......nie przeżył:(
cynamon i wanilia pisze:mały off: czy ktoś z nas tu odwiedzających jest może ze Zduńskiej Woli lub okolic? potrzebny jest ktoś, kto zrobiłby wizytę adopcyjną, ale psią nie kocią.
Konin pisze:cynamon i wanilia pisze:mały off: czy ktoś z nas tu odwiedzających jest może ze Zduńskiej Woli lub okolic? potrzebny jest ktoś, kto zrobiłby wizytę adopcyjną, ale psią nie kocią.
poczta mi nie działa,bo bym Ci wysłała maila. szukam na razie na dogo ale póki co bezskutecznie. zaczepiam osoby z łodzi, bo to blisko.......
Konin pisze:mam nadzieję,że jutro wstawię fotki 4 kotek, których jeszcze tutaj nie ma, bo dziś otrzymałam fotki, a są to: Ala i Maja, Rachela oraz koteczka bez imienia, niestety dzikusek:(
cynamon i wanilia pisze:10-letni rudzielec dziś trafił do schronu, wycieńczony odwodniony głodnyjutro ma mieć zabieg usunięcia reszty zębów, teraz jest kroplówkowany, w słabym stanie jest ogólnie, właściwie to walczy o życie - będzie potrzebny dom tymczasowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 13 gości