Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mir.ka pisze:śliczne maluchy
ewar pisze: Jedna kociczka to klon Bajki, która mieszka u Nul.
ewar pisze:Nadal piękna pogoda. Już jestem spakowana, jadę pod hutę, do Kulek, a potem wyprowadzić muszę psa znajomej, która pojechała na urodziny...prawnuczki![]()
Dwójeczka maluchów ma się świetnie, będą się nazywać roboczo Emek i Pipi. Małe szaleją, jedzą jak smoki, największy przysmak to serek z żółtkiem ( patent maczkowej). Pięknie korzystają z kuwetki. P.Iza próbuje robić zdjęcia, ale małe są wyjątkowo ruchliwe. Emek leżał w salaterce w kształcie liścia kapusty, zdjęcie byłoby super, ale p.Iza nie zdążyła z aparatem.
Trochę martwi mnie Mela i kociaki. Podobno mają brzydkie kupy. Trudno mi kontrolować ten domek. Zanoszę im jedzenie, ale oni dają też swoje. Koty dostały mleko, może to jest przyczyną? Ale tylko raz, a kupy są wciąż nieciekawe. Może są nadal zarobaczone? Teraz weekend, nie pobiegnę do weta, ale w przyszłym tygodniu owszem, jeśli się nie poprawi. Poza tym koty wesołe, bawią się, myją, nie mam pojęcia, co im jest. Najchętniej wzięłabym je do siebie, ale w żadnym wypadku nie pomieszczę już pięciu kotów.
Dostałam znowu zdjęcia Motki. Kotka wygląda przecudnie. Bardzo lubi swoją najmłodszą Dużą, towarzyszy dziewczynce przy odrabianiu lekcji, zaczepia ją, chce się bawić. Jak przejeżdżam czasami obok tych krzaków, gdzie to biedactwo koczowało to aż mi się ciepło na sercu robi, że kocinie tak się udało. Spod krzaka trafiła w luksusy. Naprawdę. Ma piękne posłanka, miseczki, zabawki, osiatkowany balkon i cztery pary rąk do głaskania.Potem wkleję zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości