pozdrówki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Eustachiusz żre jak prosiędziś będzie nauka jedzenia chrupków, bo na razie jeszcze nie umie. Bierze do buzi, ale mu wylatują, więc troszkę namoczyłam. Poza tym biega, wciska się do butów TŻ-ta, zjada paski od moich sandałków, wyje zamknięty w klatce i sra twardymi kupkami
![]()
![]()
tfu, tfu, odpukać, ale wygląda, że mam w domu normalnego, zdrowego kociakatak więc, niestety Ciocia Tufcio będzie niepocieszona
mieliśmy dziś przyjechać tylko, jeśli byłoby gorzej. A nie jest
Malati pisze:Ciocia Tufcio tak przestraszyła Eustachiasza wizją trzymania na kolanach, że postanowił chłopak wyzdrowiećMoże zrobimy kolejkę chorych kotów, którym obiecamy, że ciocia Tufcio przyjedzie i weźmie je na kolanka?
![]()
przepraszam
Super chłopak, imprezka urodzinowa mu się przysłużyła
gosiaa pisze:Normalne to Wy nie jesteście![]()
![]()
![]()
Malati pisze:pfff coś Ty, trochę jesteśmy
Georg-inia pisze:Malati pisze:pfff coś Ty, trochę jesteśmy
wyobraziłam sobie jak ma to brzmieć, potem wydałam z siebie w zaciszu firmowej toalety i podoba mi się ten dźwięk: pff, pff, pff![]()
Malati pisze:Georg-inia pisze:Malati pisze:pfff coś Ty, trochę jesteśmy
wyobraziłam sobie jak ma to brzmieć, potem wydałam z siebie w zaciszu firmowej toalety i podoba mi się ten dźwięk: pff, pff, pff![]()
![]()
przepraszam wyobraziłam sobie scenę
Ktoś stoi w łazience przed lustrem, myje ręce i nagle za jego plecami rozlega się "pfff", "pfff, pffff, pfff"![]()
Bardzo lubię ten odgłos.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości