Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jessi74 pisze:A więc już popołudnie i większe wydarzenia dzisiejszego dnia Miki ma za sobą, wizyta u weterynarza( pani powiedziała że jeszcze nie spotkała się z kociakiem który by sam wylizywał lekarstwo i pochwaliłe Mikiego)
Ponadto wizytacja z potencjalnego nowego domku, przebiegła raczej pomyślnie tzn. Miki jest tam bardzo oczekiwany, ludzie fajni i bardzo chcieliby Mikiego, wszystko na to wskazuje że Miki w przyszłym tygodniu wyjeżdża do Długołęki:)
mawin pisze:a kiedy jedzie do nowego domku?
to ja kciuki ściskamaby nowy domek się spodobał i aby Miki był baaardzo szcześcliwy no i nowy domek też
Agness78 pisze:mawin pisze:a kiedy jedzie do nowego domku?
to ja kciuki ściskamaby nowy domek się spodobał i aby Miki był baaardzo szcześcliwy no i nowy domek też
Miki jedzie do domku, jutro wieczorem
jessi74 pisze:Trzymaj się Roger!! pani Dorotkiona pokocha cię całym sercem, a męża pani Dorotki podpytuj od czasu do czasu czy już jest gotowy na kolejnego kota:)))
jessi74 pisze:Dzwoniłam dzisiaj żeby spytać jak czuje się Rogerek w swoim domku, wygląda na to że to bezproblemowy kociak, który szybko się dostosowuje do nowych warunków, jego opiekunowie mówią że radzi sobie bardzo dobrze, zwiedza duży dom, obserwuje świat zza szyby, bardzo cieszy się z obecności człowieka
Kicia_ czy to Ty chyba napisałaś że znajdzie dom w tydzień czasu! tak się stało, mało tego domek jest świetny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 516 gości