Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Zuzu dziś znowu zaatakował Czorta, on bardzo źle znosi przepełnienie u mnie panującea Tygrysek też bardzo źle znosi przepełnienie , od wczoraj oznaczył mi moczem kurtke , koc i kołdre, a dziś pstryknoł na transporter ,
bardzo Was prosze pomóżcie mi znaleźć dla nich dom , one sie męczą u mnie , one potrzebują przestrzeni .....................
Korciaczki pisze:Podobnie jak w przypadku Diabełka- one już chyba nie mają szans na adopcję...
Justa&Zwierzaki pisze:Biała z odrobinka czarnego kilkuletnia i jest raczej miziasta więc nie miała by szans na przezycie na działkacha ta niewidoma od Mileny co była w piwnicy u jej znajomego uciakła a ja jej mowiłam aby ją do mnie przywiozła ...
Korciaczki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Biała z odrobinka czarnego kilkuletnia i jest raczej miziasta więc nie miała by szans na przezycie na działkacha ta niewidoma od Mileny co była w piwnicy u jej znajomego uciakła a ja jej mowiłam aby ją do mnie przywiozła ...
A ta pingwinka Marta jest na działkach?![]()
![]()
Szkoda nam tego Marcysia burego![]()
A co z tą buraską chyba, Kasią, co do Wawy jechać miała? Jedzie?
Ta staruszka, bez zębówJusta&Zwierzaki pisze:Korciaczki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Biała z odrobinka czarnego kilkuletnia i jest raczej miziasta więc nie miała by szans na przezycie na działkacha ta niewidoma od Mileny co była w piwnicy u jej znajomego uciakła a ja jej mowiłam aby ją do mnie przywiozła ...
![]()
Niestety Marta jest wypuszczona na działkach , o Kasi ( czarnej ) pani Lodzia mi nic nie mowiła więc nie wiem a Marcyś biedny cały czas siedzi na parapecie:(:(a ta bura to była ta niewidoma staryczka która uciakła
Korciaczki pisze:Ta staruszka, bez zębówJusta&Zwierzaki pisze:Korciaczki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Biała z odrobinka czarnego kilkuletnia i jest raczej miziasta więc nie miała by szans na przezycie na działkacha ta niewidoma od Mileny co była w piwnicy u jej znajomego uciakła a ja jej mowiłam aby ją do mnie przywiozła ...
![]()
Niestety Marta jest wypuszczona na działkach , o Kasi ( czarnej ) pani Lodzia mi nic nie mowiła więc nie wiem a Marcyś biedny cały czas siedzi na parapecie:(:(a ta bura to była ta niewidoma staryczka która uciakła
O tą chodzi???
Ona nie ma szans....
Justa&Zwierzaki pisze:Korciaczki pisze:Ta staruszka, bez zębówJusta&Zwierzaki pisze:Korciaczki pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Biała z odrobinka czarnego kilkuletnia i jest raczej miziasta więc nie miała by szans na przezycie na działkacha ta niewidoma od Mileny co była w piwnicy u jej znajomego uciakła a ja jej mowiłam aby ją do mnie przywiozła ...
![]()
O tą chodzi???
Ona nie ma szans....
Właśnie o nią a tak jej tłumacztyłam że nie moze być zamknieta w piwnicyMilena teraz chodzi po osiedlu i jej szuka ale czy znajdzie .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 320 gości