Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BUDRYSEK pisze:no i jeszcze pozdrawiam Pusię
Morg pisze:Witam, to mój pierwszy post na forumPozwalam się doczepić do tego wątku, gdyż adoptowałem już prawie rok temu czarną kotkę która też zwano czarną mambą, patrząc na nr telefonu również od użytkownika Budrysek.
Kotka, dostała nowe imię, po pewnym stworze z muminków zwie się Bukążyje sobie spokojnie w naszym mieszkanku i wydaje się być bardzo szczęśliwa, a ja z żoną jeszcze bardziej. Miałem już 3 koty w swoim życiu, każdy miał swój charakter i każdy był kochany. Ale Buka przebiła wszystkie, jest uroczym stworzeniem, troszkę niezdarnym (jak na kota, może dlatego że mimo diety ciągle ma troszkę nadwagi), ma niesamowity charakter, jest szalenie towarzyska (mam wrażenie że ten kot wręcz żyje dla nas), nieraz potrafi rozbawić swoją "głupotą" ale i również inteligencją. Odkąd Buka zamieszkała z nami, nie wyobrażam sobie już życia bez niej.
Niestety jak na razie nie planujemy większej ilości kotów, gdyż Buka nie akceptuje innych kotków, nawet dłuższy pobyt kotki znajomych podczas ich wyjazdu, nie przekonał Buki, również do malutkiego kocurka którego miałem przez jakiś czas na przechowaniu pałała wrogością.
Dziękuję za wspaniałą kotkę i pozdrawiam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości