Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 13:40 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

a do Kici i Kubusia dołączyła Pusia :)
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00

Post » Sob maja 29, 2010 11:28 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Kubuś i Kicia - słoneczka moje kochane :-*
Obrazek
Kicia i Kubuś

hanna1974

Od: Sob sty 10, 2009 10:15

Post » Sob maja 29, 2010 11:29 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Tosia po kąpieli.
Obrazek
Kicia i Kubuś

hanna1974

Post » Sob cze 12, 2010 11:44 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

no i jeszcze pozdrawiam Pusię :)
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Sob cze 12, 2010 20:45 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

BUDRYSEK pisze:no i jeszcze pozdrawiam Pusię :)

Dziękujemy. Miło Cię "widzieć" :) . Buziaki.
Obrazek
Kicia i Kubuś

hanna1974

Post » Sob cze 12, 2010 20:48 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Przepraszam za offtopa, ale kotki z pseudoschroniska potrzebują pomocy:
viewtopic.php?f=13&t=112556&p=6071816#p6071816

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw wrz 23, 2010 21:31 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Witam, to mój pierwszy post na forum :D Pozwalam się doczepić do tego wątku, gdyż adoptowałem już prawie rok temu czarną kotkę która też zwano czarną mambą, patrząc na nr telefonu również od użytkownika Budrysek.
Kotka, dostała nowe imię, po pewnym stworze z muminków zwie się Buką :wink: żyje sobie spokojnie w naszym mieszkanku i wydaje się być bardzo szczęśliwa, a ja z żoną jeszcze bardziej. Miałem już 3 koty w swoim życiu, każdy miał swój charakter i każdy był kochany. Ale Buka przebiła wszystkie, jest uroczym stworzeniem, troszkę niezdarnym (jak na kota, może dlatego że mimo diety ciągle ma troszkę nadwagi), ma niesamowity charakter, jest szalenie towarzyska (mam wrażenie że ten kot wręcz żyje dla nas), nieraz potrafi rozbawić swoją "głupotą" ale i również inteligencją. Odkąd Buka zamieszkała z nami, nie wyobrażam sobie już życia bez niej.
Niestety jak na razie nie planujemy większej ilości kotów, gdyż Buka nie akceptuje innych kotków, nawet dłuższy pobyt kotki znajomych podczas ich wyjazdu, nie przekonał Buki, również do malutkiego kocurka którego miałem przez jakiś czas na przechowaniu pałała wrogością.
Dziękuję za wspaniałą kotkę i pozdrawiam :!:
Obrazek

Morg

Od: Sob paź 03, 2009 15:35

Post » Czw wrz 23, 2010 21:45 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Morg pisze:Witam, to mój pierwszy post na forum :D Pozwalam się doczepić do tego wątku, gdyż adoptowałem już prawie rok temu czarną kotkę która też zwano czarną mambą, patrząc na nr telefonu również od użytkownika Budrysek.
Kotka, dostała nowe imię, po pewnym stworze z muminków zwie się Buką :wink: żyje sobie spokojnie w naszym mieszkanku i wydaje się być bardzo szczęśliwa, a ja z żoną jeszcze bardziej. Miałem już 3 koty w swoim życiu, każdy miał swój charakter i każdy był kochany. Ale Buka przebiła wszystkie, jest uroczym stworzeniem, troszkę niezdarnym (jak na kota, może dlatego że mimo diety ciągle ma troszkę nadwagi), ma niesamowity charakter, jest szalenie towarzyska (mam wrażenie że ten kot wręcz żyje dla nas), nieraz potrafi rozbawić swoją "głupotą" ale i również inteligencją. Odkąd Buka zamieszkała z nami, nie wyobrażam sobie już życia bez niej.
Niestety jak na razie nie planujemy większej ilości kotów, gdyż Buka nie akceptuje innych kotków, nawet dłuższy pobyt kotki znajomych podczas ich wyjazdu, nie przekonał Buki, również do malutkiego kocurka którego miałem przez jakiś czas na przechowaniu pałała wrogością.
Dziękuję za wspaniałą kotkę i pozdrawiam :!:
Obrazek

:D :D :D :D :D WITAMY!!!!!!!!!

Imię Czarna Mamba jest moim ulubionym ;) ale Buka tez może być :)

fotka rewelacyjna :) i te oczy :1luvu:

cieszę się,że teraz będzie mam nadzieję częstszy kontakt :)
i nie chcę nic mówić ale forum miau wciąga ;)

Pozdrawiam Was i proszę o miziaczki dla "mojej Mambuni" :)
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Pt wrz 24, 2010 6:58 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

Budrysku, to spod Twojej ręki "wychodzą" takie słodziaki, których nie sposób nie kochać nad życie. A jakie są piękne :1luvu:
Miziaki przekażę po pracy.
No to Mambusie mają wspólny wątek. Prosimy o więcej zdjęć. Prawda Budrysku?
Obrazek
Kicia i Kubuś

hanna1974

Post » Czw gru 30, 2010 13:32 Re: Czarna Mamba juz jest szczęśliwa w nowym domeczku!!! :)

hej, hej....co tam u Was? :)
Obrazek

BUDRYSEK

[poprzednia]