mary2004 pisze:kochajaca_kociska pisze:mary2004 udalo sie kogos znalezc na wizytacje przedadopcyjna?? trzymam kciuki,by sie udalo
Nie zdążyłam znaleźć, bo się rozmyślili
oh paskudnicy .. a moze i dobrze, moze to wcale nie byl fajny domek.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mary2004 pisze:kochajaca_kociska pisze:mary2004 udalo sie kogos znalezc na wizytacje przedadopcyjna?? trzymam kciuki,by sie udalo
kochajaca_kociska pisze:mary2004 pisze:kochajaca_kociska pisze:mary2004 udalo sie kogos znalezc na wizytacje przedadopcyjna?? trzymam kciuki,by sie udalo
oh paskudnicy .. a moze i dobrze, moze to wcale nie byl fajny domek.
mary2004 pisze:Morisia jest trochę osamotniona bez siostryAle apetyt dopisuje, tylko nie bawi się tak jak zwykle.
Panna_Migotka pisze:mary2004 pisze:Morisia jest trochę osamotniona bez siostryAle apetyt dopisuje, tylko nie bawi się tak jak zwykle.
A czy udało by się porobić parę aktualnych fotek panny Mori8) Na Evkę się nie załapałam, może nieśmiała Mori miałaby u mnie szanse na domek.
Panna_Migotka pisze:mary2004 pisze:Morisia jest trochę osamotniona bez siostryAle apetyt dopisuje, tylko nie bawi się tak jak zwykle.
A czy udało by się porobić parę aktualnych fotek panny Mori8) Na Evkę się nie załapałam, może nieśmiała Mori miałaby u mnie szanse na domek.
Usagi_pl pisze:Ujaaaaa! Mówiłam, że ślicznotka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 244 gości