Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
_Aga_ pisze:Dziś znalazła się Wega.Niestety zauważyłam, że jest dużo grubsza i ma większe sutki.Co mam zrobić
Nawet jak bym kupiła tabletki antykoncepcyjne to by to nic nie dało, bo znika na dłuższy czas.Jest raczej w zaawansowanej ciąży.
Czy w takiej sytuacji można przeprowadzić sterylizację
Czy mógłby ktoś ją wziąć przynajmniej na tymczas
Sama nie mogę jej zatrzymać, ponieważ rodzice mi nie pozwalają.
kinga-kinia pisze:według mnie bardzo zaawansowaną ciążę nie można usuwać oczywiście zależy jak bardzo ta ciąża jest zaawansowana .....jeżeli bardzo że niedługo urodzi to trzeba poczekać aż kociaki wykarmi i wtedy szybko ją ciachać.
_Aga_ pisze:Kotka urodziła 15 kwietnia. Pani Agnieszka Marczak zdecydowała się mi pomóc i zabrać kociaki do siebie jak tylko przestaną potrzebować matki.Przepraszam, że nie pisałam ale nie dostawałam żadnych powiadomień na pocztęKocur stał się lękliwy
Myślę, że nie ma dla niego już prawie żadnej szansy.Ale dostaje jeść przez innych ludzi z bloku.Byłam w schronisku z Wegą, bo się źle czuła.Miała biegunkę.Pani weterynarz ( ze schroniska) dała jej zastrzyk i przekazała tabletki.Teraz jest już dobrze. Pani weterynarz powiedziała, że jak znajdziemy osobę, która przygarnie Wegę, to ma zapewnioną darmową sterylizację.
Tylko muszę znaleźć osobę, która ją weźmie.
Czy to tak dużo
![]()
Szukam wszędzie.I na forach o różnej tematyce i na stronach z ogłoszeniami.Chcę by to się już skończyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 528 gości