Pani asystentka dlatego sie dopytywala i ogladala bo nie mogla uwierzyc, ze ani razu ta mala spryciula sie z tego nie wyplatala. No tylko raz jak ugrzezla kolnierzem w kablach po meblami. Kolnierz zostala a ona sobie poszla
Inspektorka po calym zdazeniu ma maLa wyrwe na trzeciej powiece ale poza tym ladnie wszystko sie zagoilo. Czeka nas odrobaczanie i szczepienie ale nie zrobimy tego dopoki nie ustabilizuje sie kupka. Co rowniez dotyczy mlodego Pana tylko odnosnie ciachniecia.
Konflikt Piekna kontra Inspektorka jak dla mnie zaczyna sie zaostrzac Mala jak tylko Piekna do niej podchodzi to rowna sie z parterem i glosno syczy Piekna mala chce gonic i pacnac zdrowo.....chyba czas pomyslec o kropelkach
Najlepiej by bylo jakby dla przecudnej i kochanej Inspektorki znalazl sie jej wymarzony staly domek.
Po jednodniowej nieobecnosci zastalam na podlodze potrzaskane wszystkie spodki od filizanek oraz wywrocony stojak na plyty .
Spodki oclaly az dwa. Czy ktos potrzebuje filizanek bez spodkow? Chetnie oddam Szklo rozniesione po calym mieszkaniu sprzatalam dluzszy czas.
Inspektorka ma rozciety podbrodek i ranke pod okiem. Tym razem pod drugmi niz wczesniej chyba dla rownowagi. Wiadomo kto byl sprawca. Reszta kotow cala i nieporaniona
Widocznie inspekcja spodków nie wyszła najlepiej i trzeba sie bylo tych nieodpowiednich pozbyć. Biedna Inspektorka jeszcze poniosła rany - to sie nazywa poswięcenie dla pracy
Tak na marginesie - z niej jest niezły rozbójnik - chyba przebiła Chochlika Ja nie wiem co z niej wyrośnie: przywódczyni gangu, zwykły "zadymiarz" czy pseudokibic
pozdrawiam, ogocha Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną
Jeszcze troche i bedzie mozna licytowac kto wiekszym szkudnikiem jest Inspektorka robi raczej spektakularne raz na jakis czas.
Chochlik robi ciagle np ostatnio odgryzl troczki od mojej bluzki i kawaleczek znalazlam w kuwecie. Wyszedl wiadomo z czym