Bardzo grzeczna mała koteczka-Jest kochana w nowym domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 30, 2008 14:12

w gore po domeczek

alodona

Od: Sob mar 15, 2008 17:52

Post » Nie mar 30, 2008 14:15

alodona pisze:w gore po domeczek

kotika pisze:
alodona pisze:w górę podomeczek :) kociku:)

Aldona, pomyłeczka.Bułeczka właśnie znalazła domek. :lol:

8)
Ostatnio edytowano Nie mar 30, 2008 14:17 przez solaris, łącznie edytowano 1 raz

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Pon mar 31, 2008 7:16

Oj Bułeczka (teraz Tosia :) ) zadomowiła się już bardzo dobrze :) w sobote byli goście a Tosia na stół i ciasto jest już jej :) zrobiła się już odważniejsza :) z jedzeniem też nie ma problemów :)

monikahaida

Od: Śro mar 26, 2008 12:19

Post » Pon mar 31, 2008 10:15

monikahaida pisze:Oj Bułeczka (teraz Tosia :) ) zadomowiła się już bardzo dobrze :) w sobote byli goście a Tosia na stół i ciasto jest już jej :) zrobiła się już odważniejsza :) z jedzeniem też nie ma problemów :)

No nie, nie mogę uwierzyć, że ona taka odważna się zrobiła. 8O
A może z nowym imieniem nabrała nowych cech. :)

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw kwi 02, 2009 9:46

Cześć wszystkim, ponieważ mija już ok. rok od kiedy Tosia znalazła domek. Chciałam napisać o niej kilka słów, Na początku roku została wysterylizowana, teraz ranka już się zagoiła i sierś ładnie odrasta. Tosia jest bardzo ciekawskim i zaczepnym kotkiem :-) Jak jej Pani czyta książke to zawsze kładzie się na niej :) i nie pozwala czytać. Uwielbia się bawić, a najbardziej interesuje ją woda, której wcale się nie boi ( i tej podczas zmywania naczyń i tej w wannie :-) ). Bardzo interesuje ją (mój piesek z ktorym do teściowej przychodzę często :) (kotika tak mi się wydaje, że to dlatego, że u Ciebie był piesek).

Tosia ma dużo zdjęć :) i postaram się jakieś wkleić jeśli sobie z tym poradze:-)

monikahaida

Post » Czw kwi 02, 2009 22:04

Witam, witam. Co też tam słychać u naszej Tosieńki. :D
Dobrze, że już po sterylce, rujki ni8e będą jej męczyć. No i proszę jaki przytulaśna się zrobiła. Woda u mnie nie pociągała jej wcale. Jest ciekawska i zaczepna. To tak jakbym o innym kocie czytała. :roll:
O tak mojego psa wszystkie koty bardzo lubią, czasem najpierw lubią psa, a dopiero póżniej inne koty.
Najbardziej mnie ciekawi, czy boi się nadal obcych.
Czekamy na foty, a jeśli nie uda ci się wstawić, to prześlij mi na maila, to ja wstawię.
kotika@epf.pl
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt kwi 03, 2009 7:37

Jeśli chodzi o obcych, to na początku nie lubiała wychodzić zza kanapy, ale później coraz częściej z ciekawości wyglądała. Teraz prawie zawsze jak ktoś przychodzi to sobie spaceruje :) albo wdrapie się na oparcie fotela i tam sobie leży. Ale tak, żeby przyjść na kolanka i dać się pogłaskać to nie lubi (wyjątkiem jest czytenie książki). Jak będę miała chwilke to obiecuje, że prześle zdjęcia :-).

monikahaida

[poprzednia]