Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wydra pisze:Maryla - a gdzie nowe fotki Maniusia przylepa, które robiłam ostatnio?
Joako pisze:wydra pisze:Maryla - a gdzie nowe fotki Maniusia przylepa, które robiłam ostatnio?
a są takie?
Joako pisze:maaaagda, ładnie napisałaś. Ja dotykałam futerka Maniusia, jest niezwykle jedwabiste. Niestety, nie mogę mieć więcej kotów w domu. A do Maniusia tak mało osób zagląda, nikt się nim nie interesujeJuż rok czeka na dom...
Marylo, czy on jest taki grubiutki, czy mi się tylko wydaje? Śliczny nosio ma
Maryla pisze:Joako pisze:maaaagda, ładnie napisałaś. Ja dotykałam futerka Maniusia, jest niezwykle jedwabiste. Niestety, nie mogę mieć więcej kotów w domu. A do Maniusia tak mało osób zagląda, nikt się nim nie interesujeJuż rok czeka na dom...
jest grubiutki
żre jak smok![]()
pojde przez niego z torbami![]()
a moze go odwiedzisz?
puss pisze:Maniuś jest zdaje się taki, jak były moje tymczaski Maja i Kari - beżowe burasie, które miały tak aksamitne futerka, że tylko je głaskać. niestety były półdzikie i nie dało się ich głaskać
Joako pisze:Maryla pisze:Joako pisze:maaaagda, ładnie napisałaś. Ja dotykałam futerka Maniusia, jest niezwykle jedwabiste. Niestety, nie mogę mieć więcej kotów w domu. A do Maniusia tak mało osób zagląda, nikt się nim nie interesujeJuż rok czeka na dom...
jest grubiutki
żre jak smok![]()
pojde przez niego z torbami![]()
a moze go odwiedzisz?
wyczytałaś to w moich myślachbardzo chętnie
a jakie smakołyki mu podrzucić
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 504 gości