Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
nortonka pisze:Poszukuję małej, najlepiej 2-3 miesięcznej kotki. Zależy mi na trójkolorowej, ale rozpatrzę wszystkie propozycje:-) chciałabym żeby kotek był już zaszepiony. Miasto - Łódź
justkajustka pisze:[...]w tym roku, kotka przyprowadziła 5 maluchów, odebrane zostały jej, by dostosować je do życia z człowiekiem, by nie skończyły tak jak kociaki z tamtego roku...kotki mają dziś 6 tygodni,urodziły się 1 maja... [...]
kubusiek69 pisze:Przygarne KOTA ROSYJSKIEGO NIEBIESKIEG/BRYTYJSKIEGO - oczywiscie nie musi miec rodowodu itp. Mam zwyklego domowego kota, ale szukamy dla niego towarzysza.
Jak ktos cos prosze o kontakt
Dziekuje
klotka pisze:Witam serdecznie, cieszę się, że znalazłam to forum i tu jestem bo jestem prawdziwą kociarą i też proszę napiszcie jeżeli macie jakiegoś kotka , który jest samotny i opuszczony a lubi towarzystwo innych kotów to ja chętnie przygarnę dla mojego kochanego Dyzia.
kubusiek69 pisze:Przygarne KOTA ROSYJSKIEGO NIEBIESKIEG/BRYTYJSKIEGO - oczywiscie nie musi miec rodowodu itp. Mam zwyklego domowego kota, ale szukamy dla niego towarzysza.
Jak ktos cos prosze o kontakt
Dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości