CUDNY kocurek szuka DOMKU!! JUŻ ZNALAZŁ !!!! s. 9

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 26, 2007 20:39

No i już po wizycie u weta jesteśmy :-)

Uszka w porządku ale przez tydzień zakraplamy Surolanem.

Kocio obadany, obmacany, temperaturka zmierzona itepe itede- cud miód i orzeszki :-)

Jutro odbieramy nowe zabawki dla kotów i kocie mleczko- będzie impreza :-)

Bono nie za bardzo lubi surowego kurczaka- dziś będzie gotowany- mam nadzieję, że to lubi :-)

Domku cudny- gdzie jesteś?

P.S Fotki dla fanów później :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pon lis 26, 2007 21:00

Ania_EN pisze:No i już po wizycie u weta jesteśmy :-)

Uszka w porządku ale przez tydzień zakraplamy Surolanem.

Kocio obadany, obmacany, temperaturka zmierzona itepe itede- cud miód i orzeszki :-)

Jutro odbieramy nowe zabawki dla kotów i kocie mleczko- będzie impreza :-)

Bono nie za bardzo lubi surowego kurczaka- dziś będzie gotowany- mam nadzieję, że to lubi :-)

Domku cudny- gdzie jesteś?

P.S Fotki dla fanów później :-)

Ania, a na jakiego grzyba :wink: ten Surolan :oops:

A tak na marginesie to powiem Ci, że Bono gustuje w surowej wołowince, no ale spróbuj gotowanego kurczaka, jak bardzo chce Ci sie pichcić
:D
Mizianki dla Bono i dla Waszych koteczek :)

Rene

Od: Śro lis 23, 2005 8:28

Post » Pon lis 26, 2007 21:06

A Ty nie kopiuj tak namiętnie moich postów ;-) :P

Uszka w porządku- znaczy się nie dzieje sie nic wielkiego bo wczoraj się przestraszyłam. To ucho które go swędzi ma być zakraplane- bo miał za dużo wydzieliny i coś może się z tego rozwinąć. Ja tam nie wiem- zdaję się na lekarza.

Moja Murka jutro pędzi do weta bo po moim powrocie okazało się że robi siu jakieś dziwne, czerwone- chyba z krwią.... Echhhhhhh. Tylko jak złapać takie siuśki do badania :?:

Ania_EN

Post » Wto lis 27, 2007 7:13

Do góry piękny Bono :D

Rene

Post » Wto lis 27, 2007 18:02

Po domek kotku :)

Rene

Post » Śro lis 28, 2007 22:00

Co słychać u pięknego Bono :)
Pisać proszę elaborat :)

Rene

Post » Czw lis 29, 2007 14:46

Już się meldujemy :-)

Wszystko u nas dobrze, poza tym, że kotek jest nadal w domku tymczasowym. Mozliwe, że jeszcze w tym tygodniu będzie przeprowadzona poważna rozmowa z kandydatem na domkiem stały.

A oto i Bono :-)

Czyż taki miły kotecek....
Obrazek
...mógł być sprawcą takiego zamieszania?
Obrazek
Podejrzanych jest trzech! Oto jacy są niewinni (albo tylko udają):
Obrazek
Dziś jak wychodziłam do pracy, to jeszcze były bitwy, a jak wróciłam to nastąpiła rodzinna sielanka:
Obrazek

DoMkU DoMkU gdzie Ty znajdziesz fajniejszego kiciusia?

Bono czeka! :-)

Ania_EN

Post » Czw lis 29, 2007 18:52

Jakie śliczności :1luvu:
szczególnie futrzate poopcie :love:
gorące uściski dla Bono i koteczek no i dla Dużych oczywiscie :)

Rene

Post » Czw lis 29, 2007 22:08

Dziękujemy :-)

U nas jednak sajgon- Lusia ma teraz rujkę (dwa dni temu Murcia skończyła okres godowy) i zaleca sie do Bonka który nie wie o co cho. :-) Za dwa tygodnie ciachamy jednego babsztyla.

Rozmawiałam z domkiem i maja sie zjawić w niedzielę o 11 na rozmowę. Zobaczymy czy zdadzą egzamin.

Mimo wszystko kandydatury na domki nadal są przyjmowane :-)

Ania_EN

Post » Pt lis 30, 2007 20:11

Hopsa la la :-)

Bono- koci gwiazdor czeka. Wspaniale się dogaduje z innymi kotami! :-)

Ania_EN

Post » Sob gru 01, 2007 11:42

Trzymajcie mnie!!! :x

Właśnie domek który chciał koteczka zrezygnował kiedy dowiedział się że nie jest jedynym kandydatem. Pani była umówiona na jutro na 11. Zastrzegałam sobie prawo odmowy od poczatku. Rozmawiając z nią mówiłam, żeby była przygotowana na wzięcie koteczka jak również na to, że mogę zrezygnować z wyadoptowania go. No więc Pani zrezygnowała kiedy dowiedziała się że ma "konkurencję" i napisała, że rezygnuje bo "myślała że kotek jest przeznaczony już dla niej".
Nie adoptuje się kota przez telefon !!!
Jestem taka zła, że mam ochotę obsamrować ją przez telefon epitetami których normalnie nie używam w stosunku do ludzi.

Bono czeka....

Ponieważ padł mi telefon mam utrudniony kontakt z inną Panią która się zgłosiła jako chętna na adopcję. Mam nadzieję, że napisze do mnie maila lub da znać na gg...

Widocznie tamatej osobie nie zależało tak bardzo- skoro tak szybko zrezygnowała....

A może ja zrobiłam coś źle i dałam jej za dużo nadziei....

Ech, kotku słodki, gdzie Twój DOMEK ??

:(

Ania_EN

Post » Sob gru 01, 2007 17:25

Jest domek!!!

Przepytany dogłębnie zdał egzamin i Bono jedzie jutro do nowego domku!!!!

Nie wiem czy Rene będzie jeszcze dzisiaj na miau... Reniu- udało nam się!!!

A domek który się rozmyślił niech żałuje- ale widocznie takie było przeznaczenie! :-)

Ania_EN

Post » Sob gru 01, 2007 21:21

Ania_EN pisze:Jest domek!!!

Przepytany dogłębnie zdał egzamin i Bono jedzie jutro do nowego domku!!!!

Nie wiem czy Rene będzie jeszcze dzisiaj na miau... Reniu- udało nam się!!!

A domek który się rozmyślił niech żałuje- ale widocznie takie było przeznaczenie! :-)

Aniu, bardzo się cieszę :dance: :dance2:, współpraca z Tobą to prawdziwa przyjemność :)
Proszę napisz coś więcej, miejsce docelowego domku, czy będzie jedynakiem, czy będzie miał rodzeństwo...
A odnośnie tej Pani "telefonistki", dobrze zrobiłaś, za tak zdecydowałaś. Pamiętaj każdy kot ma gdzieś swojego człowieka... widocznie Bono nie był jej przeznaczony. A wyładowanie frustracji czasami się przydaje, polecam spacer do lasu ;)

Rene

Post » Nie gru 02, 2007 8:31

To jest dziewczyna, która już kiedyś miała koty. Wie o zabezpieczeniach, mieszka w Warszawie w kawalerce w której nie ma balkonu, okna zabezpieczone. Mówi łamaną polszczyzną, ponieważ przyjechała z Moskwy. Zamierza wyrobić kociowi paszport i kiedyś z nim wrócić w rodzinne strony. Pytałam, czym zamierza go karmić, powiedziała, że tak jak wszystkie swoje dotychczasowe koty- RC. Na mój żart, że myślałam że powie coś o Whiskasie obruszyła się i dodała, że na zdrowym żywieniu kotów to ona się trochę zna :-) W ogóle Bono spodobał jej się od razu- to musiał być właśnie ten kotek i żaden inny- zakochała się w nim i kropka :-) Na razie będzie jedynakiem ale niewykluczone, że kiedyś pojawi się drugi kotek.

Wracam do łóżka bo coś się pochorowałam a nie mogę iść na zwolnienie teraz :-(
Wymiziam jeszcze Maluszka- będę za nim tęsknić a moje kotki pewnie będą go szukać wszędzie.... Tyle ciepła wniósł do naszego domu, że achhhh.. Mam wrażenie, że był z nami od zawsze.
No to jeszcze fotki z wczoraj:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S. Wczoraj specjalnie poleciałam kupić sobie nowy telefon- stary już mi nie działał kompletnie- żeby skontaktować się z tą dziewczyną i umówić na rozmowę. Dzięki Bonusiowi mam teraz z czego dzwonić, bo inaczej pewnie bym jeszcze zwlekała albo próbowała dalej reanimować starego grata :-)

Ania_EN

Post » Nie gru 02, 2007 12:04

Bono pojechał :-)

Czekamy teraz na książeczkę zdrowia od Rene żeby ją przekazać Marii. Maluszek musi być za jakiś czas kolejny raz zaszczepiony.

Mój pierwszy tymczasik był z Łodzi- znalazł dom w Warszawie, Bonuś jest z Krakowa i też osiadł w Warszawie- kto wie- może stanie się obywatelem Rosji :-) Czekamy na opadnięcie emocji u TŻa i ratujemy kolejną biedę :-)

Reniu- dziękuję za zaufanie i wsparcie przez wszystkie te dni :-)

P.S. Zmień tytuł :-)

Ania_EN

[poprzednia][następna]