KRECIK-zaTM-MOJA MAMA URATOWANA:) - nowe fotki:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 01, 2007 19:26

Hej! :D

Przepraszam, że tak późno, ale dopiero mam dostęp do internetu. Kicia wczoraj została mi przekazana w końcu razem z transporterkiem (jopop napiszę Ci pw, jakoś się umówimy na oddanie). Jest przepiękna! Przekochana! Po prostu wspaniała Akuma vel Mysza. Do północy wczoraj jeszcze u znajomego czekaliśmy na pociąg do domu. U niego trochę ją wyciągnęłam z transporterka, to się uspokoiła (tzn. przestała piskać). W pociągu powrotnym jechaliśmy sami, to w ogóle ją wypuściliśmy. Pozwiedzała przedział i sama wlazła do transportera, żeby pospać. W domu specjalnie nawet nie stresowała się. Pozwiedzała, napiła się wody (jeść nie chciała) i wlazła na półkę. Oni był w innym pomieszczeniu. Ale jak się okazało do czasu, bo jak się obudziliśmy, to Akuma siedziała na szafkach kuchennych (jak ona tam wlazła??), a Oni na podłodze ją obserwował. No to d... wyszła z rozdzielenia. Jak już TŻ ściągnął małe wystraszone stworzonko z szafek, okazało się, że to nie ona się boi, a Oni. Więc jakoś tak już zostawiliśmy ich razem. Na razie troszkę czasem (raz na 2h) fukają, ale jest dobrze. Już nawet spały obok siebie słodko. Zapowiada się kompletnie bezproblemowe dokocenie :)

A co do Akumy jako takiej. Jaka ona wychudzona! Kości obciągnięte skórą po prostu. A je jak ptaszek. Trochę podziubie i tyle (może to i lepiej, bo przynajmniej nie wymiotuje z przejedzenia). Wczoraj wieczorem dostała unidox, dziś rano kilka razy psiknęła, później już nie zauważyłam. Sierść ma trochę przerzedzoną, i taką nie bardzo, ale to pewnie jak podje i się wzmocni się polepszy.

Zdjęcia za chwilę :)
Obrazek

malkavianka

Od: Pon kwi 23, 2007 18:23

Post » Pt cze 01, 2007 19:51

No to zdjęcia:

1.
Jak mi się słodko śpi! :D
Obrazek

2.
A najlepiej mi się gra w Guitar Hero na brzuszku Dużego :D
Obrazek

3.
Pięknie gra ta Duża, prawda, Duży?
Obrazek

4.
A tu się chowam przed tym drugim Kotem.
Obrazek

5.
A to pierwsze zwiedzanie :)
Obrazek

6.
Myju myju :)
Obrazek

Na razie by było na tyle jeśli chodzi o zdjęcia. Będzie więcej :)
Obrazek

malkavianka

Post » Sob cze 02, 2007 9:32

super:)

głaski dla obojga:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob cze 02, 2007 15:04

Super wieści!
Piękna ma futro, chyba lekko przedłużone?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob cze 02, 2007 19:16

genowefa - też mi się tak wydaje, ale w pełni będzie można to zobaczyć jak wróci do siebie, bo teraz ma mizerne to futerko jeszcze.

A dokocenie totalnie bezproblemowe. Dziś w nocy tylko raz do łapoczynów doszło, a później zaczęły się ze sobą bawić. Takie "pac pac, teraz mamy to za sobą i możemy się bawić :))"
Obrazek

malkavianka

Post » Śro cze 13, 2007 17:59

Dawno nie pisałam, więc szybciutko się poprawiam. Albo internetu nie miałam, albo zapomniałam kabelka do aparatu. Tylko co tu pisać? Że kicia jest przeboska, że TŻet mi się w niej zakochał i to z wzajemnością, że z Onim dogadują się świetnie (czasem aż zbyt - gonitwy o 5 rano potrafią powodować rzucanie poduszką :P). Zdjęć wielu nie ma, bo większość z TŻtem właśnie jest, a on nie pozwala mi siebie publikować :P. Ale pokazuje co jest :)

1. Na tej szafce jest mi najlepiej. Leżę sobie i obserwuje caaałe mieszkanko :)
Obrazek

2. A tu z Onim sobie oglądaliśmy świat. A Duża nam przeszkadzała z jakimś aparatem
Obrazek

3. A najlepiej smakuje prosto z talerza Dużego
Obrazek

4. Zieeeeeew!
Obrazek[/url]
Obrazek

malkavianka

Post » Śro cze 13, 2007 21:36

Super zestaw czarno - biało - bury, najlepszy :D
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia]