jezeli wlascicielka wchodzi na forum, to zrobimy male edit
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
moś pisze:Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
Agata_2 pisze:moś pisze:Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
kotka istniejeAle boi sie mnie
milva b pisze:Agata_2 pisze:moś pisze:Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
kotka istniejeAle boi sie mnie
nie można jej złapać , skoro jest domowa ?
moś pisze:Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
XAgaX pisze:moś pisze:Mnie sie tak od poczatku wydaje i to nie tylko w tym wątku AgatkiXAgaX pisze:a mnie się od dobrych kilku stron wydaje, że to tzw. trolli kotka nie istnieje. coś za dużo tu niejasności
![]()
nie chodzi mi o Agatę, tylko o jej koleżankę
moś pisze:Nie jaTylko troche sie pogubiłam
XAgaX pisze:mówiąc po polsku: mnie się wydaje, że cała historia z kotką została wymyślona na użytek forum w celu zabicia nudy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości