Sprawdziłam dzisiaj jeszcze raz wpłaty pieniędzy na leczenie Billa, chronologicznie:
26.09. 100 zł. od Irmy_G
27.09. 20 zł. Gina S.
28.09. 50 zł. Iskra
28.09. 60 zł. Kaska
03.10. 36 zł. Marta z Warszawy
04.10. 30 zł. Zuzanna z Wrocławia, "aukcja 10" (-aukcja Jany?)
10.10. 60 zł. Irma_G, (aukcja skarpetkowa)
16.10. 21 zł. Miciułka, (aukcja Boo77)
20.10. 50 zł. Irma_G (skarpetki dla Billa Szymkowej)
20.10. 45 zł. Funia, (aukcja skarpetkowa Blond Tornado)
24.10. 35 zł. Rambo Ruda (aukcja Blond Tornado)
06.11. 35 zł. Anemonn (aukcja na bazarku TyMy)
13.11. 57 zł. Macda (aukcja kociankowa Beaty)
Razem to aż 599 złotych.
Oprócz wpłat celowych na leczenie Billa wpłynęły także pieniądze od Magdaleny - jego wirtualnej opiekunki - łącznie 100 zł.
Do tej pory wydaliśmy na leczenie Billa od początku września:
- ponad 100 zł. (nie zapisywalam sum podczas pierwszych wizyt dokładnie, więc zaniżam pierwszą kwotę) na:
badanie krwi (morfologia i profil nerkowy),
test na białaczkę,
odrobaczenie (tasiemiec),
Stronghold (na świerzb uszny),
leczenie infekcji ucha antybiotykami przez kilka tygodni
wymaz z ucha
- 83 zł. na operację ucha (operacja została zrobiona w cenie samych leków)
-byliśmy na kontroli tydzień po operacji (nie pamiętam kosztów, ale były niewielkie, więc nawet ich nie zapisywałam)
- ok. 100 zł. za powtórne badania krwi przed drugą operacją + dostawał leki przygotowujące do zabiegu (dwie wizyty)
- 679 zł. (RTG, druga operacja - usunięcie wszystkich zębów u specjalisty, kastracja, wszystkie tego dnia potrzebne leki, kroplówka)
- 24 zł. za dzisiejszą wizytę kontrolną po operacji + 2 zastrzyki
Razem wydatki na wyciągnięcie Billa z chorób to ponad 980 złotych.
Nie podliczałam kosztów żarełka i żwirku, bo było by to bardzo trudne - zakupy robimy wspólne dla wszystkich kotów), ale ich zuzycie mieści się w granicach kociej normy (bo leczenie niestety tego kłębka chorób było kosmicznie kosztowne).
Mam olbrzymią nadzieję, że nikogo w rozliczeniu nie pominęłam, w razie czego proszę o zwrócenie mi uwagi.
BARDZO dziękuję wszystkim osobom, które pomogły finansowo w tych wszystkich działaniach - Osobom wystawiającym aukcje na Bazarku (Szymkowa, Jana, Blond Tornado, TyMa, Beata, Boo77) i Osobom wpłacającym pieniądze, bez tego azyl nie poradziłby sobie z uniesieniem kosztów leczenia Billa